Hae
Hannamaria

It’s my Birthday!

hannamaria Birthday Girlhannamaria Birthday Girl hannamaria Birthday Girl hannamaria Birthday Girlhannamaria Birthday Girl

Hurray minä 23v!

Mittariin pamahti taas vuosi lisää eikä kauaa ole sinne, missä ollaan lähempänä kolmeakybää kuin kahta. Juhlittiin avokin, Jullin, kanssa jo viime perjantaina, kuten kerroin arkikuvahaastepostauksessa aiemmin tällä viikolla, joten pippaloita ei sen kummemmin ole tiedossa.

Viettiin meikän synttärit ihan mahtavalla tavalla ensin syömällä kuuden ruokalajin illallinen Pöllöwaarissa ja sen jälkeen jatkaen iltaa Eppu Normaalin Kosketuksessa -konsertissa Paviljongilla. Pyysin miehekkeeltä syntymäpäivälahjaksi ainoastaan tuota keikkaa Paviljongilla, joka osoittautui paremmaksi kuin pystyin kuvitella. Mukana oli ikivihreitä sovitettuna akustiseen muotoon ja setissä oli mukana paljon biisejä, joita en ollut koskaan kuullutkaan.

Virallinen päivä on siis tänään ja pakko ottaa hetki pohtiakseen sitä, mitä tuleva vuosi toivottavasti tuo tullessaan. Aion ainakin jaksaa palloitella liikuntaa, koulua ja töitä parisuhteen kanssa mahdollisimman hyvin unohtamatta blogia ja muuta huvia, pyrin pitämään arjen sellaisena että maanantai-aamuna ei suoraan sanoen vituta nousta sängystä ja koitan tässä sivussa laihduttaa kertynyttä elopainoa parhaani mukaan pois. Odotan myös suuresti mahdollista uuden vuoden reissua, jonne säästäminenkin on jo hyvässä vauhdissa.

Aion siis jatkaa arkea melko samaan tahtiin toivoen, että selkäongelmat eivät pahene entisestään. Arki on tällä hetkellä mukavaa ja tälläiset pienet juhlat silloin tällöin vain piristävät, vaikka fiilis ei miksikään muutukaan kun vuosia täyttää! Vielä kun pääsisi hiukan useammin ulos syömään oikeen kunnolla 😉

Millaiset synttärit teillä on lähiaikoina olleet?

6 kommenttia

 1. Ninni kirjoitti:

  Itse täytin tammikuussa 40 eli mahtavaa synttäriä sinulle! <3

 2. Annieveliina kirjoitti:

  Onnea vähän myöhässä! 🙂 Kuulostaa ihanalta tuo miten ootte viettäny sun päivää!

  • hannamaria kirjoitti:

   Kiitos! Ja oli kyllä aika ihana, mies vielä eilen yllätti kukilla ja toisella lahjalla 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.