Hae
Hannamaria

Alkuvuoden meiningit

Muut harrastaa bucket listoja enemmänkin, itse tykkään käydä vanhoja juttuja lävitse. Tottakai täytyy tulevaisuuden varalle tehdä suunnitelmia, mutta itse saan voimaa niistä ”menneistä hetkistä” ja pystyn reflektoimaan sekä suunnittelemaan tulevaa. Toki melko varmasti tulen vielä bucket listin kesälle tekemään, mutta jos nyt käydään alkuvuoden plussa ja miinukset läpi! Niin ja tähän aikaan kun tätä kirjoittelen, ei todellakaan tarvitse enää noin lämmintä kaulahuivia joten eiköhän se kesä sieltä kohta jo hiivi!

Hanna Voutilainen

Opinnot ovat viimein pulkassa tältä keväältä! Nyt aikaa riittää niin paljon muuhun ja jos joskus tuntuu ettei ole fiilistä mitään erikoisemmin tehdäkään, ei se tällä hetkellä ole sitten pois tulevasta ajasta – hommaa ja vapaa-aikaa kun on nyt vielä parin viikon ajan juuri sopivassa suhteessa, mun makuun ehkä jopa liian vähän hommaa…

Selkäongelmat ja niiden selättäminen uudelleen oli yksi tämän kevään kantavista teemoista. Alkuvuodesta selkä pariinkin otteeseen alkoi käydä hermon (pun intented) ja kunnon päälle, joten kävin magneettikuvissa ja siellä todettiin jälleen se sama, eli välilevynpullistuma oikealla puolella. Tällä kertaa kuitenkin pääsin jälleen fysioterapeutin paikkeille ja sain kunnon treeniohjeet salille, joita oonkin melko ahkertasti tehnyt. Myös uusi treeniohjelma tehtiin Elefitillä, mutta siitä lisää myöhemmin.

Opinnot ovat tosiaan viimeinkin pulkassa tältä keväältä… Se tarkoittaa sitä, että koko kaupunki tyhjenee opiskelijoista ja opiskelijapippaloista. Ei ole enää jokapäivästä tekemistä joka velvottaisi liikkumaan asunnosta ennen kokopäivätyön alkua ja opiskelijapippalotkin häipyy taas muutamaksi kuukaudeksi. Toisaalta nyt on hyvä aika nauttia siitä vapaammasta ajasta ja pitää taukoa opiskelijapippaloista, syksyllä niitä sitten tuleekin ihan riittämiin!

Hanna Voutilainen

Hommasin uuden kameran, jota oon jo pariin otteeseen päässyt oikeen kunnolla testaamaan! Mm. yhteistyövideota on tulossa ihan tässä lähiaikoina, joten pitäkää silmät auki 😉 Myös muutamat tuote- ja kamppiskuvat oon päässyt räpsimään, ai että rakastan tuota uutta runkoa. Tarkempaa postausta tulossa tuosta uudesta OM-D EM-5 Mark 2 -rungosta tulossa myöhemmin!

Parhaat työkaverit, niin vanhat kuin uudet! Tänä keväänä vanhan työpaikan työkaverit vieraili taas Jyväskylässä ja vietinkin melko tiiviisti heidän kanssaan aikaa Huhtikuun ekana viikkona. Oli mahtava päästä heitä näkemään, mutta samalla mieli oli vähän haikea koska seuraava näkemiskerta sijoittuu melko varmasti vasta loppuvuoteen, jos silloinkaan. Mutta onneksi tilannetta on paikkaamassa nykyiset työkaverit, jotka on kyllä jokainen ihan mahtavia!

Lisääntyneen ajan myötä treeni-into on palannut arkeen, ja se on ihan täysin positiivinen juttu! Nyt kun treeniohjelma on pistetty kokonaan uusiksi ja sitä on noudattanut parin viikon ajan, alkaa ihan arjen perusaskareissa näkemään muutoksen. Vielä kropassa ei ole lähtenyt kuin parisen kiloa ja muutama sentti, mutta kaikki aikanaan. Ruokapuoli pitäisi pistää vielä kuntoon, sillä tiedän vieläkin syöväni liikaa hiilareita siihen nähden mitä tarvitsisin etenkin niinä päivinä kun en treenaa. Mutta kun ruisleipä ja pasta on vaa nii hyvvee.

Hanna Voutilainen

Kuvat: Ninni / Visions

Testailin ja kokeilin jos minkämoista uutta tuotetta alkuvuodesta ja löysinkin monia uusia lemppareita, sekä ikäväkseni myös inhokkeja. Esimerkiksi L’Oreal Infallible Fixing Mist oli yksi näistä, samoin Jeffree Star Androgyny -paletti. Inhokkeja ja lisää suosikkeja löytyy Hit & Miss -postausten takaa. 

Pukeutumistyylini vaihtui jotenkin todella paljon tummemmaksi ja synkemmäksi tässä kevään mittaan, kuvan vaatekaappiin olisi pitänyt tuoda väriä. Parit lempparifarkkuni ratkesivat, joten jouduin hankkimaan uusia pareja ja ainoat jotka tunsin omikseni oli mm. nämä kuvien tummat farkut. Myöskin uudet kengät tuli löydettyä Jyväskylään auenneesta Stadium Outletista, nekin kuvissa vilkkuu.

Koin myös pienoisen hiuskriisin taannoin kun pohdin vakavasti, että vetäisin hiukset takaisin ruskeaksi. Olen moneen kertaan kaivannut joko omaa, tai vaihtoehtoisesti helppohoitoisempaa väriä tämän kevään aikana mutta en silti ole jotenkin valmis luopumaan tästä kupari-oranssi-punahässäkästä. Tällä hetkellä mietiyttääkin että millä / missä sitä seuraavan kerjan värjäisi, edellinen L’Oreal Feria -väri kun oli makuuni aavistuksen liian vaalea ja teki tyvestäni liian vaalean verrattuna muuhun kuontaloon. Ennen Tallinnan reissua se on silti hoidettava pois alta!

Millainen teidän alkuvuosi on ollut?

10 kommenttia

 1. Minnea/Minnean muruja kirjoitti:

  Kiva kuulla, että kiire on alkanut helpottaa! Nyt saa ainakin hetken nauttia auringosta ja lämmöstäkin 🙂
  Tosi kivat nuo farkut! Mistä ne on? Mun pitäis ostaa kans tuommoiset tummat denimhousut. Kamera-postaus kiinnostaa myös, varsinkin kun Olympus on munkin kameramekki 🙂

  Oma alkuvuosi on ollut ihan ok, vähän liikaa sairastelua ja kiirettä, mutta nyt oon jo niin kesäfiiliksissä, että ne kaikki on jo unohtunut 😀

  Kivaa päivää!

  • hannamaria kirjoitti:

   Todellakin, varsinkin kun heinäkuu menee vielä osarina niin on aikaa oikeasti lomaillakin! Ja kiitos, farkut on Lindexistä ja näitä oli ihan isoihin kokoihin asti niin meikänkin pyrstö mahtui! Onneksi kesäfiilis vie melkein loputkin murheet!

 2. Teresa S kirjoitti:

  Hih! Mä kans tuoijottelin kivoja farkkuja! Onnea uudelle kameralle! Siitä olisi kiva nähdä postaus, jos vanha runko on tallella. Miten runko vaikuttaa kuvan laatuun käytettäessä samaa putkea? En vielä tiedä haluavani uutta runkoa. Hih! Ja ihanaa että treeni-into palasi!

  • hannamaria kirjoitti:

   Kiitokset, noi farkut on kyllä lempparit mutta lämpösillä keleillä todella kuumat! Kamerapostaus tulossa, selittelen vaikka siinä vähän tarkemmin runkojen vaikutuksesta 🙂

 3. Noora Heinonen kirjoitti:

  Mäkin saan voimaa tosi paljon asioista, joiden avulla katon, että mitä kaikkea oon saanut tehtyä. Kiva postaus ja lukisin tällaisia mieluusti enemmänkin 🙂

 4. Mari kirjoitti:

  Kiva postaus, tosi mielenkiintoista varmaan tehdäkin tällaista oman elämänsä katsausta 🙂 Nyt on sitten aikaa nauttia kaikesta muusta kun opinnot on tauolla ja ottaa myös sitä aikaa ihan vaan olemiseen.

  • hannamaria kirjoitti:

   Jep, juurikin näin! Toki työt on hoidettava, mutta muutama kuukausi lomaa opiskeluista tekee hyvää 🙂

 5. Charlotta kirjoitti:

  Oon niin huono aina vastaamaan ”Mitä kuuluu” kysymykseen, että alkuvuoden kertaamisen miettiminen aiheuttaa ahdistusta. 😀 Sanoisin varmaan, että ei mitään erikoista. Perus töitä, kiirettä, pientä lomaa ja kaikkia kivoja arjen pieniä asioita. Mutta perus arki on kyllä kivaa ja life is good <3

  Ihana tuo huivi ja sulle kyllä sopii tummat sävyt hyvin!

  http://www.charlottaeve.com

  • hannamaria kirjoitti:

   Arki on kyllä parasta sillon kun siihen ei tunne tarvetta tehdä muutoksia 🙂 Kiitos, tuo huivi on munkin lemppari!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *