Hae
Hannamaria

Moleskine Alice In Wonderland -kalenteri vuodelle 2017

Tykkään hommata paperikalenterin uudelle vuodella aina todella ajoissa kuluvan vuoden puolella. Tänä vuonna kalenteri on noussut ihan uuteen arvoon opiskelujen myötä, sillä muistettavaa on aivan eri tavalla ja asiat pysyy paljon paremmin muistissa kunnon kalenteriin kirjoitettuna kuin mitä ne puhelimessa pysyvät; tästä kertoo hyvin miten hukassa olin alkuviikosta kun olin hukannut kalenterini. Paniikki.

Moleskine Alive in Wonderland weekly plannerMoleskine Alive in Wonderland weekly plannerMoleskine Alive in Wonderland weekly planner

Tulevalle vuodelle päätin tehdä paluun lempimerkkini Moleskinen pariin. Minulla on useampi Moleskinen kalenteri ollut männävuosina niin viikko- kuin päiväversiona. Vuodelle 2017 minulla ei ollut ideaa minkä hommaisi, ennenkö näin tämän upean Limited Edition Alice In Wonderland -viikkokalenterin Moleskinen sivuilla. Koska kokemusta merkin tuotteista on, uskalsin tilata kalenterin ns. sokkona.

Moleskine Alive in Wonderland weekly planner Moleskine Alive in Wonderland weekly planner Moleskine Alive in Wonderland weekly planner

Kuten kerroin, olen aiemmin kokeillut kaikkia muita paitsi näitä viikkokalentereita. Tähänkin päädyin ihan sen takia, että tykkään nähdä viikon tapahtumat kerralla ja rakastuin tuohon kanteen! Se itse asiassa oli paljon ratkaisevampi tekijä kuin viikkoaukeama ;D Moleskinen kalenterissa on se hyvää, että kaikissa tulee mm. travel planner-, kuukausi-, kartta- sekä aine-/mitta-aukeamat mukana. Kalenterin takana on myöskin aiheeseen sopivia tarroja, oh my god miten söpöjä nekin olivat!

Pläräillessäni linkkiä tälle kalenterille törmäsin myös uuteen Harry Potter -kokoelmaan, johon kuuluu ainakin kaksi vihkoa! Todella hyvä lahjaidea jollekin potterfanaatikolle – itse en näitä viitsi tilata tai edes toivo, sillä vihkoja on laatikot täynnä ja näin nykyaikana niille melko vähän käyttöä. Upeita ne on silti!

Millaiset kalenterit teillä on käytössä?

2 kommenttia

  1. Katja/Valkoisen vuoren rinteillä kirjoitti:

    Voi elämä miten suloinen kalenteri, ja tuo kansi!! <3 Hyvä löytö kyllä, kannatti tilata sokkona 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.