Hae
Hannamaria

Uudistettu Elefit Jyväskylässä

Postaus toteutettu yhteistyössä Elefitin kanssa.

Muistatteko kun aikoinaan parisen vuotta sitten aloitin tekemään Jyväskyläläisen liikuntakeskuksen, Kuntoportin, kanssa yhteistyötä? Noh, yhteistyö jatkuu edelleen mutta nyt uudistettuna, aktiivisempana ja boostattuna uuden Elefit:n kanssa! Kyseessä on samoihin tilohin viime syksynä rempattu naisten kuntokeskus, joka jatkaa Kuntoportin hyvien puolien eteenpäinviemistä uuden nimen kera!

Elefit Jyväskylä Kuntoportti Elefit Jyväskylä Kuntoportti

Salilla tuli viime syksynä käytyä melko on-off, joten uudistus tuli itselleni aina puskan takaa. Remppailusta kyllä ilmoitettiin etukäteen, mutta nimenvaihdoksesta en tiennyt ennen erästä joulukuista salikertaa. Ilme on nyt paljon freesimpi, nuorekkaampi ja muutenkin tilat, vaikka ovatkin samat kuin ennen, vaikuttavat nyt avarammilta ja paremmin organisoiduilta kuin ennen. 

Yleisfiilikseen vaikuttaa ehdottomasti uudistunut lattia, jossa parketti korvattiin hyvältä tuntuvalla kokolattiamatolla. Myös vastaanoton vasemmalta puolelta löytyvä liikunnallinen sali on uudistettu ja sen puutteet, kuten epätasainen lattia ja aavituksen huono näkyvyys ohjaajaan, on nyt korjattu. Ryhmäliikuntatunneilla onkin nyt ilo käydä, kun valaistus, ilmastointi ja puitteet on erittäin hyvässä kuosissa!

Elefit Jyväskylä Kuntoportti Elefit Jyväskylä KuntoporttiElefit Jyväskylä Kuntoportti

Uudistus yltää myös pukuhuoneisiin ja suihkutiloihin asti. Tilaa ja kaappipaikkoja on erittäin paljon, josta suuresti plussaa! Kertaakaan ei ole joutunut kiistelemään kaapista. Jokainen kaappi on siis vapaassa käytössä eikä omia, nimettyjä paikkoja ole. Salilta löytyy myös valmiina mm. peilit, föönit ja sauna suihkutilojen yhteydestä. Vessoja on kaksi tässä 3. kerroksessa, vapaan salin yhteydessä 4. kerroksessa on myös yksi.

Elefit Jyväskylä KuntoporttiElefit Jyväskylä Kuntoportti

Valoisassa ”lämmittelysalissa” on niin kuntopyöriä kuin juoksumattoja, crosstrainereita sekä soutulaite. Laitteita on sopiva määrä ja vaikka joskus tuntuukin huoneessa ruuhka-aikoina ahtaalta, antaa sopu hyvän sijan. Itse tykkään lämmitellä joko n. 10-20 minuuttia juoksumatolla rivakkaasti kävellen tai vaihtoehtoisesti n. 10 minuuttia soutaen (tämä etenkin mikäli tiedossa on yläkropan treeni).

Elefit Jyväskylä Kuntoportti Elefit Jyväskylä Kuntoportti

Perinteisen salin puolella on niin uudistettua laitetta kuin ihan perinteisiä, mutta edelleen toimivia laitteita. Löytyy vapaita painoja sekä laitteita jokaiselle osa-alueelle jota vaan voi kuvitella. Mikäli kuitenkin tykkäät treenata enemmän vapailla painoilla, löytyy 4. kerroksesta vapaiden painojen sali joka on käytössä salin aukioloaikoina. Tuolla on joskus tullut treenit tehtyä mikäli ohjelmaan ei laitteita ole kuulunut ja ainakin kesäisin kyseinen sali on ihana, sillä siellä on viileä ja raikkaampi ilma kuin alakerrassa. Elefit pitää myös hengitysilmasta huolta NAAVA -kasviseinien avulla, joita salilta löytyy ainakin kaksi.

Elefit Jyväskylä Kuntoportti

Niinä kertoina kun perinteinen punttis ei nappaa, voi valita mieleisensä ryhmäliikuntatunnin väitettävästi Jyväskylän laajimmasta ryhmäliikuntavalikoimasta. On niin combattia, UBWtä, liikkuvuusharjoitteluja, tanssia ja jopa seniorit on otettu huomioon heille tarkoitettujen aamutuntien muodossa. Ja mikäli omat treeniohjelma on hakusessa, kuuluu kuukausihintaan mukaan PT-palvelut joista ainakin itse olen saanut todella paljon irti!

Olen ollut asiakkaana nyt kaksi vuotta ja joka kerta salille on yhtä mukava palata. Henkilökunta on erittäin ystävällistä ja PT-aikoja löytyy lähes aina omaan aikatauluun sopivasti, jotta treeniohjelman voi päivittää tasaisin väliajoin. Salilla on myös vain naisia, joka ainakin itselleni luo treeniin ”turvallisuudentunnetta” – ei tarvitse mietiskellä nauraako joku selän takana vaan ilmapiirin on kannustava ja toista autetaan mikäli tarvis. Tälläinen pullerokin saa treenata ihan rauhassa ilman ilkeitä katseita tai selän takana kikattamista.

Mulla on teille myös nyt oikeen hyvä tarjous! Mikäli haluatte liittyä Elefit:n jäseneksi, kannattaa se tehdä mun kautta laittamalla s-postia osoitteeseen hannamariav (at) hotmail.fi, sillä saat mun kautta liittyessä ilmaisen treenikuukauden tehdessäsi 12kk sopparin! Mun kautta myös saatte hinnaksi 55€/4vkoa, normaalisti 69,90€/4vkoa ( + liittyessä korttipantti 10e, jonka saa kortin palautuksen jälkeen takaisin). 12kk jälkeen sopparin saa lopettaa milloin haluaa. Nyt lähtee siis keskustasta melko hyvään hintaan suuret palvelut ja treenata saa joka päivä 6-22! Laitan tämän infon myös yhdelle sivulle tuonne yläpalkkiin, joten tarjous on mun kautta voimassa ihan niin kauan kuin vaan innokkaita riittää!

Hei ja PS! 8.3. eli huomenna on Elefitillä avoimet ovet Naistenpäivän kunniaksi! Käy lukemassa heidän Facebookista lisää! Paikalla mm. ravintoluento, ilmaisia ryhmäliikuntakertoja sekä ilmainen kehonkoostumusmittaus (arvo 30€) 15-18!

Miten ja missä te treenaatte tällä hetkellä?

12 kommenttia

 1. Marianne / STAY FRESH kirjoitti:

  Tää oli kyllä tosi hyvä uudistus! Ainoo mitä oisin ite vielä kaivannu oli vähän väriä tonne salinkin puolelle 🙂 Mutta mä kyllä tykkään käydä tuolla!

  • hannamaria kirjoitti:

   Joo, vähän sama homma! Toisaalta tykkään kyllä tästä kliinisemmästäkin ilmeestä 🙂 Ja on kyllä ollu ihan paras sali!

 2. Kertti kirjoitti:

  Näyttää tosi kivalta! Mä olen ihastunut nyt pienryhmäkursseihin salilla, saan niistä aina enemmän irti ja sopii tällaiselle projektiluonteelle 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Samaa mieltä! Tykkään ite etenkin HIIT -tunneista joissa syke nousee, sillä sellasta treeniä tulee ite harvoin tehtyä.

 3. Elina kirjoitti:

  Oon käynyt joskus monia vuosia sitten tutustumassa saliin, mutta en sen jälkeen. Näyttää kyllä ihan kivalta paikalta nykyään 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Joo toi remppa on tosi onnistunut, sali on paljon valoisampi ja sisäilmakin tuntuu paljon raikkaammalta!

 4. Teresa S kirjoitti:

  Oi vitsi! Mä just mietin tuota kehonkoostumusmittausta. Sinne olisi pitänyt mennä, niin näkisi mistä lähdetään liikkeelle. Kivat pöksyt ♡ .

  • hannamaria kirjoitti:

   Niinpä, ite olen joskus käynyt ja ei se tulos kyllä ollut mitään herkkua katsella 😀 Mutta siitä on hyvä lähteä eteenpäin. Ja kiitos, noi on mun lempparipökät!

 5. Minnea/Minnean muruja kirjoitti:

  Näyttää kivalta paikalta! Mun täytyy myöntää, etten edes tiennyt tuossa olevan kuntosalia, vaikka siitä usein ohi kävelenkin, hih! Pitäisi varmaan käydä tsekkaamassa paikka! Ole jotenkin tosi laiska liikkumaan hyötyliikunnan lisäksi, ja käytän lasta tekosyynä siihen, ettei muka ole aikaa. Tosin uimisesta tykkään, ja olen yrittänyt käydä kerran viikossa uimassa 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Kannattaa tsekata ja laita ihmeessä mailia jos tahdot käyttää tuon tarjouksen, eli saada yhen kuukauden ilmaiseksi! 🙂 Uinti on kyllä kanssa hyvä!

 6. Roosa kirjoitti:

  Hei! Ihanaa että oot tehnyt postauksen tästä kuntosalista. Etsin nimittäin tietoa kyseisestä salista ja nettisivuilta löysin aika niukasti tietoa. Oli hyvä postaus. Treenaamisen iloa! T: Jyväskylään muuttava nuori nainen

  • hannamaria kirjoitti:

   Kiitoksia! Ja hei laita ihmeessä mailia hannamariav (at) hotmail.fi niin saadaan molemmat ilmainen treenikuukausi jos rupee kiinnostamaan tuo sali! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.