Hae
Hannamaria

Vuosi elämästä – 2016

Tänä vuonna viime vuoden kertaaminen venyikin melko pitkälle, sillä ollaan jo Tammikuun puolessa välissä menossa! Koitan Myös tiivistää kaiken tähän yhteen postaukseen, mikä saattaa olla melko haasteellista sillä viime vuos oli ainamoinen muutoksen vuosi monessa asiassa. Yritetään silti ja hypätään viime vuoteen! Vuoden 2015 osa 1 & osa 2 sekä 2014 osa 1 & osa 2 löytyypi noiden linkkien takaa!

Tammikuu 2016

TAMMIKUU. Kuukausi alkoi melko hitaasti ja mitään erikoista ei meinannut tapahtua. Pääsin normaalisti käymään salilla sekä lentopallossa ja arki rullaili omaan tahtiin välillä koulun penkkiä kuluttaen. Postailin useita meikkijuttuja, kuten hehkutuspostauksen Lumenen True Mystic -ripsarille, sekä mm. reseptin näihin upeisiin Pulled Pork -veinisiin! Tein myös Ystäväkirja -postauksen, jossa kerroin itsestäni asioita, joita osa ei varmasti tiennyt! Kuun tunnetila: Kipeä ja turhautunut.

Helmikuu 2016

HELMIKUU. Kuukausi alkoikin heti toisella viikolla selän kuolemalla. Olen kirjoittamassa näistä selkävaivoista isomaa postausta, mutta periaatteessa kesken lentopallon vasemmalla puolella alaselässä tuntui viiltävä kipu ja pelaaminen loppui siihen. Myöhemmin viikolla kävin lääkärissä ja selvisi, että kyseessä oli Iskias (ns. esiaste välilevynpullistumalle) ja saikkua sainkin loppuviikon. Kokeilin myös 5:2 -dieettiä Nutrilettin avulla, mutta kiinnostus tähän töppäsi jo ensimmäisen kuukauden jälkeen. Patukat ja pirtelöt oli ihan OK, keitot ei vaan menneet alas. Kirjoittelin myös IsaDoran Nude Cushion -meikkivoittesta sekä Formula 10.0.6 -tuotteista. Hommasin myös yhteistyön kautta Timberlandit talvikengiksi! Kuun tunnetila: Odottava.

Maaliskuu 2016

MAALISKUU. Puhelin päätti mennä palasiksi ja hommasinkin uuden luurin melkeenpä heti. Tässä kuussa alkoi valmistuminen ja lopputyön tekeminen painaa pikku hiljaa päälle. Jatkettiin myös entisen työpaikan kanssa sopparia Elokuun loppuun, jonka jälkeen tiedossa oli lähtö kouluun. Kävin myös katsomassa Onnenonkijat -ennakkonäytöksen ja pääsin takaisin salitreenin makuun, jonka ansiosta tein What’s in my gym bag -postauksen. Kirjoittelin myös hektiseestä keväästä oman postauksensa. Kauneusihastuksena oli Balmin huulirasvat! Kuun tunnetila: Tasainen.

Huhtikuu 2016

HUHTIKUU. Kuusta en oikeastaan muista yhtään mitään ja olikin kaivettava kalenteri esiin ja katsottava mitä on tullut tehtyä – noh, VALMISTUIN Markkinointiassistentin ammattitutkinnosta! Ja tein sen lopputyötä hyvinkin 8-19 arkisin töiden ohessa. Olen ikuisesti katkera että ex-pomo päätti siirtää ajankohtaa KAHTA PÄIVÄÄ ennen esitystä ja en tuon takia päässyt erääseen blogitapahtumaan Helsinkiin jota olin koko fucking kevään odottanut. Ikuinen katkeruus. Kirjoittelin blogin puolelle vain kuusi (!!!) postausta, joista The Body Shopin British Rose ja maukkaan kana-nuudelikeiton ohje ovat olleet mieleenpainuvimmat. Myös uudet kesän luottotennarit pääsi postaukseen asti. Kuun tunnetila: Superhektinen!!!

Toukokuu 2016

TOUKOKUU.  Päällimmäisenä mielessä on ehdottomasti PING 2016! Pääsin kyseiseen tapahtumaan Content Guruna ja olin ihan onneni kukkuloilla tuon päivän. Edellisen yön sain viettää uudessa Meilahden Cumuluksessa sekä tutustua ihanaan Ainoon! Tuossa kuussa myös toteutui yksi unelma, eli kävimme molemmat Jullin kanssa ottamassa tatuoinnit! Omani oli minulle ensimmäinen, enkä vielä tähän päivään mennessä ole katunut hetkeäkään! Ihastuin myös Lumenen Glow Reveal pikanaamioon sekä Punaisen Kirahvin kahveihin. Kuun tunnetila: Hektisen seesteinen!

Kesäkuu 2016

KESÄKUU. Ajatus uudesta asunnosta heräsi. Julli oli ollut nyt n. reilu kuukauden töissä uudessa työpaikassa ja Halssilassa oli tuohon aikaan suuret tietyöt, joten yötyöt + päivisin nukkuminen ja tietyöt eivät olleet hyvä vaihtoehto. Muutenkin asunto oli alkanut tuntua erittäin ankealta vain n. vuosi asumisen jälkeen ja tuntui, että kyseinen asunto oli myös syy osaltaan parisuhteen ongelmiin. Töissä meni normaaliin ja melko hiljaiseen tahtiin, salilla tuli käytyä muutama kerta. Myin oman autoni muualle. Selvisi, että ensi kuussa pääsen Saksaan vierailemaan yhden parhaimman ystäväni luona. Kirjoitin blogien hakukoneoptimoinnista, kävin Jullin kanssa ihka ensimmäisessä Olutsatama -tapahtumassa ja vierailin Kuopiossa Make Up Storella kauneusbloggaajien miitissä (josta kuvasin videon my day -tyyliin!). Kuun tunnetila: Nautin kesästä töiden ohessa pienien ärsytyskohtausten kera.

Heinäkuu 2016

HEINÄKUU. Suurimman osan Heinäkuusta olin lomalla ja tuli tehtyä kaksi lomamatkaa kyseisen kuun aikana. Toinen suuntautui heti alkukuusta Suomen sisällä Lappeenrannan alueelle, jossa moikattiin mm. Imatran koskea. N. Viikon reissu heti seuraavalla viikolla suuntautui Saksaan, Mandyn luokse Düsseldorfiin! Saksassa vierailin muun muassa Kölnissä sekä eräässä läheisessä linnassa Schlossburgissa (joka suomentuu periaatteessa linnalinna). Kirjoittelin myös Himalaya Herbalsin hyvästä ja halvasta kasvovoiteesta sekä meikkipöydän uudestä järjestyksestä. Näiden reissujen jälkeen jäi vielä viikko lomaa, jolloin asunnon pakkaaminen pääsi kunnolla vauhtiin. Uusi asunto taisi olla tässä kohdassa jo lähes tiedossa ja töiden loppu tuon hetkisessä työpaikassa lähestyi! Kuun tunnetila: Lomamoodi all the way!

Elokuu 2016

ELOKUU. Tässä kuussa kävin mm. Lahdessa moikkaamassa muita NSB -tyttöjä, ärsyynnyin lomarahojen ja -palkan maksun kanssa työpaikalla (ei pitäisi olla rakettitiedettä maksella näitä oikein). Kuu meni opettaessa uutta assistenttia työhönsä ja viimeinen työpäivä koitti 26.8. Julli oli tällöin reissulla Amsterdamissa ja palasi juuri sopivasti muuttopäiväksi 31.8.! Koulu alkoi 29.8. ja koko loppukuu olikin melko härdelliä. Blogi vietti melko hiljaiseloa, kirjoitin vain kahdeksan postausta mm. muuton manaamisesta, Saksan kosmetiikkaostoksista, Siveltimien puhdistuksen ABC:stä sekä yhden kampanjapostauksen siitä, miten laskutan bloggaajan ja freelancerina Ukko.fi:n kautta. Kuun tunnetila: Ärtynyt, mutta helpottunut.

Syyskuu 2016

SYYSKUU. Tässä kuussa jätin numeroinnin pois postauksista päästyä 500:een postaukseen. Se tuntui sopivalta numerolta lopettaa postausten numerointi, joka hankaloitti välillä mm. yhteistyöpostausten tekoa. Kuu meni pääosin kouluhommien ja parin freelancer -homman parissa, mutta kerkesin käydä mm. Helsingissä Lumenen lanseeraustilaisuudessa sekä ja sairastaa melko paljon näin opintojen alkuun. Sairastelun ja opiskelun lomassa oli myös monet ryhmäytymishetket ja opiskelijapippalot. Kirjoittelin myös suuren suosion saavuttaneista L’Orealin Pure Clay -naamioista sekä   Kuun tunnetila: Kiire ja kolotus.

Lokakuu 2016

LOKAKUU. Tässä kuussa oli I love me -messut! Sain kunnian toimia tapahtumassa VIP -bloggaajana, joten messuhulinoissa tuli vietettyä kaikki kolme päivää. Kyllä se sunnuntaina alkoi jo tuntua ja paluu opiskeluun maanantaina oli melko hankalaa. Kirjoittelin myös Zuii -luonnonkosmetiikkamerkistä, päästin teidät katselemaan meidän kotia #hometourin osilta ja kävin kampaajalla, jolloin tehtiin muutos aavistuksen punakuparimpaan väriin! Kirjoittelin myäs ohjeen kaura-porkkanasämpylöille, joita pitää tehdä taas kohta! Myös Flying Tiger Copenhagen saapui JyväskyläänKuun tunnetila: Jännitys.

Marraskuu 2016

MARRASKUU. Alotin viimeinkin luukuttamaan joululauluja itsekseni ja jaoin oman Ultimate Christmas -joulumusalistani. Aloitin myös pari uutta sarjaa niin blogin puolella kuin Netflixissä ja hurahdin ihan täysin Gilmoren tyttöihin. Käytiin Jullin kanssa pienellä lomamatkalla Tallinnassa ja aivan loppukuusta hain töitä. Sain myös keittiöön viimein uudet taulut Deseniolta ja kirjoittelin Jyväskyläläisestä Nunuco Design & Co:n sekä Punaisen Kirahvin toiminnasta postauksenKuun tunnetila: Jouluhöperyys.

Joulukuu 2016

JOULUKUU. Bustasin kaikki mahdolliset joulukoristeet ulos ja n. puolessa välissä kuuta käytiin jouluostoksilla hommaamassa mm. kuusi ja muita koristeita. Itsenäisyyspäivänä kävin Petäjävedellä ja leivottiin joulujuttuja, jonka jälkeen tultiin kotiin katsotaan Itsenäisyyspäivää. Kirjoittelin myös ihon kunnosta kaksi vuotta Roacuttan -kuurin jälkeen. Kirjoittelin myös hiusvuoden kuulumiset, joka oli melko seesteinen. Kuu meni muuten hyvin vähäisen opiskelun parissa ja pääosin töissä, joita oli n. neljä kertaa viikossa. Joulu oli ja meni, kivat lahjat tuli annettua ja saatua. Ensi vuotta odotellessa! Kuun tunnetila: Onnellinen.

Vuosi oli tosiaan täynnä kaikkea, pääosin kivoja juttuja. Etenkin loppuvuodesta tuntuu, että asiat on loksahdelleet paikoilleen entistä paremmin ja vuodesta tulikin loppujen lopuksi ihan hyvä. Olen silti tyytyväinen, että se on nyt viimeinkin ohi ja pääsee ihan puhtaalta pöydältä aloittamaan vuoden 2017 🙂

Miltä teidän vuosi on näyttänyt?

2 kommenttia

  1. Elinaeveliinaa kirjoitti:

    Siis aivan ihana postaus! <3 teki mieli oikein itsekkin palata ajassa taaksepäin ja mietiskellä mitä kaikkea sitä tulikaan vuonna 2016 koettua! Ajatuksissa oli rakentaa itsekkin saman tyyppinen postaus mutta se jäi blogin muuton ja youtube kanavan (soon, cant wait!) julkistamisen jalkoihin… Ehkä ensivuonna sitten, sillä mä todella toivon että vuodesta 2017 tulee niin sulle kuin mullekkin onnen täyteinen!

    • hannamaria kirjoitti:

      Kiitos! 🙂 Musta nämä vuoden yhteensummauspostaukset on aina jotekin inspiroivia sillä itsestä tuntui, että viime vuonna ei hirveästi tapahtunut mutta kyllähän sitä tuli ihan sikana kaikkea tehtyä! Kun lueskelin tätä itse vielä uudestaa huomasin, että pari tärkeää juttua jäi mainitsematta, kuten Kauneusblogit -facesivun pystytys, hups! 😀 Onnea sinullekin uuteen vuoteen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.