Hae
Hannamaria

Kuumaakin kuumempi – Urban Decay Naked Heat -kokoelma

VOI HOTTENTOTTIS! Mulle kävi niinkun monelle muullekin Urban Decay Naked Heat -kokoelmaa ja palettia tsiikanneille että ensialkuun kun alkukesästä siitä alettiin puhumaan, olin vähän että okei, hyvännäköinen paletti mutten kokenut palavaa tarvetta saada sitä. Kun katsoin Nikkietutorialsin videon tästä paletista olin jo melko myyty, mutten silti ajatellut hankkivani sitä itselleni. Sen siitä kuitenkin saa, että on kauneusyhteisössä mukana ja kauneuden parissa töissä että hurahtaa ihan juuri ennen Suomen 9.8. ollutta lanseerausta ja juuri päivää ennen lanseerausta hommasin itselleni kokoelman Fuel -huulipunan Sokkarin verkkokaupasta ja olin valmistautunut myös ostamaan paletin.

Urban Decay Naked Heat Palette Urban Decay Naked Heat Palette

Kerronpa kuitenkin tarinan – sain keskiviikkona kaksi soittoa joihin en kuitenkaan päässyt vastaamaan töissä ollessani. Julli oli kotona ja sainkin häneltä viestin että ovea pimpoiteltiin, mutta hän ei mennyt avaamaan. Laitoin viestiä soittaneeseen numeroon sillä uskoin oven takana käyneen kuriiri – ja olihan se mutten silti tienny keltä paketti oli tai mitä se sisälti.

Hän myös oli jättänyt paketin oven taakse PORRASKÄYTÄVÄÄN, josta vedin pienoiset kilarit vaikka viestittelymme aikana sanoin että pakettia ei saa käytävään jättää – hyvää asiakaspalvelua kuitenkin sain, sillä hän kävi vielä lenkkinsä lopuksi hakemassa paketin hoiviin, sillä en useampaan tuntiin olisi ollut kotona ja melko varmasti se kerrostalon rapusta olisi lähtenyt kävelemään.

Seuraavana päivänä ennen töihin lähtöä odottelin aktiivisesti että ovikello kilahtaa ja kuriiri tulee uudelleen pakettia sovitusti tuomaan. N. puoli kahdentoista aikoihin ovikello kilahti ja kesken palaverin kipaisin ovelle ottamaan paketin vastaan katsomatta sitä sen tarkemmin – olen kuitenkin samalta henkilöltä ja samalla tyylillä saanut muutaman PR-lähetyksen, jonka ansiosta pieni kutkutus ja ajatus oli että mitä paketissa olisi. Palaverin loputtua äkkiä avaamaan pakettia ja siellähän se oli – PR NAKUPALETTI! Puhdasta rakkautta ensisilmäyksellä ja somet oli heti päivitettävä.

Urban Decay Naked Heat Palette Urban Decay Naked Heat Palette Urban Decay Naked Heat Palette

Olen siis sen verran onnekas, että sain kyseisen paletin PR-lahjana. Myös itse tilaamani Fuel -huulipuna tuli nyt perjantaina postiin (pahvit runnoutuneena, kiitos Sokos huonosta pakkaamisesta) mutta sitä en vielä kerennyt korkkaamaan. Perjantaina tekaisin tällä jo ensimmäisen vartin pikameikin käyttäen kolmea sävyä (Cayenne, Scorched ja Ounce) ja rakastuin sekä koostumuksiin, että sävyihin joita paletissa on. Alla nopea swatchit pääosin yhdellä pyyhkäisyllä puhtaalle kädelle.

Urban Decay Naked Heat Palette

Ounce (ivory shimmer) / Chaser (light nude matte) / Sauced (soft terra-cotta matte) / Low Blow (brown matte) / Lumbre (copper shimmer with gold pearl shift) / He Devil (burnt red matte)

Urban Decay Naked Heat Palette

Dirty Talk (metallic burnt red) / Scorched (metallic deep red with gold micro-shimmer) / Cayenne (deep terra-cotta matte) / En Fuego (burgundy matte) / Ashes (deep reddish-brown matte) / Ember (deep metallic copper-burgundy)

Paletti itsessään on todella tukeva ja taattua Naked & Urban Decay -laatua. Se on kova ja tukeva, peili on hyvän kokoinen ja paletti ei ole kuitenkaan liian painava vaan sitä on helppo pitää kädessä meikatessa. Mukana tuleva sivellin on myös erittäin hyvä ja testiajon jälkeen sopii se etenkin luomivaon häivytykseen hyvin kuten kumppanipalettiensakin siveltimet. Sävyistä löytyy monta upeaa ja varmasti käyttöön tulevaa nappia, parin uskon jäävän kuitenkin vähemmälle käytölle.

Urban Decay Naked Heat Palette

Kellekään blogiani lukeneelle ei varmastikaan ole jäänyt epäselväksi miten rakastan Urban Decay -brändiä. Hain itseasiassa Jyväskylän pisteelle töihinkin, mutta koska takana ei ole meikkaajan koulutusta ymmärrän hyvin miksi paikkaa en saanut. Vierailen paikanpäällä kuitenkin swatchailemassa tuotteita aina keskustassa käydessä ja olenkin erittäin tyytyväinen, että tätä merkkiä saa sekä yleisesti Suomesta, että myös nykyään Jyväskylästä. Ensimmäinen kosketus brändiin minulta löytyy jo vuodesta 2014 kun lontoosta ostin All Nighter -suihkeen ja siitä lähti rakkaussuhde.

Tähän Heat -kokelmaan kuuluu valikoimaan jäävän paletin lisäksi kolme Vice Lipstick -huulipunaa (Fuel, Scorched ja Heat) ja kaksi 24/7 Glide-On Eye Pencil -kynää (Torch ja Alkaline). Paletin hinta on n. 54,90€, huulipunat ovat 23€ / kpl ja kynä 20,50€ Sokosen verkkokaupassa. Stokmannilta Helsingistä palettia saa, muutoin sitä on Suomesta saatavilla Sokoksen myyntipisteistä (Helsingin keskusta, Turku, Tampere, Jyväskylä ja Oulu). Sokoksen verkkokaupasta se loppui jo ennen lanseerausta ja lisää ei tähän tietoon ole tulossa hetkeen.

Oletteko te hurahtaneet tähän hottispalettiin?

12 kommenttia

 1. Charming Nails kirjoitti:

  Ihme kyllä omani tuli ehjänä perille mutta huonosti se oli pakattu. Ihan ilman mitään suojaa kuplapussiin työnnettynä. Luulisi noin isolla firmalla olevan varaa pakkausmateriaaleihin. Oma postaus tässä:

  https://charmingnails.blogspot.fi/2017/08/kohta-se-on-taalla-urban-decay-naked.html

  On kyllä kiva lukea kaikkien hehkutuksia, on se niin nätti paletti! Toivoisin niin kovasti että UD tulisi tännekin mutta onneksi J-kylä on niin lähellä että kyllä sinne viitsii ajella vaikka UD:n perässä 😉

  • hannamaria kirjoitti:

   Joo-o, ihmettelen myös ja osui omaankin nilkkaan taas vaihteeksi kun tilasin tuon huulipunan, tuli pahvipaketti ruttuisena kuplakirjeessä ja siinä se – ei siitä itse pahvista enää kuvattavaksi tai säilytettäväksi ole!

 2. Taru kirjoitti:

  Näyttää upeilta nuo sävyt! Mä löysin Urban Decayn reilu pari viikkoa sitten ja tykästyin heti – vihdoin joku merkki tekee liloja huulipunia- ja kiiltoja! 😀 Tai on varmaan joku tehnyt, muttei ole osunut omaan silmään. 😀

  Taru
  Stuffabout.fitfashion.fi

  • hannamaria kirjoitti:

   No elä, nää on superhyviä kun saa vielä täältä Suomesta tälläisiä erikoisempiakin tuotteita helposti! NYXillä on myös jotain hiukan räväkämpää valikoimissa, mutta kyllä UD on munkin suosikki.

 3. Jane / Yhtä kuin kolme - blogi kirjoitti:

  Ei ole tuttu entuudestaan, mutta sai kyllä nyt hieman kiinnostumaan. Kun vaan äitinä ehtisi enemmän laittaa aikaa meikkaamkseen huolella =D

  • hannamaria kirjoitti:

   Se muuten piristää kummasti, kun välillä ottaa aikaa itselleen tai paneutuu 5 minuutin ajan aamulla ennen töihin tai leikkipaikalle lähtöä omaan nassuun ja itseensä – tulee paljon freesimpi fiilis! 🙂

 4. Annukka kirjoitti:

  Tässä on sellaiset värit, että jopa minä voisin kuvitella niitä käyttäväni. 😀

 5. HeidiKaroliinaA. kirjoitti:

  UD:n luomiväripaletteihin ei ole ennalta tutustunut, kun silmämeikki ei ole todellakaan vahvuuksiani. Sen sijaan All nighter-meikinkiinnityssuihke on rakkaus! Viime Helsingin reissulta mukaan tarttui testiin Chill-meikinkiinnityssuihke ja Vice-sarjan punainen huulipuna 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   All Nighter on mulla vieläkin käytössä, myös muutaman huulipunan omistan! Noita muita meikinkiinnityssuihkeita en ole vielä testannut, sillä tuo All Nighter on omalle ihotyypille paras.

 6. ccnoora kirjoitti:

  Mä niiiin tykästyin tähän! ♥_♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *