Hae
Hannamaria

Summer bucket list 2017

Tänä vuonna voi ehkä sanoa että kesä tuli vähän puun takaa. Lunta tuli vielä Toukokuussa täällä keskisessä Suomessa ja mietin jo etten tee koko listaa, mutta pakkohan se on nyt tällekin kesälle tehdä. Vuoden 2015 versio täältä, viime vuonna en tainnut yhtä edes tehdä – WTF? Kuitenkin, tänä kesänä toivon siis…

Summer Bucket List 2017

… Pyrkiväni elämään pikkaisen enemmän hetkessä. Keväämmällä kirjoittelin siitä miten tuntui että mut piti bookata vähintään kaksi viikkoa etuajassa mikäli jotakin halusi tehdä tai mut nähdä. Nyt fiilis on taas paljon vapautuneempi ja onkin tullut tehtyä spontaanimpia juttuja kuin aikoihin. Tämä juontaa juurensa ihan siihen, ettei ole enää jatkuvaa aikataulua ja deadlineja koko ajan nurkan takana. Tykkään kyllä, mutta nyt jotenkin on tullut pieni laiskistuminen ja ehkä tässä taas pikkuhiljaa aloittelen uusia projekteja joiden parissa vietellä aikaa.

… Nauttivani työnteosta nyt kun se on ainut päähomma. Kesä- sekä elokuu menee täysipäiväisesti töissä, mutta ainakin kesäkuulle saan mahdutettua pienen lomareissun Helsinkiin / Tallinnaan ja Heinäkuussa taasen aion vierailla Suomipopeilla (tähän tietoon). Myöskin pelkkä yksi pääduuni tarkoittaa enemmän aikaa liikkumisella ja muulle jaksamiselle.

Summer Bucket List 2017Summer Bucket List 2017

 

… Leipovani jotakin uutta. Pitkään aikaan en ole varsinaisesti kokeillut mitään uutta leipomisen saralla ja siihen tahtoisin tehdä muutoksen. Ainakin nyt alkuun tahtoisin aloittaa jollakin suolaisella tai vastaavalla, saas nähdä mitä tulee ensimmäisenä testattua. Listalla olisi mm. kukkakaalipizzaa, brownieseja sekä jonkinlainen kesäinen jäätelöhässäkkä.

… Pääseväni kunnon piknikille Jullin kanssa. Tätä varten on odoteltu Kadetin valmistumista ja en malta odottaa että löydettäisiin tänä kesänä aikaa pakata Kadett ja lähteä pienelle roadtripille eväät mukana. Mukaan pakkaisin ainakin viinipullon sekä jotakin raikasta pientä syömistä, vinkkejä saa heittää kommenttiboksiin!

Summer Bucket List 2017

… Pystyväni pienentämään vararengasta liikunnan sekä ruokavalion tasapainotuksella. Etenkin näin kesän tullen tässä kahden vuoden aikana kertynyt vararengas ahdistaa erityisen paljon ja kesäpukeutuminen ei huvita juurikaan. Nyt kuitenkin kun aikaa on yllin kyllin aion tehdä asialle jotain ja jatkaa projektia vielä syksylläkin, maksimaalinen kyllästymispiste kaikkeen kaulasta alaspäin näkyvään on saavutettu. Ja ehkä siinä samalla selkäkin tykkäisi musta jälleen. Saliohjelma ainakin on sen mukainen että ihme jos paino ei lähde laskuun.

… Maistavani ainakin viittä uutta ja erilaista jäätelömakua. Vaikka painonpudotus tällä hetkellä onkin koko ajan mielenpäällä, aion silti ottaa ilon irti kesästä ja nappailla altaasta silloin tällöin itselleni uusia jäätelömakuja. Mm. jäätelöaltaisiin paluun tehnyttä Superia on tullut molemmissa mauissa jo maistettua, mutta etenkin Liisankankaan ja Jymyn jäätelöt olisi listalla vielä.

Millaisia juttuja teidän summer bucket listit pitää sisällään?

8 kommenttia

 1. henna kirjoitti:

  Oi nää on kyllä kivoja! Uskaltaisko itse tehdä vastaavan..:D

  • hannamaria kirjoitti:

   Haha no miksipä ei, ei siitä kukaan harmistu jos kaikki ei toteudukaan! 😀

 2. Minnea/Minnean muruja kirjoitti:

  Kiva kesän bucket list! Mulla on tämä edelleenkin vaiheessa, mutta tulossa on 🙂 Näissä on just hienointa se fiilistely, kun kesä on vielä edessä, ja kaikki mukavat jutut vasta tulossa!

  Toivottavasti sulle tulee ihana kesä! Ja tosi tyylikkäät on nää kuvat!

  • hannamaria kirjoitti:

   Kiitos, toivotaan että edes osa näistä toteutuu! Mielelläni ootan myös sun listaa!

 3. Mari kirjoitti:

  Tosi kiva postaus ja ihanan realistisia tavoitteita 🙂 Aurinkoista kesää Hanna <3

  • hannamaria kirjoitti:

   Kiitos! Nää on just niitä asioita mitä tahdonkin kesältäni, joten pakko pitää ne realistisena! 🙂

 4. HeidiKaroliinaA. kirjoitti:

  Kivan listan olet tehnyt! Itse kokeilin kukkakaalipitsaa viime syksynä ja tuloksena oli melkoinen katastrofi (toivotaan siis sulle parempaa onnistumista!). Kiva asu myös 🙂

  http://heidi-karoliina-a.blogspot.fi/

  • hannamaria kirjoitti:

   Haha, pelkään että tuosta mun kokeilusta saattaa tulla kanssa katastrofi 😀 Kiitoksia, jotenkin olo ei kuitenkaan ollut ihan se omin tässä asussa. Laittamattomat hiukset saattoi vaikuttaa asiaan…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *