Hae
Hannamaria

5 x Miesten joulukalenteri

TÄMÄ ON VUODEN 2017 OPAS. uusin postaus löytyy täältä: Miesten joulukalenterit 2020.

Monessa blogissa näkyy jo nyt kosmetiikkajoulukalenterilistauksia ja vinkkejä kosmetiikkakalentereista, mutta itse halusin tuoda esille sille toiselle osapuolelle hommattavia kalenterimahdollisuuksia jotka Suomeen saa toimitettuna (toki mikään ei estä näitä itselle myös ostamasta, itse ainakin ihastuin tuohon kahvikalenteriin!) Miesten joulukalenteri x5!

Päätettiin miehekkeen kanssa nimittäin aloittaa uusi perinne tänä vuonna ja hankkia toiselle vuosipäivälahjaksi (joka on sopivasti Marraskuun lopussa) jokin erikoisempi joulukalenteri. Itse sain LookFantasticin kulttikalenterin, kun taas miehekkeelle hommattiin yksi tämän listauksen kalentereista. Toivotaan että näistä löytyy sille toisellekin osapuolelle sopiva kalenteri!

ASOS Grooming Calendar Miesten joulukalenteriASOS Grooming Calendar Miesten joulukalenteri ASOS Grooming Calendar Miesten joulukalenteri

ASOS Grooming Advent Calendar*, 55GPD / 62€

Miesten joulukalenteri numero yksi! Ehdottomasti mun oma suosikki näistä, sillä kosmetiikka on lähellä sydäntä ja noh, vielä ainakaan ei mieskään ole siitä saanut yliannostusta. Kalenteri pitää sisällään sekä miesten ihon-, hiusten-, että parranhoitoa ja onkin todella monipuolinen. Osa tuotteista on täysikokoisia ja osa näytteitä, joka meillä ainakin on vaan hyvä. Sisältö löytyy kuvattuna kalenterin takaa ja lisää siitä (+ tilauksen!) voi tehdä otsikkona olevasta linkistä. ASOKSEN omilta sivuilta löytyy myös jo valmis kuva sisällöstä.

Miesten joulukalenteri

Olut-, viski-, brandy-, gin- ja muut alkokalenterit Master of Malt -sivustolta, alkaen 115€

Etsin ja etsin ja etsin, mutta tänä vuonna Suomeen ei vain näytä voivan tilata viski-, rommi-, olut-, viini- tai mitään muutakaan alkoholipitoista kalenteria. Loppujen lopuksi löysin kuitenkin sivuston joka toimittaa myös tänne perähikiälle Suomeen, jeij! Mikäli mielesi haljaa testailla siis pieniä alkoholipitoisia juomia, kannattaakin pistää tilaukseen jokin näistä! Hintaluokka alkaa tuolta 115€ kohdilta ja jatkuu jopa tuhanteen euroon asti. Kuvat Master of Malt -sivulta.

Miesten joulukalenteri kahvikalenteri

KaffeBox -kahvikalenteri, 145€

Hintava on, tiedetään, mutta mukana tulee hei 24 pussia paahdettua kahvia! Jotta kahvi pysyy tuoreena ja mahdollisimman nautittavana, kalenteri myös lähetetään kolmessa osassa. Tämä hinta pitää sisällään myös postikulut Euroopan sisälle, joten niiden lisäämistä tähän hintaan ei tarvitse huolehtia! Lisätietoja kahvilaaduista ei anneta, mutta uskoisin sisältä löytyvän niin vaaleaa kuin tummaa paahtoa ja joitain jouluunkin sopivaa. Kuva heidän omilta sivuiltaan.

Miesten joulukalenteri joulukalenteri miehille

The Snaffling Pig Co. Pork Crackling -kalenteri, 20€

Tämä on melkoinen villi kortti joka ei ehkä ihan jokaiseen makuun olekaan sopiva! Kuitenkin, joku herkkupeppu voisi syttyä tästä kamaranaksukalenterista. Makuina on niin BBQ, vaahtera, mustapippuri & suola ja varmasti monia muita. Rapean joulukuun tällä ainakin saa aikaiseksi! Kuljetus on hiukan hintava, mutta yhteissumma verrattuna muiden kalentereiden hintaan on silti edullinen. Kuva heidän omilta sivuiltaan. Kalenteria saatavilla myös Ebaysta* (postitus UK:sta, joten välttyy tulleilta).

Miesten joulukalenteri

Bearded Man -partaöljykalenteri*, 29,99GPD / 34€

The parranhoitokalenteri! Oli erittäin hankala löytyy vain ja ainoastaan parranhoitoon suunnattua kalenteria, mutta tämä oli kyllä ihan ykkönen. Käsittääkseni tämä koostuu pääosin partaöljyistä ja esimerkiksi -kammat tai -shampoot on jätetty pois. Ne voi kuitenkin sitten vaikka jouluaattona löytyä lahjapaketista 😉 Postitkin ovat vain muutaman punnan ja koska tuote tulee UK:sta, ei tulleista tarvitse huolehtia. Ja kun siirryt sivulle ja tilaat heidän uutiskirjeensä, saat -10% alekoodin kaiken päälle. Kalenteri löytyy myös eleveniltä*.

Sellaisia hiukan erikoisempia kalentereita tällä kertaa tässä Miesten joulukalenteri -postauksessa! Onko jokin näistä teille jo tuttu ja aiotteko laittaa jonkin tilaukseen? Tai onko teillä ylipäätään tälläisiä erikoisempia kalentereita olemassa sen perinteisen suklaan lisäksi? Kertokaa ihmeessä omat joulukalenteritarinanne ja muistonne kommenttiboxiin.

Millaisen joulukalenterin te hankitte tänä vuonna?

*-adlink.

22 kommenttia

 1. Jenni S. | big mamas home kirjoitti:

  Ihan mahtava idea! Miten sitä
  onkin ollut niin laput silmillä ettei ole tällaista tajunnut. Meillä on menty ihan perus suklaakalentereilla. Tytären ensimmäinen joulukalenteri oli kyllä viime vuonna kirjakalenteri. Mutta mä voisin tässä kehitellä miehen joulua ja sen odotusta tuolaisen partakalenterin ympärille. Kiitos hyvästä vinkistä. <3

  • hannamaria kirjoitti:

   Haha, itsekin tajusin tämän vasta viime vuonna miesten osalta! Kannattaa ehdottomasti, uskon että tykkää mikäli parranhoito on muutenkin mieluista!

 2. Linda kirjoitti:

  Olipa hyvä ja mielenkiintoinen postaus! Kiva lukea myös tällaisista miehille sopivista kalentereista, kun blogeista saa tällä hetkellä lukea niin paljon niistä erilaisista meikki- ja kosmetiikkakalentereista, jotka on ehkä enemmän suunnattu naisille 🙂 Mä ajattelin väsätä itse poikaystävälleni jonkinlaisen olutkalenterin!

  • hannamaria kirjoitti:

   Kiitos, mukava että tykkäsit! Olutkalenterit itse tehtynä on kyllä hyviä, saa laittaa niihin tasan mitä haluaa. Hommasin viime vuonna miehelle valmiin olutkalenterin ja harmitti, että se oli täynnä lähes tummaa olutta ja jäi melko paljolti häneltä juomatta tämän takia :/

 3. Riikka kirjoitti:

  Mielenkiintoinen aihe! Eipä ole edes tullut mieleen, että miehille suunnattuja joulukalentereita voisi olla näin monenlaisia. Todella hyvä tuo alkoholipaukku-kalenterikin 😀
  Itse ajattelin tänä vuonna väsäillä kalenterit itse. Harkinnassa muutamakin erilainen, tästä kirjoittelen varmasti omaankin blogiin, kunhan pääsen alkuun. 🙂 /Riikka
  http://www.santsikuppi.fi

  • hannamaria kirjoitti:

   Haha, sanopa muuta! Mutta kyllä nämä osa oli ihan suuren työn takana löytää. Itse tehdyt on kyllä myös hyviä varsinkin jos saajalla ei ole hajuakaan mitä ne sisältää!

 4. Elina // Vauhtihirmun elämää kirjoitti:

  Olipas mielenkiintoisia kalentereita. Minun mieheni ei ole ollenkaan joulukalenteri ihmisiä ja hukkaan menisi tuollainen; viskikalenterille voisi edes teoriassa lämmetä. Sen sijaan lapsi lienee tänä(kin) vuonna ainoa joka saa kalenterin ellen itselleni hanki suklaista 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Ymmärrän tuonkin hyvin! Meillä näiden lisäksi hankitaan yhteinen Veikkauksen kalenteri, se on ollut perinne myös jo vuosia!

 5. Marjo kirjoitti:

  Aika hauska tuo miesten joulukalenteri 🙂 Tätähän täytyy ihan harkita ajatuksella!
  Tuo kamarannaksukalenteri kuulostaa jotenkin hassulta ja luulenpa, että meidän huushollissa koira olisi sen perään eniten. Viime vuonna ruselliriiviö sai ihan oman joulukalenterin, josta sitten otettiin naksuja päivittäin. Hyvä antaa aina naksu kun itse kiirehti töihin aamulla ja toinen pyöri jaloissa. Itse haluaisin ehkä sen perinteisen suklaakalenterin tai jos toivoa saisi niin ”naistentuoksujoulukalenterin” 😉

  • hannamaria kirjoitti:

   Haha, voi hyvin olla että koira olisi eniten sen perään! Tuoksukalenterit on myös todella hyvät vaihtoehdot, kannattaa toki niihinkin tutustua kun moneen budjettiin niitä on olemassa!

 6. Minna M kirjoitti:

  Enpä ole tällaisista kalentereista tiennyt. Mielenkiintoinen postaus! Mikään näistä ei ole kuitenkaan miehelleni ihan nappivalinta, joten en ole tilaamassa hänelle kamenteria. Meillä on ollut jo vuosia aina partiolaisten kuvakalenteri, joten se hankitaan ehdottomasti. Lapset luultavasti haluavat jotkut suklaakalenterit. Ongelmana vain on yksi lapsistamme, joka ei tykkää suklaasta.

  • hannamaria kirjoitti:

   Mukava että tykkäsit! Lapselle voi hankkia esimerkiksi Lego-aiheisen kalenterin joita löytyy mm. Star Wars -aiheena ja olenpa nähnyt myös My Little Pony -kalentereita! 🙂

 7. Nena Sofia kirjoitti:

  Ooh, mielenkiintoisia kalentereita! Eikä ole kyllä hinnalla pilattujakaan, etenkään tuo Asoksen oma! Innostuisikohan oma mies tällaisista 🙂

 8. Juulia S. kirjoitti:

  Vitsi miten hyvä postaus, nää kaikki tuli mulle ihan uutena! Erityisesti mielenkiinnon herätti toi kahvikalenteri (okei tietty koska pääsisin nauttimaan siitä itsekin hahaha) ja veikkaan että se kelpaisi Samillekin erittäin hyvin…. 😀

  • hannamaria kirjoitti:

   Hei mukava että tykkäsit! Ja nimenomaan, parasta että siitä pääsis kaksin nauttimaan – meilä vaan minä juon kahvia niin en kehtaa vaan itselleni sitä ostaa 😀

 9. Emppi kirjoitti:

  Hei, kiitti vinkistä!
  Laitoin tuon partaöljykalenterin tilaukseen tuolle karvaisemmalle puoliskolle. 🙂

 10. Kiia Innanmaa kirjoitti:

  Oho, enpä edes tiennyt että tällaisia on olemassa! Kiitos vinkistä tosin! 🙂

  – Kiia / https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

 11. Päivi / Rouva Kameleontti kirjoitti:

  No nyt!!! KIITOS KIITOS KIITOS tästä postauksesta! Täällä on ollut yksi erittäin onneton mieshenkilö, joka on kuvitellut ettei saa tänä jouluna olutkalenteria. Mä tilasin miehelle nyt nuo molemmat bissekalenterit, koska olin niin riemuissani siitä kun niitä saikin tilattua, enkä joutunut alkaa metsästää yksittäisiä oluita. 😀 Nyt on miehen ja sitä kautta minunkin joulukuuni pelastettu.

  • hannamaria kirjoitti:

   Haha, hyvä että löytyi joku tilattavaksi! Tuo yksittäisten oluiden metsästys toimii jos olutmaku on rajattu, mutta jos maku on laaja niin kalenterit on kyllä hyvä valinta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *