Hae
Hannamaria

Yksityiskohtia kodin sisustuksesta

Kuten olen tainnut todetakin, tämän uuden asunnon myötä olen päässyt taas sisustuksen makuun. Intoa riittää ihan eri lailla ja jaksan nykyään taas seurailla erilaisia sisustusblogeja sun muuta aivan eri aktiivisuusasteella entiseen verrattuna. Lokakuun lopussa pääsitte näkemään asunnon laajemman esittelyn ja jattelin nyt tulla jakamaan muutamat tarkemmat palaset ja yksityiskohtia tästä meidän kodista.

hannamaria sisutus kotihannamaria sisutus koti

Keittiön kattolamppu on aikoinaan Kodin1:stä ostettu nimen omaan tätä asuntoa varten. Se on muodoltaan timantti ja ollaan hommattu siihen tälläinen ns. antiikkilamppu, joka luo todella lämpöisen ja vanhan tunnelman. ’Ikkunalaudalla ’ meillä on erinäisiä metallipurnukoita sekä nämä kaksi purkkia, jossa toisessa on skumppapullojen (heh) korkkeja sekä tyhjiä pikkupulloja alkomahoolia koristeena narupurkin tyylisessä lasipurkissa. Ja tottakai tyhjä Lakkapullo koristeena vain koska se on niin söpö…

hannamaria sisustus kotihannamaria sisustus koti

Pikku eteisessä on äidin suvun peruja oleva kommuutti, jonka päällä edesmenneen pappani vedettävä herätyskello, avainkulho sekä Jullin aarre: ’Kane’ -taulu. Matto on kulkenut mukana ikuisuuden, se koristaa nyt tätä asuntoa ja kantaa päällää niitä suurimmalla käytöllä olevia kenkiä. Tähän päivään mennessä kengät on tosin vaihtuneet jo aavistuksen talvisempiin.

hannamaria sisustus kotihannamaria sisustus koti hannamaria sisustus koti

Olkkarin pöytä on sekin surullisenkuuluisasta Kodin1:stä, en kuollaksenikaan muista merkin nimeä… Matto on samasta paikasta, mutta Anno -sarjaa. Pöytää koristaa milloin mikäkin – yleensä kuitenkin lasinaluset sekä Iittalan maljakko. Pöydältä löytyy myös yleensä kaiken maailman kapulat ja vempeleet… Hyllyillä on parit koristekirjat, omat aarteeni eli iso Iittalan valkoinen maljakko sekä Pentikin poroja. Toisella hyllyllä muutamat kirjat sekä miehen omia aarteita.

hannamaria sisustus koti hannamaria sisustus koti

Lipaston päältä löytyy tällä hetkellä mm. tämä peili ja aavistuksen pienempi vedettävä kello, sekä lahjaksi saamani sormus – / korutelinekisuli. Kyseinen peilisysteemi on sekin äidin peruja, ei mitään muistikuvaa miten se hänelle on päätynyt… Ja toisesta nurkasta sitten niitä erilaisia pulloja, jotka eivät tilan puutteessa vielä ole löytäneet paikkaa muualta!

Myös Deseniolta tilaamani keittiötaulut saapui hetki sitten, en malta odottaa että saan ne seinälle! Kohta saakin laittaa jo joulua tänne asuntoon, hetki pitää vielä odotella ja keräillä joulutarvikkeita mutta kyllä ne viikot tässä vierivät! Sitten saadaankin pientä joulupäivitystä asunnosta 😉

Millaisia tärkeitä yksityiskohtia teiltä löytyy?

2 kommenttia

  1. Tanja kirjoitti:

    Kiva postaus! Siis mulla hymy nousi korviin kun katsoin tuota kaunista kenkäkuvaa. Siinä viehätti ikään kuin se että on fine jos kuvassa on käytössä olevat kengät. Arjen kuvaaminen on niin tabu. Ja ihanasti sopii siun kotiin nuo vanhat kirjat! Mummon kuolinpesässä oli niitä, ajattelin sillon et ongelmajätettä, mut noihan onkin mainio yksityiskohta! Persoonallinen koti <3

    • hannamaria kirjoitti:

      Mä taas tykkään siitä, että blogeissa näkyy sitä arkea myös – koitankin pyristellä pois siitä tabuisuuden kuplasta 🙂 Oon niitä kirjoja kyllä metästelty kirppareilta ja onneksi on löytynyt, tykkään itsekin niistä suuresti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.