Hae
Hannamaria

INSTAFEED 4/2017

Instagram @hannamariaw hannamaria

Huhtikuu, voi huhtikuu. Menit kuin hujauksessa ohitse, vieden puolet kuusta ketutuksen vallassa ja vieden kokonaisen kuun treeneistä. Olit myös erittäin kiireinen, vaikka loppukuussa tuli lamaannus ja pieni sumuinen selkäkipu jolloin pystyi keskittymään vain opintoihin.

Sain maailman ihanimmat kesätennarit, pääsin käymään Helsingissä ihan liian pitkän tauon jälkeen todella hyvässä seurassa hiukan blogituulia nuuhkimassa ja hurahdin vihreään mattahuulipunaan. Normaalisti arkena olen melko huono käyttämään huulipunia tai muita tuotteita kuin huulirasvaa, mutta jo niistä kuudesta kerrasta kun pidin jotakin muuta kuin huulirasvaa huulilla, pääsi tuo vihreä mattapuna kolmesti huulille.

Tenttikiireet on kohta selätetty, sillä tulevalla viikolla on vain kaksi viimeistä tenttiä tehtävänä ja yksi esitys pidettävänä, jonka jälkeen koko lukuvuosi on paketissa! Sitä, kärkiopintoihin pääsyäni sekä Kadettin valmistumista (hääregyd siinä oli miehellä projekti) juhlistettiin jo Vappuna, sillä kävimme osallistumassa Jyväskylän perinteiseen Vappucruisingiin uudella uljaalla raketilla (postausta tulossa koska Kadett!).

Millainen Huhtikuu teillä oli?

 

8 kommenttia

 1. MINI-blogi kirjoitti:

  Kiva kollaasi huhtikuulta! Meillä huhtikuuhun kuului lasten synttärijuhlat ja sitten ihan normiarkea 🙂

 2. Mari kirjoitti:

  Kivoja kuvia! 🙂 Kateellisena katselen noita ihania siveltimiä, voi miksi en tilannut niitä??

 3. Sulassa sovussa / Aino kirjoitti:

  Samat fiilikset – tosi kiireinen huhtikuu… Tuo vihreä huulipuna on IHANA!!!

  • hannamaria kirjoitti:

   Taitaa olla monella muullakin samat fiilikset viime kuusta! Ja kiitos, tykkään siitä itekin todella paljon! 🙂

 4. Milja kirjoitti:

  Huhtikuu kyllä hurahti äkkiä! Tuo vihreä huulipuna näyttää tosi kivalta. 🙂 Houkuttaisi itseänikin hankkia sellainen sinisten ja violettien punien kaveriksi.

  • hannamaria kirjoitti:

   Kiitos! Ja suosittelen vielä kun suomalaisesta verkkokaupasta voipi ostaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.