Hae
Hannamaria

INSTAFEED 5/2017

hannamariaw instafeed Toukokuu 2017

Toukokuu on onnellisesti taputeltu.

Kiireettömin keväkuukausista, joka tuli kyllä tarpeeseen. Viimeinen tentti saatiin pakettiin 12.5. ja sen jälkeen olenkin ottanut iisisti, tehnyt töitä ja suunnitellut blogijuttuja tulevaa varten. Jotenkin on ollut vaikea tottua tähän kaikkeen vapaa-aikaan, varsinkin kun vielä viime viikolla iski päälle flunssa ja sen tuoma lamaantuminen.

Kerkesin kuitenkin käydä laittamassa tilaukseen uuden silmälasit (joiden pitäisi tulla kohta, iiks!) ja käymään Helsingissä Kauneusseminaarissa. Kyseinen seminaari oli erittäin antoisa ja oli todella mukava päästä tapaamaan Charlotta eve -blogin Charlottaa livenä kun käytiin seminaaria kuuntelemassa yhdessä. Kuultiin alan uusista tuulista ja katsausta kivijalan sekä verkkokaupan yhdistämisestä ja päästiin tutustumaan Bette Boxin kauneuskyselyn tuloksiin.

Tästä puheen ollen, mikäli olette missanneet yhteistyössä Bette Beautyn kanssa tekemäni video arkimeikistä silmälaseille, kannattaa käydä se katsomassa ja tutustumassa meikissä käytettyyn tuotteisiin täältä. Toukokuussa myös pääsin salille uudemman kerran flunssasta huolimatta ja vaikka paino ei paljoa ole tippunut, on vireystaso, sentit sekä hapenottokyky saanut boostia kuten kerroin eilisessä postauksessa.

Tulevalta kuulta odotan lämpöisiä kelejä, hyvää jäätelöä, liikuntaa sekä Tallinnan reissua erään merkin tehtaalle tutustumaan brändiin ja heidän kosmetiikkaansa. Kuu tulee pitämään sisällään myös paljon töitä, mutta en valita!

Seuraa Instagramissa @hannamariaw

Snapchatissa @hannamariav

 

8 kommenttia

 1. Teresa S kirjoitti:

  Kivan oloinen toukokuu! Odotan innolla mitä juttua tulee Tallinnasta 🙂 Hauska että blogi tuo mukanaan paljon väriä elämään. Toivottavasti kesä alkaa viimein lämmetä <3

  • hannamaria kirjoitti:

   Itsekin odotan tuota Tallinnan reissua ihan todella suurella innolla! Toivotaan tosiaan että kohta ois pikkasen lämpöisempi kesä jo 🙂

 2. HeidiKaroliinaA. kirjoitti:

  Ihania kuvia sulla! Flunssa on täälläkin ollut vierailulla, mikä ei ole ollut yhtään kivaa…

 3. Liinail kirjoitti:

  Olisipa itsellänikin ollut noin rento toukokuu, tuntuu että se vain sujahti kiireessä ja sairastellessa 🙁

  Toivottavasti saataisiin jo kauan odotettu kesä tänne <3

  • hannamaria kirjoitti:

   Harmi kuulla! Toivotaan joo tosiaan että se kesä kohta saapuisi jo!

 4. Nina / Monta syytä rakastaa kirjoitti:

  Kiireinen toukokuu on ollut itse kullakin ja tuntuu ettei aikaa jää oikein millekään kivalle. Varmaan ihanan vapauttava tunne kun on saanut viimeisen tentin pakettiin! Toivotaan aurinkoista kesäkuuta 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Oli kyllä todella, vielä kun se vedettiin ihan menestyksellä lävitse niin fiilis oli vielä parempi! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.