Hae
Hannamaria

INSTAFEED 2/2017 – Väreissä leiskuva Helmikuu

Instafeed hannamariaw

Helmikuu oli kyllä yhtä juhlaa ja värien loistetta! Täytin taas vuosia, hurjat 23 jopa, jota juhlittiin poikakaverin kanssa kaksisteen hiukan ennakkoon käymällä Eppu Normaalin Kosketuksissa -konsertissa Paviljongissa sekä ennen sitä tuhlaamassa edelliseltä työpaikalta jäähyväislahjaksi saatu lahjakortti Pöllöwaarissa. Fine dining juu, käytiin vielä kätevästi snägärin kautta konsertista tultaessa 😉 Buukattiin myös matka tulevalle uudelle vuodelle Lontooseen!

Insta päivittyi värikkäillä kuvilla koko Helmikuun ajan, johon varmasti on alkanut vaikuttaa jo runsaasti lisääntyneen valon määrä. Otin myös käyttöön instafeedin suunnitteluohjelman sillä tuntuu, että tahto panostaa kyseiseen kanavaan aavistuksen enemmän on tässä pikku hiljaa kasvanut. En ole koskaan elämäni aikana löytänyt tietäni myös kameran toiselle puolelle kuvattavaksi asti kuin Helmikuussa ja näistä antimista onkin saanut nauttia täällä blogin puolella. Lisää on tulossa, tälläkin hetkellä meikästä odottaa kahdet kuvat julkaisua.

Maaliskuu on jo kohta puolessa välissä (hui!) ja meinaakin olla kiireisin näistä kevätkuukausista. Opintoja on vielä reilu 1,5kk jäljellä, jonka jälkeen voi vaihtaa pelkän blogi-/ työvaihteen silmään ja jättää opinnot neljäksi kuukaudeksi odottelemaan syyskuuta. Niin ja olisihan tässä jossain vaiheessa kärkiopintoihin haku myös. Vielä jaksaa painaa!

Millainen oli teidän Helmikuu?

Instagram – @hannamariaw // Facebook – hannamaria-blogi // Snapchat – @hannamariav // Twitter – @hannamariavv // Youtube – hannamaria

2 kommenttia

  1. Minnea/Minnean muruja kirjoitti:

    Hei, mua alkoi nyt kiinnostamaan, että mikä on tuo instafeedin suunnitteluohjelma?
    Ja tosi kiva postausidea tämä viime kuukauden parhaat instakuvat! Saatan napata sen itsellenikin 🙂

  2. hannamaria kirjoitti:

    Kiitoksia, nappaa ihmeessä pois! Suunnitteluohjelman nimi on Preview, löytyy ainakin iPhonelle ja Androidille! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *