Hae
Hannamaria

INSTAFEED 8/2017

hannamaria instagram hannamariaw

Jotenkin mennyt elokuu tuntuu jo hirveän kaukaiselta, vaikka sen loppumisesta on vain hetki. Elämäntilanne on kuitenkin muuttunut niin radikaalisti, että muutos tuntuu suuremmalta kuin se on.

Olenkin kertonut melko paljon mitä koulu- ja työrintamalla on tullut tehtyä sekä missä puitteissa tuleva syksy tulee menemään. Voitte lukea ajatuksia täältä. Kuitenkin, olin elokuun lähes kokonaan töissä chattiduunieni parissa samalla pyöritellen Kellot.fi -puolta ja blogia. Kuljin ahkeraan töissä pyörällä kun sen kerran huollosta takaisin sain.

Kirjoittelin koko kesän suosikeista sekä lempparivaatteistani. Rakastuin palavasti kuun puolivälissä Suomessa lanseerattuun Urban Decay Naked Heat -palettiin enkä usko että kukaan blogiani lukenut tai someani seurannut ole voinut välttyä tuon paletin, sillä tehtyjen lookkien tai ylipäätään tämän termin kuulemiselta.

Fiilistelin töitä, kesän suosikkeja ja omaa hiusväriä, joka viimeisimmän hiustenvärjäyskerran jälkeen oli erittäin mieleinen. Nyt, kun Color MAskien käyttö on jäänyt vähemmälle, on epätasaisuutta nähtävissä ja luojan kiitos mulla onkin jo kampaaja ensi viikolla. Muutoksia, ja tällä kertaa oikeasti näkyviä, on tiedossa!

Kuvauskeikkoja tuli pienoisen tauon jälkeen heitettyä muutama, jolloin saatiin meikäläisestäkin materiaalia blogiin. Elokuu muuten oli melko hiljainen kuvausjuttujen osalta ja tuli mentyä aika pitkälle hiukset kiinni sekä naama perusmeikissä, joten oli mukava päästä hiukan tekemään jotain erilaista.

Tähän loppuun vielä muistutan, että olen mukaan ensi kuun Bette Box bloggaajaboxissa! Koodilla HANNAMARIA saa lokakuun Bette Box bloggaajaboxin hintaan 15,90 € (norm. 18,90€/kk). Etu koskee jatkuvan tilauksen ensimmäistä boxia tai määräaikaisen tilauksen kokonaishintaa, myös lahjatilauksia. Koodi on voimassa 26.9.2017 asti. Voit laittaa tämän suositun boxin tilaukseen täältä (affiliate -linkki, jolloin saan pienen korvauksen tehdystä tilauksesta).

Millainen oli teidän elokuu?

8 kommenttia

 1. MINI-blogi kirjoitti:

  Kiva postaus!

  Elokuu meni liian nopeasti ja mä odottelin elokuulle niitä kesäisiä päiviä ”helteitä”, joita ei sit ikinä tullutkaan.

 2. Niina kirjoitti:

  Elokuu oli ihan mahtava! Mulla oli osa kuukaudesta lomaa ja sen aikana sain ihan uutta inspiraatiota kodin sisustamiseen ja ladattua akkuja. Elokuun teema oli kyllä inspiraatio 🙂

 3. Nina kirjoitti:

  Samaa ollaan päivitelty ystävien kanssa että jotenkin tämä elokuu meni ihan liian nopeasti, vaikka niin meni kyllä koko kesä. Vai oliko sitä edes?

  • hannamaria kirjoitti:

   No niinpä, oliko sitä koko kesää oikeasti edes 😀 Muistan kesän alussa ostaneeni shortsit ja käyttäneeni niitä alle 10 kertaa 😀

 4. Noora / KIDULT kirjoitti:

  Mun elokuu vaan oli ja meni, ei oikein mitään mieleenpainuvia kohokohtia ollut 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *