Hae
Hannamaria

#meollaanindiedays -haaste

#meollaanindiedays -haaste, jonka ideana on linkata viisi itselleen mieluista blogia indiedays-portaalista, lähti liikkeelle Saijiksen blogista indiedaysin sivustomuutoksen yhteydessä. Hetki sitten Blogirinki Media sekä Indiedays yhdistyivät ja toteuttivat samalla uudistuksen, jossa luotiin indiedays -portaalin oheen kaksi uutta eri teemaista portaalia; lifie.fi ja foodie.fi. Itse kuulun edelleen tänne indiedaysin puolelle, kuten jo vuodesta 2014 asti, eikä muutos siksi teille ollut niin radikaali yläpalkin pysyessä samanlaisena.

#meollaanindiedays

Indiedays.com on vuonna 2010 perustettu nuorten naisten muotiin, kauneuteen ja hyvinvointiin keskittyvä sivusto ja oman alansa ylivoimainen ykkönen. Uusien sivustojen lanseerauksen yhteydessä Indiedaysin sisältöä terävöitetään takaisin juurilleen ja kohderyhmää tarkemmin palvelevaksi.”

Lifie.fi on kuin naistenlehti verkossa – ystävä, viihdyttäjä ja ajatuksien herättäjä. Sivuston sisällöt vaihtelevat hyvinvoinnista ja sisustuksesta perheeseen ja päivän polttavien aiheiden ruotimiseen.”

Foodlover.fi on Suomen ensimmäinen ruokaan ja leivontaan keskittyvä blogisivusto. Laadukas sisältö ja toimiva haku mahdollistavat niin reseptien pikaisen etsinnän kuin inspiraation hakemisen ja fiilistelyn.”

Jokaisesta portaalista löytyy niin isoja, pieniä, eri ikäisten pitämiä sekä monipuolisia ja tiettyyn aiheeseen keskittyviä blogeja. Tykkään itse lukea melko monenlaisia blogeja keskittyen pääosin kauneuteen, sisustukseen, muotiin sekä normaaliin elämään. Tässä alla onkin viisi omaa suosikkiblogiani #meollaanindiedays -haasteeseen Indiedays.comin puolelta, joihin palaan aina vaan uudelleen. Blogit eivät ole missään järjestyksessä!

juulias

Juulia S.

Blogi on päiväkirjamainen katsaus muodista kiinnostuneen yliopisto-opiskelijan elämästä. Juulia S. on täynnä ihania asukuvia, jotka tuovat esille hänen omaperäisen tyylinsä todella kauniisti. Välillä blogi päivittyy myös tapahtumista sekä muusta lifestylesisällöstä. Tämä Jyväskyläläinen blogi on aina todella inspiroiva ja henkilökohtaisesti tykkään Juulian tyylistä sekä kirjoitustavasta todella paljon!

stayfresh

STAY FRESH

Jyväskyläläisen Mariannen blogi on täynnä kauniita nuoren naisen asukuvia, hyvinvointiin liittyviä juttuja sekä visuaalisesti näyttäviä, valoisia ja selkeitä kuvia. Mariannella on myös pieni raakakakkubisnes (Soma – hyvän mielen kakut) jota hän pyörittää ystävänsä kanssa opiskeluiden sekä blogin ohella. Aiheet ovat aina kiinnostavia sekä ajankohtaisia.

nellin

nellin

Nellin blogi on kunnon läpileikkaus parikymppisen naisen elämästä, joka sisältää mm. asuja sekä paljon lifestylesisältöä. Rakastan hänen kaunistelematonta tyyliään päivittää blogia ja kirjoittaa, hänestä tulee erittäin ’aito’ kuva. Blogi on ollut pystyssä jo parin vuoden ajan ja olen löytänyt sen noin vuosi sitten hänen instagraminsa kautta.

colourme

Colour me!

Juulian blogi on näistä pisimpään lukemani. Aloin lukijaksi heti hänen liityttyään Indiedaysin puolelle hänen vielä asuessa Rovaniemellä ja opiskellen muistaakseni markkinointia. Värikäs ja omaperäinen tyyli niin kirjoittamisessa, kuvissa kuin ulkoasussa on se mikä kiehtoo, sillä näin hän erottuu omana itsenään muista. Esimerkiksi tämän kosmetiikkapostauksen kuvat ovat maailman värikkäimmät ja tykkään niistä ihan sikana vaikken itse tämän tyyppisiä kuvia otakaan.

annieveliina

Annieveliina

Listan päättää Annin blogi, johon tutustuin parisen vuotta sitten. Blogi on täynnä toinen toistaan näyttävämpiä kuvia ja vaikka päivitystahti onkin nyt hiukan harventunut, ihanat kuvat ja niin aidosti ilolla ja tunteella kirjoitetut tekstit sekä muu aktiivisuus somessa antaa sisältöä vakkarilukijalle todella hyvin. Anni toimii myös opintojensa ohessa valokuvaajana ja on erikoistunut erityisesti häihin, joten häneen voi etenkin hääkuvauksien tiimoilta olla yhteydessä!

Jatkan tämän #meollaanindiedays -haasteen jakamista eteenpäin näille blogeille sekä jokaiselle indiedays -portaalin blogille! Indiedaysin löytää Facebookista, Instagramista sekä tottakai itse portaalina täältä. Meikäläistä voipi instassa seurata nimimerkin @hannamariaw -takaa!

Löytyikö lukulistalta teille tuttuja blogeja?

4 kommenttia

 1. Marianne / STAY FRESH kirjoitti:

  Ihana kiitos kauniista sanoista! <3

 2. Juulia S. kirjoitti:

  Hitsinpimpulat, mun on pitänyt jo monta päivää tulla kommentoimaan mutta on ollut niin paljon kaikkea että koko ajan vaan jäänyt. Hei iso kiitos, ihanasti kirjoitit ja aivan mahtavaa kuulla että tykkäät meikäläisen sisällöstä<3 Toivottavasti nähdään taas pian, ootko tulossa Unwrittenille?

  • hannamaria kirjoitti:

   Tykkään sun blogista ja sisällöstä niin paljon vaikka meinaa välillä kommentointi jäädä <3 Ja oon tulossa, siellä nähdään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.