Hae
Hannamaria

Fun & colorful accessories – Jyväskyläläinen Nunuco Design Co.

Noin reilu viikko sitten tuli sähköpostiin viesti, joka ilahdutti suuresti – kysyttiin haluaisinko ottaa vastaan Jyväskyläläisen Nunucon tuotteita ja esitellä näitä teille. Koska olen merkin tuotteita, etenkin näitä marmorikuvioisia, himoinnut ennenkin, oli vastauksen oltava myöntävä. Nunuco brändinä taitaa parhaiten olla tunnettu vesivärikuosisista puhelimenkuoristaan sekä kalentereistaan, joten halusin tuoda esille pari muutakin tuotetta joita heidän valikoimaansa nykyään kuuluu.

Nunuco Design Co.

Marble Makeup bag / Unicorn Tumbler

Koska olin kerennyt jo kalenterin tulevalle vuodelle ostaa, päädyin heidän upeaan marmorikuvoituun meikkipussiin sekä yksisarvis -tumbleriin! Etenkin tämä yksisarvismuki on melko uusi lisäys heidän valikoimaansa ja koska erän samassa taloudessa asuva herra on jyrsinyt aiemman tumblerin pillin melkein palasiksi, osui uuden hankinta  hyvään saumaan.

Nunuco Design Co.Nunuco Design Co.

Tämä meikkipussi on itselleni arkikäyttöön melko iso, sillä jos kuljetan vain tarpeellisimmat meikit mukana mahtuvat ne hyvin aseteltuna puoleen tästä – muut meikit kun majailevat omissa paikoissaan laatikoissa. Positiivinen yllätys kuitenkin on, että tänne mahtuu melkein kaikki ihonhoito sekä pienemmässä sisäpussissa arkimeikit, joten kyseinen pussi pääsee ehdottomasti mukaan Tallinnan reissulle tulevana viikonloppuna!

Syy miksi osassa kuvia näkyy myös kahvia on se, että Nunuco ja Vaajakoskelainen Punainen Kirahvi avaavat 25.11. yhdessä pop-up -kahvilan tänne Jyväskylään Nunucon Showroomille osoitteeseen Kauppakatu 12! Punaisen kirahvin kahveista ja itse brändistä kirjoitin jo aiemmin, sillä tutustuin merkkiin ollessani samaisessa rakennuksessa töissä kuin missä paahtimo sijaitsee. Nämä kahvit ovat ihan vertaansa vailla ja vaikka n. 300g pussi maksaaki ostopaikasta riippuen 8-10 euroa, ovat nämä ihan mahtavia kahveja. Lahjapussissa tuli maisteluun tumma, suklaan ja pähkinän häivähdyksen omaava, hiukan makea Caffé da Tavola -blendi. Yberhyvää.

Nunuco Punainen kirahviPunainen kirahvi

Suosittelen vahvasti käymään kyseisessä pop up -kahvilassa sillä avajaisissa on mm. Black Friday -tarjouksia, joulunäyteikkunan paljastus sekä tuotearvonta (yhteistyössä Nunuco, Punainen Kirahvi & Minna Bakes), johon voit osallistua vain paikan päällä myymälässä! Showroom-Kahvila löytyy osoitteesta Kauppakatu 12, avajaisia vietetään 25.11. klo 11-17 -välisenä aikana! Käykää tutustumassa paikkaan ja osoittamassa tukenne Facebook -tapahtuman kautta!

Mikäli kuitenkaan ette asu Jyväskylässä mutta  tahdotte Nunucolta jotakin kotiuttaa, olisi minulla teille alekoodi! Koodilla HANNAV saatte 21.11. asti 10% alennusta verkkokaupasta joten mikäli olette aikoneet näitä esimerkiksi joululahjaksi ostella, suosittelen tekemään sen nyt.

Nunuco somessa: Facebook Nunuco Design Co., Instagram @nunucodesign, Pinterest NUNUCO, Twitter @nunucodesign, WeHeartIt nunucodesign.

Onko Nunuco teille tuttu brändi?

Postaus toteutettu yhteistyössä Nunuco Design Co.:n kanssa.

6 kommenttia

 1. Ninni / Visions kirjoitti:

  Oon haaveillut iäisyyden siitä Nunucon kalenterista! Noi on vaan niin ihania tuotteita, ja ihana brändi jotenkin! 🙂 Pakko varmaan tunkea itsensä tuonne avajaisiin 😀

  • hannamaria kirjoitti:

   Niitä on kuulema vielä pikkaisen varastossa! Ja suosittelen menemään paikan päälle, itse ainakin aion pyörähtää 🙂

 2. Marianne / STAY FRESH kirjoitti:

  Tosi raikkaita kuvia oot ottanut! Nää Nunucon jutut on niin ihania <3 Mä ite mietin pitkään ton meikkipussin ja kalenterin välillä, mut päädyin siihen kalenteriin kuitenkin 🙂 En vaan malta oottaa että saan sen käyttöön!

  • hannamaria kirjoitti:

   Kiitos 🙂 Ihan samaa mieltä, Nunuco on rakkautta! Mullakin on uus kalenteri jonka käyttöönottoa en malta odottaa!

 3. Katja/Valkoisen vuoren rinteillä kirjoitti:

  Ihania kyllä nää Nunucon tuotteet! Että kun kerkeisi pyörähtämään paikan päällä tässä joku päivä, tuo yksisarvisjutska on ihana <3

  • hannamaria kirjoitti:

   Oon niin samaa mieltä! Itekin toivoin että olisin avajaispäivänä kerennyt, mutta Juridiikan tentti tuli ja sotki suunnitelmat! Vielähän sitä hetken kerkeää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *