Hae
Hannamaria

3 x Lumene: LÄHDE Artic Dew -seerumi, VALO Glow Boost -hyaluronitiiviste & VALO Artic Berry Cocktail -tehohoito

Postauksen tuotteet saatu & sisältää mainoslinkkejä.

Tänään testissä ja esittelyssä kokemuksien kera kolme Lumenen tehotuotetta: LÄHDE Artic Dew -seerumi, VALO Glow Boost -hyaluronitiiviste & VALO Artic Berry Cocktail -tehohoito. Melko samantyylisiä, mutta jokainen on omalla tavallaan erilainen jonka takia ansaitsee se tulla esitellyksi.

LÄHDE seerumi VALO Artic Berry Cocktail tehohoito VALO Glow Boost hyaluronitiivisteLÄHDE seerumi VALO Artic Berry Cocktail tehohoito VALO Glow Boost hyaluronitiivisteLÄHDE seerumi VALO Artic Berry Cocktail tehohoito VALO Glow Boost hyaluronitiiviste

Pakkaus jokaisessa pahviensa puolesta on upea ja jatkaa Lumenen taattua linjaa, jossa keskiössä on säteistä muodostettu ympyrä kunkin sarjan omassa värissä. Tekstien asettelu, fontit, värit sekä kaiken oleminen valkoisella pohjalla on perinteistä skandityyliä. Itse pullojen ulkoasu seerumissa ja hyaluronitiivisteessä on upea, maitolasimainen ja kalliin oloinen. Tehohoidossa ollaan menty hiukan läpinäkyvämmällä linjalla.

LÄHDE -sarjan Artic Dew -seerumi sekä VALO -sarjan Glow Boost -hyaluronitiiviste on pakattu pipettipulloon, josta itse tykkään suuresti. Niiden käyttö on melko hygieenistä, tuote on helppo annostella oikein ja pakkaukset ovat tiiviitä. Artic Berry Cocktailissa on pumppupullo ja ennen käyttöä kaksi faasia tulee ravistaa yhdeksi. Tässä on lisäksi lukitus, jolloin pienellä liikkeellä pumppu ei pääse laukussakaan itsekseen tuotetta tuhlaamaan.

Lumene VALO Glow Boost Hyaluronitiiviste

Lumene VALO Glow Boost Kirkastava & Silottava Hyaluronitiiviste

Aloitetaan tästä meikäläisen suosikista! Ensimmäisen kerran kirjoitin tästä Helmikuussa 2016, kun tuote oli vielä vanhan koostumuksen ja pakkauksen kuorissa (nimikin oli eri). Sen jälkeen olen käyttänyt nyt 3 pulloa, tämän ollessa minulle neljäs. Koostumus itsessään on melko ohut ja vetinen, tuoksu puolestaan Valo -sarjalle tuttu ja hiukan appelsiininen, raikas tuoksu.

Lakan marjauute ja superpieni annos heleyttävää C-vitamiinia luo yhdessä kirkkaamman ihon jo hetkessä. Hyaluronihapon tiedetään olevan hyvä ainesosa mm. ryppyvoiteissa, sillä se sitoo itseensä kosteutta ja saa ihon pienet juonteet täyttymään ja ihon kimmoisamman oloiseksi. VALO Glow Boost -hyaluronitiiviste sopii kaikille ihotyypeille.

Oikeat tehot alkavat näkyä noin kolmen viikon jälkeen, jolloin huomaan aina tätä käyttäessäni ihoni olevan kirkkaampi, heleämpi ja muutenkin pintakuivuuden vähentyneen. Itse käytän tätä yleensä aamuin illoin kosteusvoiteen alle peukalon kynnen verran ja se riittää oivasti koko kasvojen alueelle.

Lumene Arctic Berry Cocktail tehohoito Lumene Arctic Berry Cocktail tehohoito

Lumene VALO Artic Berry Cocktail Heleyttävä & Ravitseva tehotiiviste

Saman VALO -sarjan tehotiiviste, joka oli mulle vierain näistä kolmesta tuotteesta. Tuote sisältää C-vitamiinia,  karpalo- ja lakkasiemenöljyä sekä pohjoisen lähdevettä (jota löytyy Lumenen muistakin tuotteista). Tehotiiviste on kaksifaasinen, joissa toinen on öljyjä ja toinen muita ainesosia.

Tämän käytön jälkeen iho näyttää heti hiukan kirkkaammalta ja pidemmällä käytöllä se pitää (kunnollisten kasvovoiteiden kanssa) ihon kosteutettuna. Oma ihoni kuivuu etenkin talvella todella pahasti ja tämä on pitänyt kuivuutta poissa. Tuote täytyy tosiaan ravistaa kunnolla, jotta molemmat faasit sekoittuvat. Tuoksu on sitä samaa Valoa kuin mitä Glow Boost on.

Tämä tehotiiviste on todella öljyinen ja sopii kuivasta ihosta normaalille iholle, mutta rasvoittuvalle en lähtisi suosittelemaan. Itse käytän tätä vain iltaisin, sillä en jaksa odotella tämän kunnollista imeytymista aamuisin ennen kasvovoidetta. Se nimittäin vie hiukan kauemmin kuin kaksi toveriaan tässä postauksessa ja onkin siksi talvi-iltojen herkku meikäläiselle.

Lumene LÄHDE seerumi Lumene LÄHDE seerumi

Lumene LÄHDE Artic Dew Tehokosteuttava seerumi

Tämä kyseinen seerumi on näistä ehkä vesimäisin, mikä ei sinänsä yllätä. Tuoksu on raikas ja melko ”vetinen”, jos olette LÄHDE -sarjan muita tuotteita tuoksutelleet niin tiedätte mistä puhun. Seerumista löytyy pohjoista lähdevettä, koivunmahlaa, kosteutta sitovaa pohjoista levää sekä hyaluronihappoa.

Aamuin illoin kasvovoiteen alle päätyy tämä seerumi, joka on pitänyt nyt pahimman talven ajan pintakuivuuden poissa. Tämä on näistä kahdesta noussut suosikiksi jopa Glow Boostin rinnalle, mutta pidemmän käytön jälkeen osaan vasta tehdä päätöksen pääseekö tämä sen ohi (tuote lanseerattiin vasta syksyllä, joten fiilistely ei vielä ole päässyt Glow Boostin tasolle).

Sanoisin että kaikki ihotyypit voivat tätä huoletta käyttää. Tämä seerumi imeytyy erittäin nopeasti ja hyvin pieni määrä riittää koko kasvojen ja kaulan alueelle. Kirkastumisfiilistä ei tämän linjan tuotteista tule, mutta tämänkin sisältämä hyaluronihappo sitoo kosteutta todella kivasti ja tekee tästä ihanan tuotteen kosteusvoiteen alle.

LÄHDE seerumi VALO Artic Berry Cocktail tehohoito VALO Glow Boost hyaluronitiivisteLÄHDE seerumi VALO Artic Berry Cocktail tehohoito VALO Glow Boost hyaluronitiiviste

Jokainen näistä oivista seerumeista on todella hyvä ja on täysin omaan tarkoitukseensa. Hintaluokka jokaisessa on melko sama, noin 25-30€ kappale ja meidän kaikkien suureksi onneksi, yleensä jokin näistä on jossain kivassa alessa. Lumenen tuotteita myy kivijaloissa perinteiset Citymarketit, Prismat, Sokokset ja Stockmann, verkossa mm. eleven.fi, Stockmann.fi, Nordicfeel.fi, Tokmanni.fi (edullisin, alle 20€) ja Cocopanda.fi

Kun nyt kerta ihonhoidosta puhutaan, niin mainitsempa että melko moni on tätänykyä hurahtanut ihan kokonaan K-beauty -tuotteisiin (ja itsekin mm. kangasnaamiossa suosin mm. Holika Holikaa) luonnonkosmetiikan sijaan. Toki molemmille löytyy kannattajansa + sitten on tälläisiä sekakäyttäjiä kuin minä, joka käyttää yhtä tuotetta sieltä toista täältä. Toivonkin että tulevana keväänä saan molemmista kategorioista lisää tuote-esittelyjä ja löydän teillekin niitä super-tuotteita vaikka Top3:n parissa, sillä tahdon taas pienen taantumakauden jälkeen molempiin paneutua suuremmin!

Mikä on teidän lempituote ihonhoidossa tällä hetkellä?

 

12 kommenttia

 1. Noora kirjoitti:

  Mä oon aivan hurahtanut seerumeihin viime aikoina. Näistäkin tuo todella monen kehuma Valo Glow boost täytyisi testata, enkä sano etteikö toi cocktailkin kiinnostaisi 😀

  • hannamaria kirjoitti:

   Oi että toi Glow Boost on IHANA! Ja tää cocktail oli mulle uus tuttavuus, mutta tykkään etenkin näin talvi-iltoina!

 2. Camilla /mademoiselle camomilla kirjoitti:

  Olen näitä samoja tuotteita useasti kaupassa käsissä pyöritellyt, mutta ostamatta jättänyt. Että kiitos tästä hyödyllisestä postauksesta, tästä saa jonkinlaista kuvaa, mikä voisi itselle sopia.:)

 3. Ida Kiviluoto kirjoitti:

  Oi miten kauniita! Mä olen jotenkin nyt lähivuosina lämmennyt tosi paljon Lumenelle. Ulkoisesti, eettisesti ja toki myös iholla.

  Tällä hetkellä mun mut juttu on palasaippuat. ?

  • hannamaria kirjoitti:

   Sama juttu, viimeiset pari vuotta etenkin on Lumene ollut mulla aika isossa roolissa etenkin ihonhoidossa.

 4. Katri // Finnlandsnorsk kirjoitti:

  Ihanaa, että vertailit näitä. Oon käyttänyt melkein yhden pullon nyt tätä ”Lumene LÄHDE Artic Dew Tehokosteuttava seerumi” -tuotetta aamuin ja illoin, se kyllä kuivuu nopeasti, on vähän parfyymimaisen tuoksuinen ja kosteuttaa ihan hyvin. Mulla on vielä toinen pullo mikä tuli betteboksista. Seuraavana kun saan noi käytettyä ostan myös ton Glow Boost-seerumin käyttöön.

  • hannamaria kirjoitti:

   Hienoa että tästä oli apua! Molemmat noista on kyllä upeita ja varsinkin kun niiden päälle käyttää vielä jotain kunnon kasvovoidetta!

 5. Hanna-Mari kirjoitti:

  Himoitsen kaikkia seerumeita 😀 Tuntuu, että ne on jotain ihmeaineita 😀 Nämä Lumenen tuotteet on jo ulkonäöltään sellaisia, että tekisi mieli hankkia itsellekin! Tällä hetkellä lempparituote on hyvä kasvojenpuhdistusaine!

  http://lifewithhannamari.blogspot.fi/

 6. Anzu-Anssu kirjoitti:

  Tuo Cocktail on mulla tehokulutettu, vanhaa mallia oon käyttänyt muistaakseni 3 pulloa (nyt 4.menossa) ja yhden uudenkin pakkauksen oon välissä käyttänyt, kaveri on diilannut Lumenen ystävämyynneistä mulle niitä vanhan mallin pulloja :D.
  Aivan ihana tuote varsinkin näin talvella, kesällä on pikkuisen liian tuhti mun sekaiholle, joka silloin rasvoittuu. Käytän kuitenkin myös silloin aina välillä iltaisin.
  Talvisin tosiaan pitää loistavasti pois pintakuivuuden, eikä mun nenänpää ole nyt tänä talvena kuoriutunut irti, mitä se teki pari edellistä talvea! Tosin olen nyt lisännyt rutiiniin hoitovedetkin, joten niillä voi myös olla asian kanssa tekemistä :D.
  Myös nuo muut seerumit odottavat käyttöään kaapissa, en malta odottaa että pääsen niihinkin käsiksi! Tosi hyvin mulle on Lumenen ihonhoitotuotteet sopineet, joten uskon noiden olevan myös loistavia :).

  • hannamaria kirjoitti:

   Hyvä kuulla siitäkin kokemusta ihmiseltä joka on noinkin pitkään käyttänyt! Kesällä uskosin tän itellekin olevan vähän tuhti vielä voiteen alle, yksinään vois iltaisin tosin mennä! Lumenen ihonhoito on kyllä 5/5!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *