Hae
Hannamaria

Jouluista ja työntäyteistä arkea

Ajattelin tulla jakamaan pieniä paloja normaalista arjesta teidän kanssa taas pitkästä aikaa. Täällä nimittäin tapahtuu päivittäin kaikkea ja tahdon pitää teidät ajan tasalla ihan tälläisestä perus arjesta kaikkien kauneusjuttujen ohessa. Tällä hetkellä arkeen kuuluu opiskelut, avomies, blogijutut ja uusimpana juttuna työt!

hannamaria joulu

Aloitetaanpa vaikka kuvissa näkyvistä jutuista; Itsenäisyyspäivään kuuluu meillä perinteisesti pasteija- sekä piparitalkoot Linnanjuhlien vastaanoton katsomisen ohella. Päivä vietetään puuhastelleen ja ilta vietetään rentoutuen. Touhuttiinkin mamma kanssa tänäkin vuonna niin pipareita kuin pasteijoita perinteiseen tapaan yllä punainen valkoisilla sydämillä kuvioitu essu, jossa oli vielä viime vuodenkin jauhot ja taikinat jäljellä. Vaikka juhlat tultiinkin katsomaan illaksi omaan kotiin, oli päivä todella onnistunut ja rentouttava kiireen keskellä.

Opiskelut ovat jo melkein loppusuoralla tältä vuodelta ja enää täytyykin palauttaa vain yksi ainoa essee ja käydä tämän päivän tuplatunti istumassa. Muutoin opiskelut on melko kunnialla saatu purkkiin mikäli näin voi sanoa. Ensi keväälle on vielä jäljellä pakollisia kursseja ja katsoessani mitä ne tuovat tullessaan, en voi sanoa että odottaisin kevättä kovin suurella innolla opiskeluiden puolesta. Aiheet ovat sellaisia, jotka eivät iske ja toivon suuresti, että selviän niistä kunnialla lävitse.

hannamaria joulu

Blogijutuista en itselleni tälle vuodelle asettanut oikein suuria tavoitteita, mitä nyt pystyä pitämään 3-4 postauksen viikkotahti ja selkeyttämään blogin linjaa etenkin näin loppuvuonna hiukan kauneus-, sisustus- ja lifestylepainotteisemmaksi. Tänä vuonna on silti riittänyt yhteistöitä enemmän kuin muina vuosina ja ovia on auennut ihan uudenlaisiin juttuihin kuin pystyinkään kuvitella. Keväällä oli PING Helsinki ja nyt syksyllä VIP-Bloggaajaksi pääsy I love me -messuille sekä ensimmäinen (!!) sponssireissu Tallinnaan.

Duunikuviot ovatkin ne, joka tässä parisen viikkoa takaperin muuttuivat ihan tuulesta temmaten. Sain nimittäin työpaikan yrityksestä, jossa kävin jo parisen vuotta sitten haastattelussa. Tuolloin keissi kaatui siihen, etten olisi voinut tehdä kaikenlaisia vuoroja – no nytpä pystyn tekemään niin aamu-, päivä-, ilta- kuin viikonloppuvuorojakin ja toivonkin että töitä riittää parille päivälle per viikko tulevana keväänä. Näin joulun alla olen tehnyt n. 3-4 vuoroa viikkoon, joka on oikein hyvä näin opiskelujen ohelle ja sopiva määrä, jotta koulun loputtua pystyy pitämään jonkin verran lomaakin!

hannamaria joulu

Parisuhteenkin kanssa menee oikein hyvin. Meistä on pikku hiljaa hitsautunut oikein toimiva tiimi ja koko homma on alkanut tässä muutaman kuukauden aikana natsaamaan ihan eri tavalla kuin ennen. ’Syytän’ tästä uutta kotia, joka on tehnyt meidät molemmat aika onnelliseksi ja jossa elämä on paljon parempaa kuin ennen. Toki meilläkin pikkuriitoja syntyy ja ei meidänkään arjessa ruusuilla tanssita, mutta kokonaiskuvaa katsellessa meillä menee oikein mainiosti. Koputan puuta.

Joulu on pikku hiljaa asettunut meillekin ja kohta saattekin pientä asuntopäivitystä sen puoleen. Lahjat on suurimmaksi osaksi jo hankittu (kunhan vain loput toimitettaisiin tänne kotiakin) ja stressiä ei niistä siis ole ainakaan omalta osaltani. Toivonkin, että muutkin perheestä (ja myös te!) osaavat olla nyt stressaamatta ja nauttia vain tästä kaikesta jouluhengestä mitä ilmassa on!

Miten teillä tällä hetkellä menee?

2 kommenttia

  1. S - beauty of life kirjoitti:

    Ihana postaus ja kivoja asioita siellä tapahtuu! Iloinen sun puolesta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.