Hae
Hannamaria

INSTAFEED 9/2017

hannamariaw Instagram

Viime kuu oli melko hiljainen instakuukausi – julkaisin yhteensä vain kahdeksan kuvaa!

Vietin suurimman osan kuusta flunssan kourissa ja koitin sen ohella selvitytyä koulutehtävistä. Vaikka mulla on melko vähän kursseja muihin nähden, tuntui jossain kohti työn määrä melko hullulta alun hiljaisuuden jälkeen. Tällä samalla tahdilla painellaan syyslomaan asti, jossa otan itseäni todellakin niskasta kiinni mm. blogin postauksien varastoinnin osalta jotta pääsen taas sinne väh. 4 postausta viikossa -tahtiin ja kerkeän kirjoittaa kaikesta josta haluan.

Sain viimeinkin paljastaa muuten olevani nyt Lokakuussa tulevassa Bette Box -bloggaajaboxissa mukana! Tulen myös nyt 10.10. paljastamaan oman tuotteeni kyseisestä boxista ja tulette normaaliin tapaan näkemään arvion laatikon sisällöstä – tällä kertaa mikäli vain kerkeän, videon muodossa!

En kerennyt hirveästi uutta kosmetiikkaa fiilistellä kasvonaamioita ja kroppakuorintoja lukuun ottamatta. Löysin taas parit uudet lempparit ja ihastuin suunnattomasti pariin tuotteeseen, joita ostin heti lisää – you know it, idHAIR Mé Heat Defender vei mun sydämen. Saatiin myös Marian kanssa viimeinkin esille 40 kysymystä kauneudesta -tagin vastaukset Youtuben puolelle, voitte molemmat videot käydä katsomassa tämän postauksen kautta ja lukea hiukan taustaa.

Kävin myös pitkästä, pitkästä, pitkästä aikaa kampaajalla ihan kuun lopussa! Muutettiin hiustyyliä melko radikaalisti tummempaan pitäytyen kuitenkin punaisen hoodeilla. Sanna oli myös sen verran ihana, että antoi kaikille alekoodin heidän kampaamo- ja parturipalveluihinsa. Löydät tuonkin alekoodin hiuspostauksesta – koodi on toistaiseksi voimassa joten sitä voi käyttää kun haluat!

Haluan myös tähän loppuun muistuttaa vielä kahdesta arvonnasta jotka on meneillään! 11.10. asti on aikaa osallistua kahden I love me -messulipun arvontaan ja nyt jos koskaan kannattaa osallistua, koska Jeffree Star on sekä pe että la kyseisillä messuilla pitämässä Meet & Greetin Oletkaunis.fi:n pisteellä! Toinen arvonta on tällä hetkellä menossa Avonin puolesta #bereMARKable -haasteen kolmannen osan tiimoilta, jossa voit voittaa minun kokoamani Avonin tuotepaketin! Tuo arvonta on voimassa 15.10. asti.

Meikä on tänään Approilemassa pitkin poikin Jyväskylää joten jos näätte meidän, tulkaa moikkaamaan – koitan olla ihmisiksi alkotilasta huolimatta!

Millainen teidän syyskuu oli?

4 kommenttia

 1. marja liljeström kirjoitti:

  Syyskuu oli aivan ihana. Koska pidän syksystä. Pidä vain tuo punainen sävy hiuksissasi. Se sopii sinulle.Yksi taidemaalari- ja graafikko ystäväni, jonka kanssa luetaan usein yhdessä blogeja, on kiinnostunut siitä, missä olet opiskellut graafikon ja valokuvaajan ammattisi jo noin varhain?

 2. Minna M kirjoitti:

  Kauniita kuvia! Minä testasin syyskuussa myös tuota Camelia Happy maskia. Muuten syyskuuhun mahtui paljon kaikenlaisia tapahtumia ja menoja. Liian vähän pysähtymistä.
  Ihanaa lokakuuta!

 3. Minnea/Minnean muruja kirjoitti:

  Syyskuu meni tosi nopeasti, en äkkiseltään edes muista, mitä olen viime kuussa tehnyt 😀 Kurkkasin blogin puolelta, että näköjään olen viettänyt blogisynttäreitä ja metsästänyt täydellistä syystakkia.

  Sun uudet hiukset on kyllä upeat! Tekee mieli itsekin värjätä tyvi tummemmaksi ja latva vaaleammaksi!

 4. Mari kirjoitti:

  Syyskuu meni mulla kanssa ohi ihan hujauksessa! Nää koostepostaukset on tosi kivoja, sullakin on ollut paljon kaikenlaista. Huippu juttu tuo Bette box, mä sainkin jo omani käsiini eilen, mutta en viitsi sen enempää muille spoilata :D.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.