Hae
Hannamaria

Hit & Miss: Vuoden 2017 suosikkituotteet

Vuosi 2017 oli kyllä kaiken uuden teistailun aikaa. Siltikin, muutama tuote löysi tiensä sille vakkarilistalle, jonka tuotteita ostan aina vain uudelleen ja uudelleen. Tälle listalle ei muut tuotteet kyllä pääsekään. Postaus tulee sisältämään affiliate-linkkejä.

Hit & Miss: Vuoden 2017 suosikkituotteet

Tuotteita kertyi yhteensä 12 kappaletta, joista pari on jo vuoden 2016 puolelta tänne asti selvinneitä suosikkeja. Ensin mietin, että olisin ne jättänyt kokonaan pois, mutta koska kyseiset tuotteet ovat niin mahtavia ja tänäkin vuonna suuren kulutuksen alla, oli ne otettava listaukseen mukaan. Jaottelin postauksen ihonhoito & hiukset -kategoriaan, sekä meikit -kategoriaan. Ruetaas käymään läpi!

Ihonhoito & hiukset 2017

Ihonhoito & hiukset

Ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet on sellaiset, jotka mulla taitaa vaihtua vähiten vuoden aikaan. Tai no, verraten omiin tapoihin jossa tahdissa meikit taas muuttuu, on tämä se vähiten vaihtuva osasto. Siltikin jotkin tuotteet vaan pitää pintansa ja käytän niin paljon kuin vaan mahdollista kaiken muun ohella.

Redken All Soft hoitoaine Ziaja Goat's milk päivävoide

Redken All Soft -hoitoaine on tämän vuoden pelastus mun hiuslaadulle. Tänä vuonna jos koskaan mun vakkarikampaaja Sanna (Kampaamo Lumo) on kehunut kiiltoa hiuksissa ja se on ihan täysin sekä tämän hoitoaineen, että saman sarjan shampoon ansiota. Tätä, sekä shampoota, tarvitsee ihan todella pienen rypäleen kokoisen määrän ja riittää mun paksuihin lapaluumittaisiin hiuksiin.

Tuote tuo kauniisti kiiltoa ja upean pehmeyden karheisiinkin ja luonnonkiharallisiin hiuksiin. Ostopaikkoina toimii ihan perus Sokos, Sokoksen verkkokauppa sekä Stockmann. Näiden lisäksi myös eleven.fi myy tuotteita (shampoohoitoaineshampoo + hoitoaine + tehohoitoshampoo + hoitoaine setti), NordicFeel (shampoohoitoaine) sekä Bangerhead (shampoo + hoitoaine).

———-

Ziaja Goat’s Milk -päivävoide (tuote saatu) on voide, jolta kukaan mun blogia lukenut tai somea seurannut ei ole välttynyt. Luulitteko etten laittais tätä tänne? Haha. Tosiaan, olen tästä niin monet postaukset tehnyt nyt kesäkuusta asti ja tuote oli mun valinta Lokakuun Bloggaajien Bette Boxiinkin, että pidetään esittely lyhyenä. Tämä on etenkin kuivalle tai pintakuivalle iholle sopiva tuote, joka rauhoittaa ja ravitsee ihoa. Vuohenjuuston vihaajille hyviä uutisia; tämä ei tuoksu ollenkaan vuohenjuustolle vaan tuoksu on erittäin miellyttävä ja ”pehmeä”.

Hintakin on suhteellisen edullinen, sillä itse voide on n. 10€ luokkaa ja esimerkiksi nyt joululle tuli ihania settejä joissa oli tämä, yövoide ja käsivoide. Tuotteita saa Sokoksen verkkokaupasta ja myymälöistä, Kosmetologikauppa.fi:stä, eleven.fi:stä, Mylook.fi:stä sekä verkkoapteekki apo-rot.fi:stä.

Lumene Glow Boost Hyaluronitiiviste Balea puhdistusvaahto

Balea herkän ihon puhdistusvaahto näkyi useamman kerran tänä vuonna blogissa niin Hit&Miss -postauksissa, kuin loppuneiden tuotteidenkin listauksissa. Se on erittäin hienojakoinen puhdistusvaahto, joka sopii herkästä ja kuivasta ihosta lähtien ihan jokaiselle. Tämä on meikän ihon salaisuus, joka ei kuivata nassua tai saa aikaan mitää erikoisia purkauksia. Kulmakivi kaikelle ihonhoidolle.

Harmi onkin, että sitä saa vain kivijaloista Saksasta dm -myymälöistä, Balea kun on heidän oma merkkinsä. Hintaa tuotteella on sen 1,95€, jonka vuoksi pyydänkin saksalaista ystävääni aina tuomaan sitä useamman pullon Suomessa käydessään (Tammikuussa saan taas tankkausta, jeij!). Jos joku löytää paikan josta tätä tilata Suomeen niin huikatkaa (okei, Ebaysta saa jotain näistä Balean tuotteista hintaan 13€ mutta no thanks).

———-

Lumene VALO Glow Boost Hyaluronitiiviste (tuote saatu) on todellinen holy grail -tuote. Jo ennen Lumenen uudistumista eli vuoden 2016 helmikuussa esittelin ensimmäisen version tästä tuotteesta. Tuon jälkeen tämä hyaluronitiiviste on kokenut uudistumisen ja koostumus on muuttunut hiukan vetimäisemmäksi ollen silti _aivan super_.

Tämä kosteuttaa, kirkastaa ja sitoo itseensä kosteutta. Sen sisältämä C-vitamiini auttaa ihon kirkastamisessa ja hyaluronihappo yhdessä pohjoisen lähdeveden kanssa taasen kosteuden ylläpidossa. Itse levitän tätä sekä kasvojen, että kaulan alueelle. Iho kirkastuu silmin nähden hetkessä ja pitkällä aikavälillä ihosta tulee kimmoisa, kosteutettu ja heleämpi. Kesällä käytän tätä jopa joskus päivävoiteen sijaan, talvella osana muuta rutiinia aamuin sekä illoin (ellei testissä ole joku muu seerumi tai tiiviste).

Normaalihintaisena tuote on n. 30€, mutta luojan kiitos Lumene on milloin missäkin tarjouksessa. Tokmannilla hinta on lähempänä 25€, Stockmannilta ja eleven.fi:ltäkin tuotetta löytyy. Ja joistain onnekkaista myymälöistä voi vielä tuota vanhaa veriota löytyä superedullisesti, jolloin se kannattaa hamstrata mukaan.

Meikit 2017

Meikit

Meikkejä jos mitä tulee vuoden aikana kokeltua ihan hävyttömät määrät. Tässä kuvassa on lähes kaikki ne, jotka otan aina matkalle mukaan ja jotka on tänä vuonna 2017 ihastuttaneet joko uudelleen, tai ovat olleet uusia tuttavuuksia.

Isadora Cover Up 60 Light cover Lumene Blu 00

IsaDora Cover Up -meikkivoide & peiteaine -yhdistelmä on ihan luottotuote sen helpon saatavuuden ja melko edullisen hinnan vuoksi. Kyseessä on tuote, joka antaa täyden peiton ja on helposti kerrostettavissa. Sävyvalikoima on ikävän heikko, sillä saatavilla on vain kolmea eri sävyä (joista itselläni vaalein).

IsaDoran tuotteet ovat kuitenkin siitä hyviä, että ne eivät sisällä lisättyjä hajusteita ja ovat muutenkin sopivia melko herkällekin iholle. Pitkän aikaa olin käyttämättä tämän merkin meikkejä mutta tämän löytyessä olen sitä jo pari kertaa ostanut meikkipakkiin lisää. Ja näistä nimenomaan tämä versio, jossa on pumppu eikä sivellin. Luottotuote! Ostettavissa mm. Stockmanneilta sekä heidän verkkokaupasta, eleven.fi:ltä sekä Sokoksilta ja heidän verkkokaupasta.

———- Nämä kaksi meikkivoidetta esittelin myös ”Bileet kestävä meikkipohja -tutoriaalissa”! ———-

Lumene Blur -meikkivoide sävyssä 00 Kuulaus on meikäläisen arkimeikkivoide. Kun kaipaan puolipeittävää tai kevyempää peittoa, käännyn tämän puoleen. Aurinkosuoja sopii myös hyvin kesään yhdistettynä aurinkosuojakertoimellisen päivävoiteen kanssa.

Sävyvalikoima nykyään on vielä parempi kuin ennen, sillä vaalea 00 -sävy tuotiin uudistuksen yhteydessä markkinoille; tummiakin sävyjä löytyy hyvin. Levittyvyys on erittäin hyvä ja kerrostettavuus erinomainen. Hintakin on sopiva arkimeikkivoiteelle. Arjen pelastaja!

Lumenea löytyy ihan päivittäistavarakaupoista, sekä eleven.fi:ltä, CocopandaltaStockmannin verkkokaupasta ja myymälästä, Sokoksen verkkokaupasta ja myymälöistä.

Loreal Infallible Fixing mist Benefit Hoola Bronzer

Benefit Hoola Bronzer ei hirveästi esittelyjä kaipaa. Kyseessä on melkoinen kulttituote, jota silti on melko hankala saada Suomeen ellei matkustelemaan satu itse tai joku sellainen, joka sitä voi tuoda. Itselläni on tästä matkaversio tällä hetkellä käytössä ja sekin on lähes päivittäisessä käytössä kestänyt jälleen koko vuoden.

Hoola Light on toinen, jota haluaisin testata ja joka suomalaiselle iholle voisi sopia hiukan paremmin sen ollessa aavistuksen vaaleampi. Tälläkin tosin pärjää erittäin hyvin. Ostopaikkoina mm. Sephorat, Debenhams yms.

———-

L’Oreal Infallible Fixing Mist on vilahdellut täällä blogissa ja somekanavissani todella useaan otteeseen. Olen tehnyt siitä ihan oman postauksensakin, jossa kerron tuotteen mahtavuudesta tälläiselle pintakuivalle, rasvoittuvalle sekaiholle. Tuote pitää kiillon poissa ja tekee meikkipohjasta viimeistellyn näköisen.

Pohjalla oleva ”sakka” tulee kunnolla ravistaa itse nesteeseen, jota tulee kertapumppauksella erittäin hyvä määrä. Tuote kuluu melko melko hitaasti ja tähän hintaan sitä voikin ostaa hiukan useammin.

L’Oréal Infallible Fixing Mist meikinkiinnityssuihketta löytyy mm. suurimmista vähittäistavarakaupoista, Sokokselta myymälöistä ja verkkokaupasta, Emotioneista, Stockmanneilta, Stockmann.fi:stä sekä lookfantasticilta. Se on onneksi melko usein alessa, joten testiin on helppo se ostaa!

Urban Decay Vice Lipstick Mega Matte 714

Urban Decay Vice Lipsticks 714 Mega Matte sekä 24/7 Glide-On Lip Pencil 714 (tuotteet saatu) olivat juuri jouluaattona esillä blogissa. Julistin ne silloin ”täydelliseksi punaiseksi” ja pysyn kannassani edelleen, kuten olen koko viime vuodenkin pysynyt. On tehty niin syönti- kuin juontitestit ja nämä kaksi ovat olleet ihan ylimaalliset voittajat.

Lopputulos on mattainen ja juuri niin kaunis punainen kun voi olettaa. Pysyvyys on ihan omaa luokkaansa näiden kombolla. Tämä on sellainen yhdistelmä, joka sopii ihonväristä riippumatta ihan jokaiselle sillä väri ei taita viileään eikä lämpimään.

Urban Decayta myyvät nykyään Sokoksen verkkokauppa sekä valitut Sokokset. Stockmannin verkkokaupassa sekä tietyissä myymälöissä on UD:ta myös myynnissä.

Maybelline Lash Sensational ripsiväri Loreal Paradise Extatic ripsiväri

L’Oreal Paradise Extatic -ripsiväri syrjäytti kuvassa näkyvän Maybellinen Lash Sensationalin #1 -palliltaan alkusyksystä. Kirjoitin tästä sekä samaan aikaan lanseeratusta kulmatuotteesta kokonaisen postauksen, jossa etenkin tätä ripsiväriä parin-kolmen viikon testijakson jälkeen ylistin.

Tykkään ripsivärini melko tuhteina koostumuksina ja ärsyynnyn jos tuntuu siltä kuin valelisi vettä ripsiin. Tämä on jo alkuun koostumukseltaan jäykkä, jonka vuoksi rakastuinkin tähän. En kerennyt käyttää tätä kuin parisen kuukautta silmätulehduksen iskettyä, joten en osaa sen kuivumisesta useamman kuukauden jälkeen sanoa. Jo tulloin loppuajasta tuntui kuitenkin jo, että n. 1-2kk päästä se olisi pitänyt uudella korvata = yhteiskäyttöajan sanoisin maksimissaan olevan siis n. 4-5kk jolloin kyllä jo ripsari on muutenkin hyvä vaihtaa.

Hintaa on n. 14€ ostopaikasta riippuen. Myymälöistä löytyy ihan Prismoista, Cittareista, Sokoksista yms. Verkosta ostettavissa Stockmannilta, eleven.fi:stä sekä Sokokselta.

———-

Maybelline Lash Sensational Luscious -ripsiväri on mun kakkossuosikki tälle vuotta. Olin ihastunut tähän suuresti alkuvuodesta ja olen ostanut kaksi tuubia tuon jälkeen. Tämä on niitä ripsareita, joita on pakko olla varastossa jos tietää, että itkut saattaa tulla tai sade yllättää. Nimimerkillä SuomiPop -sateissa seisoneena eikä tippaakaan ripsaria karisseena.

Tuuheutta tuova ja kauniisti erotteleva ripsiväri sopii myös tälläiselle suora- ja tynkäripsiselle. Parhaimmillaan tämä on oltuaan pari viikkoa auki (koostumus ei ole enää niin juoksevaa). Pieni vinkki: vaikka tämä ei ole vedenkestävä, lähtee se pois vasta öljyä sisältävällä vedenkestävän silmämeikin putsarilla.

Hinnaltaan samoissa luokissa kuin L’Orealin lemppari, mutta Maybellinekin on yksi niitä merkkejä joka etenkin Cittareissa on useasti tarjouksessa. Verkkokaupoissa löytyy mm. eleven.fi:ltä, Stockmannilta ja Cocopandalta! Muutoin mm. Sokoksen kivijalasta sekä marketeista.

———-

Sellaiset oli tän vuoden suosikit, kyllä niitä olikin! Tuotteita joihin petyin oli muutama kappale, mutta saa nähdä saanko niistä aikaiseksi tehdä sellaista postausta. Kertokaa ihmeessä mikäli ne mun ”inhokit” kiinnostaa, teen niistäkin sitten koosteen.

Mitä suosikkeja teillä oli vuonna 2017?

10 kommenttia

  1. Anni kirjoitti:

    Todella samoja suosikkeja kuin minulla! 😀 Tietyt tuotteet ne vain valloittavat kaikki kuten ziajan voide, hoola bronzer, lash paradise ja lorealin fixing spray <3

  2. Linda kirjoitti:

    Ziajan Goat’s Milk sarja on ihana ja toi päivävoide ihan hurjan hyvä<3 Lumenen hyaluronitiiviste taas ei sopinut mun iholleni lainkaan vaan sain siitä ihan järkyt allergiset reaktiot. Harmi, kun tota on niin monet kehuneet!

    • hannamaria kirjoitti:

      Ziajan vuohemaitosarja on kyllä <3 Ja toi on erittäin harmi kuulla, se on ihan mahtava tuote kyllä!

  3. Anu / Say It Anyway kirjoitti:

    Täytyypä kokeilla tuota Redken All Soft -hoitoainetta mun kuiviin luonnonkihariin! Kiitos vinkistä 🙂

  4. tuulanneli kirjoitti:

    Mielenkiintoisia tuotteita näin luomukosmetiikan fanille. Ihan muutaman sieltä bongasin, jota voisin kokeilla. Urban Decayn punia haluan ehdottamasti kokeille.
    Sen sijaan olen aikoinaan käyttänyt todella paljon Redkenin tuotteita ja
    hiukseni tykkäsivät niistä. Nyt olen siirtynyt hiusjutuissakin enemmän luomuun.

    • hannamaria kirjoitti:

      Redken ja UD on kyllä todella hyviä merkkejä ja nämä tässä mainitut tuotteet mahtavia. Itse käytän luonnonkosmetiikkaa sekä synteettistä huolella sekaisin.

  5. Paula kirjoitti:

    Kivoja vinkkejä! Risarit erityisesti voisivat mennä testiin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *