Hae
Hannamaria

Flying Tiger Copenhagen on saapunut Jyväskylään!

Viime viikon tiistaina aukesi tänne Jyväskylän Sokoksen pohjakerrokseen upouusi Flying Tiger Copenhagen -myymälä! Tätä on odotettu Jyväskylään jo ikuisuus ja nyt toive viimeinkin toteutui – Jyväskylän liike on numero 29, joten harvinaisen pitkään on meidän kaupunkia vältelty ;D. Käväisin perjantaina vierailemassa myymälässä ja vaikka oltiin kaverin kanssa liikkeellä päiväsaikaan, oli porukkaa todella paljon liikkeellä – kuitenkin niin, että liikkumaan pääsi.

Flying Tiger Copenhagen JyväskyläFlying Tiger Copenhagen Jyväskylä

 

Flying Tiger Copenhagen (aikasemmin Tiger) on tanskalainen design-kauppaketju, joka tarjoaa omaa tuotantoa olevia, hauskoja ja hyödyllisiä tuotteita yllättävän edullisin hinnoin. Omat suunnittelijamme Kööpenhaminan design-osastolla ideoivat jatkuvasti uusia, ainutlaatuisia tuotteita ja hyllymme ovatkin aina täynnä uutuuksia – myymäläämme saapuu vaihtuvan kampanjamme johdattamana yli 200 uutta tuotetta kuukausittain.

 

Flying Tiger Copenhagen Jyväskylä Flying Tiger Copenhagen Jyväskylä

 

 Kattava tuotevalikoimamme pitää sisällään niin keittiövälineet, toimistotuotteet, lelut, askartelu- ja juhlatarvikkeet kuin elintarvikkeetkin, sekä paperitarvikkeet, elektroniikkatuotteet, urheiluvälineet, erilaiset vempaimet ja muotiasusteet.

 

Flying Tiger Copenhagen Jyväskylä Flying Tiger Copenhagen Jyväskylä

Päädyin itse ostamaan joulujuttuja liikkeessä vieraillessa ja mies sanoikin että vielä ei saa joulua kotiin laittaa. Uskon sanaan vielä pari viikkoa, sitten tulee joulu meillekin! Marraskuun puoliväli on jo ihan hyvä aika pistää jouluromppeet esille ja alkaa soittaa joululauluja, right? Suurin osa joulujutuista jäi kuitenkin vielä kauppaan, sillä hey ei sitä kaikkea nyt kerralla kehtaa pyörän selässä kotiin kantaa…

Kuvissa näkyviä tuotteita tuli pr-lahjana n. viikko ennen myymälän aukeamista ja en voisi olla iloisempi! Kun otettiin yhteyttä ja kysyttiin mielenkiintoa ottaa tuotteita vastaan laitoin heti vastauksen, että etenkin toimistotarvikkeet sekä paketointijutut kiinnostaa erittäin paljon. Noita itsekin kävin aina ennen Helsinki -reissuilla entisestä ’Tigeristä’ hamstraamassa, sillä Tiimarin mentyä konkkaan ei järkevää paikkaa tälläisiä juttuja ostaa (järkevään hintaan) ole Jyväskylässä ollut. Nyt on ja I’m super happy!

Tämä alimman kuvan makeup-holder päätyy meikkipöydälle ja korvaa aiemmin ostamani isomman IKEA:n meikkitelineen. Tila ei sille enää pöydällä riitä, mutta tälläiselle pienemmälle on aina tilaa! 😀 Pr -paketin mukana tuli myös ubersöpö käsisaippua ja -voide, nekin menee testiin het!

Flying Tiger Copenhagen
Sokos Jyväskylän pohjakerros, Mestarin Herkkua vastapäätä
Ma – pe 9-20
La 9 – 18
Su 12-18

Oletteko te Flying Tiger Copenhagen -faneja?

10 kommenttia

 1. Kirmi kirjoitti:

  Ja olen fani! En kyllä edes käsitä, ettei teillä ole aiemmin edes ollut koko kauppaa Jyväskylässä. Tuolta kaupasta löytää joka kerta jotain kivaa ja tarpeellistakin hankittavaa.

  • hannamaria kirjoitti:

   No todellakin! Tiger on kyllä ollut aina kohokohta sellaiseen paikkaan mennessä missä sellainen on! Nyt on meilläkin eikä tarvitse enää kierrellä muita kaupunkeja päästäkseen siellä shoppaamaan 😉

 2. CCNOORA kirjoitti:

  Mä rrrakastan Tigeriä! Sieltä hommaan miltei kaikki askarteluvälineet ja kausikoristeet, toisinaan hyllyiltä löytyy myös täydellisiä lahjoja kavereille. Ihana aarreaitta! 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Kyllä vaan, ihan samaa mieltä! Siitä tuli heti mun ykköspaikka joulukoristeiden ostoon 😉

 3. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  Voi kun tuo joskus Joensuuhunkin saataisiin… 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Eiköhän se joskus sinnekin (tai edes jonnekin lähimaastoon) laajene 🙂

 4. Anniina kirjoitti:

  Oon todellakin Tiger-fani! Oon niin hulluna tämmösiin kivoihin krääsäkauppoihin 😀 Onneksi se tuli Jyväskylään, niin ei tarvii muista kaupungeista hamstrata vaan voi mennä just silloin kun jotain tarvii 🙂

 5. Sofia kirjoitti:

  Tykkään Tigerista, mutta välillä tuotteiden laatu ei ole ollut hyvä, ja siksi edelleenkin epäilyttää jokaisen ”potentiaalisesti helposti rikkoutuvan” tuotteen kohdalla, ja mietin, onko järkevää ostaa. Esimerkkejä: tekstinkorjausnauha (nauha ei kiinnittynyt kunnolla paperiin, kuten kalliimmat vastaavat tuotteet muissa kaupoissa, ja lisäksi nauha lähti purkautumaan kojeen ulkopuolelle) ja kynäkumi (pyyhekumi ei kumittanut lyijykynää tehokkaasti ja jätti jälkeensä kauhean kasan muruja, sellainen perus huonolaatuinen pyyhekumimateriaali). Jotkut säilytyslaatikot (esim. meikeille ja koruille) on jäänyt ostamatta, sillä tuotteet ovat näyttäneet kiikkanilta jo kaupan hyllyssä. Tuollaisen kuvassa olevan meikkitelineen taas ostin, sillä sen materiaalin en usko menevän miksikään normaalissa käytössä, ja on ollut tosi kätevä ja kivan näköinen. Olen myös yllättynyt, että Tigerista ostetut sukat ovat kestäneet ihan hyvin. (Kestäviä sukkia kun saa nykypäivän rupumateriaaliviidakossa hakea kissojen ja koirien kanssa.) Eli käyn Tigerissa, mutta harkitsen tarkkaan, mitä sieltä kannattaa ostaa.

  • hannamaria kirjoitti:

   Todella hyviä pointteja. Tottakai täälläkin kannattaa käyttää juuri tuollaista harkintaa kuin itse olet käyttänyt – jos jokin näyttää jo nyt hyllyssä hiukan huteralle ja kiikalle, ei siihen välttämättä kannata sijoittaa. Suurin osa tavarasta kuitenkin on suht. hyvää ainakin omasta mielestäni 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *