Hae
Hannamaria

INSTAFEED 7/2017

@hannamariaw instafeed

Heinäkuu tuntui hujahtavan ihan hetkessä ohitse ja jotenkin on sellainen fiilis, etten ole ollenkaan valmis tähän elokuuhun ja tulevaan syksyyn. Mulla oli Heinäkuussa todella vähän varsinaisia töitä, mutta loppukuusta tehtailin verkkosivuja ja aloitin tekemään ja tutustumaan erään verkkokaupan toimintaan, jonka aspan sekä somen otin nyt elokuun alussa hoitaakseni. Kerron näistä myöhemmin lisää.

Heinäkuussa lomailin, kävin Suomipop -festareilla, illallistin muiden bloggaajien kanssa uudistuneessa Jalo Kitchen & Loungessa ja nautin kesästä ehkä hiukan liisää sisätiloissa. Eipä kyllä kelejäkään ollut liiaksi ulkona oleiluun, mutta jotenkin harmittaa että mitään erikoisempaa reissua Tallinnan ja Helsingin lisäksi ei tänä kesänä tullut tehtyä.

Ollaan Jullin kanssa molemmat sitä mieltä, että kaivattaisiin pientä irtiottoa arjesta vielä tässä ennenkö mulla alkaa koulu ja hänellä jatkuu työt hiukan uusien tuulien parissa, mutta meillä ei oikeen sille ole nyt mahdollisuutta saatika varoja lähteä mihinkään minireissulle. Heinäkuussa vietin lisäksi todella monta meikitöntä päivää sillä en ollut lähdössä minnekään muuta kuin ruokakauppaan tai pikaisesti postiin, enkä kokenut tarvetta meikata – tällöin kiinnostus meikkaamiseen laski muutenkin huomattavasti ja arjessa kiinniolo kyllä piristää sitä kummasti.

Kai se mitä yritän sanoa on, että olen iloinen että Heinäkuu ja sen tyhjyys on ohi mutta samalla kaipaisin vielä pientä nollaushetkeä poissa töiden ja koulujuttujen osalta. Ainakin osaan sitten ottaa irti kaiken mahdollisen tulevasta Lontoon reissusta uuden vuoden aikoihin!

Millainen Heinäkuu teillä oli?

4 kommenttia

  1. Milla- Sukhimatot kirjoitti:

    Toivottavasti ehdit vielä rentoutua ja ottaa pienen irtioton – vuodenvaihteeseen on kyllä matkaa! Kivoja kuvia! Ja oikein mukavaa viikonloppua!

  2. Minnea/Minnean muruja kirjoitti:

    Minustakin tuntui, että heinäkuu vain hujahti ohi huomaamatta, ja yhtäkkiä oltiinkin jo elokuussa. Toivottavasti elokuu olisi vielä kesäinen ja lämmin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *