Hae
Hannamaria

Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri luukku 24.

Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri arvonta

Hyvää joulua kaikille! Koska osallistuin tänäkin vuonna kosmetiikka- ja kauneusbloggaajien yhteiseen joulukalenteriin, kuuluu siihen myös yksi yhteinen luukku näin jouluaattona. Itsehän arvoin isohkon paketin mukavaa kosmetiikkaa eteenpäin jo alkukuusta – voittajalta tulikin viesti jo, että tuotteet todella miellyttivät ja pääsevät käyttöön! Oli mukava saada palautetta valituista tuotteista, se kun ei ole aina itsestäänselvyys että sellaista tulee!

hannamaria_kosmetiikkabloggaajien_joulukalenteri_12_2016

Tulin vain toivottelemaan kaikille rauhalliset joulut sekä kertomaan, että aion parhaani mukaan olla nyt parisen päivää ilman tietokonetta. Kuten sanoin niin sain työpaikan, joka pitääkin minut melko kiireisenä näin koulun puolesta suodulla joululomana. Postaustahti saattaa siis ennen koulujen alkua tippua sinne 3 postaukseen per viikko, mutta laadullisesti on tulossa aika kivoja postauksia!

Tässä vielä kerran mukana olleet blogit!
1. Nails1820 & Charlotta Eve | 2. Henna V. & High & Light | 3. Smoky Eye Candy & Maria Glow  | 4. In this part of town & Hannamaria | 5. In this Light & My personal Galaxy | 6. All The Little Royals & Laura Salo | 7. Pakolliset – tai ainakin melkein! & Elinaeveliinaa8. Kultainen kynsilakka & Blinger Shimmer | 9. The Queen of Glitter & Deathlicious Kisses | 10. The Diary of a Shopaholic & Neiti Minttukihara | 11. Miss Aria & Ripsarit poskilla | 12. Dioriina & Charming Nails | 13. Kissis & Wasting Lifestyle | 14. RiaG Beauty Blog | 15. Life and Other Disasters & Beauty Highlights | 16. DIXI & Polish This! | 17. Gently Out Of Time | 18. Nutturapää & Eyeshadow and Flame | 19. Laurantaina | 20. The Domino Effect | 21. Better Nail Day & Nonnula | 22. Keyword: Love | 23. Elämää smykkinä | 24. Löydät luukun jokaisesta kalenteriin osallistuneesta blogista!

 

Rauhallista joulua kaikille!

 

Yksi kommentti

  1. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

    Rauhallista Joulua myös sinne ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *