Hae
Hannamaria

Ultimate Christmas -joulubiisilista

Olen jo parin vuoden ajan koonnut itselleni ultimate -joululaululistaa Spotifyn puolelle muiden, jo valmiiden listojen oheen. Tykkään itse niin monenlaisista joulubiiseistä, että niitä ei tähän päivään mennessä ole löytynyt samasta listasta joten on oma pitänyt kehittää. Olenkin nykyään melkoinen joululaulufanaatikko ja heti kun Halloween on selätetty, lähtee joululaulut soimaan! Mies ei asiasta tosin hirveästi tykkää, mutta kuuntelen joululauluja taktisesti aina kun hän ei ole paikalla 😉

Ultimate Christmas

Kyseinen lista koostuu pääosin uudelleenäänitetyistä klassikoista englannin kielellä, mutta löytyy sieltä muutamat suomenkielisetkin kipaleet. Pituutta listalla on jo noin viiden tunnin verran joten varsinkin kun lyö sekoituksen päälle, ei soitettava lopu ihan heti kesken!

Muita luukuttamiani joululevyjä sekä -listoja on mm. Michael Bublé:n Christmas -albumi, The Christmas Party Singers -lista sekä melko perinteinen Christmas Hits -lista. Ja jos perinteisimmistä perinteisimpiä suomalaisia lauluja tahtoo, löytyy niitä hyvä kattaus ytimekkäästi nimetyltä joululaulut -listalta. Omani kaipaa jälleen hiukan päivitystä joten jakakaa kommenteissa teidän suosikkiojoululaulut!

Joko teillä kuunnellaan joululauluja?

2 kommenttia

  1. JonnaH. kirjoitti:

    Ei vielä, mutta varmaan kohta olisi jo aika. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.