Hae
Hannamaria

Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri 2016

Se tulee taas! Nimittäin Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri. Tänäkin vuonna joulukuun joka päivä aukaistaan joko yhdessä tai kahdessa blogissa luukku, jonka takaa löytyy mm. arvontoja, tutoriaaleja tai jotain muuta kauneuteen ja jouluun liittyvää. Itselläni on tänä vuonna luukku jo alkukuusta, sillä järjestän pienen arvonnan jonka tahdon saada postiin ja vastaanottajalle toivottavasti ennen joulua 😉

Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri

Tämän vuoden Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri -luukut:

1. Nails1820 & Charlotta Eve | 2. Henna V. & High & Light | 3. Smoky Eye Candy & Maria Glow  | 4. In this part of town & Hannamaria | 5. In this Light & My personal Galaxy | 6. All The Little Royals & Laura Salo | 7. Pakolliset – tai ainakin melkein! & Elinaeveliinaa8. Kultainen kynsilakka & Blinger Shimmer | 9. The Queen of Glitter & Deathlicious Kisses | 10. The Diary of a Shopaholic & Neiti Minttukihara | 11. Miss Aria & Ripsarit poskilla | 12. Dioriina & Charming Nails | 13. Kissis & Wasting Lifestyle | 14. RiaG Beauty Blog | 15. Life and Other Disasters & Beauty Highlights | 16. DIXI & Polish This! | 17. Gently Out Of Time | 18. Nutturapää & Eyeshadow and Flame | 19. Laurantaina | 20. The Domino Effect | 21. Better Nail Day & Nonnula | 22. Keyword: Love | 23. Elämää smykkinä | 24. Löydät luukun jokaisesta kalenteriin osallistuneesta blogista!

Toivottavasti listalla on teille joitakin uusia nimiä, sillä vaikka samaa porukkaa ollaankin kaikki, itselleni nousi pari uutta nimeä listalta joiden blogit olen jostain syystä sivuuttanut! Jotain uutta minullekin siis tässä kuussa 😉 Oma luukkuni on tosiaan tuolloin neljäs päivä ja silloin kannattaa olla kärkkymässä arvontaa!

Millaisia joulukalentereita teillä on tänä vuonna?

2 kommenttia

  1. JonnaH. kirjoitti:

    Kosmetiikkabloggaajien joulukalenterin (mahtava perinne!) lisäksi tietenkin Kinderin suklaakalenteri ja perinteinen Veikkauksen kalenteri, vielä tosin joku kosmekalenteri houkuttais, mutta alkaa olla kiire miettiä mikä. 😀

    • hannamaria kirjoitti:

      On aivan mahtava perinne! 😀 Veikkauksen kalenteri meille tulee, miehelle on myös tulossa se yksi lisäyllätys 😉 Itse skippaan kosmekalenterit tänä vuonna, sillä tilasin niihin tarkoitetulla rahasummalla siveltimiä… HUPS!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.