Hae
Hannamaria

L’Oréal Infallible Fixing Mist -meikinkiinnityssuihke

*Sisältää mainoslinkkejä

Hetki sitten ostin testiini L’Oréalin uuden Infallible Fixing Mist:n ihan vaan siksi, että se sattui paikallisessa Citymarketissa olemaan -40% alessa. Olin kuullut tuotteesta hyvää ja koska hintaa jäi alennuksen jälkeen n. kuuden euron verran, nappasin sen kauppareissulla testiin. En ole tuon jälkeen kertaakaan pettynyt, päinvastoin rakastunut tähän erittäin edulliseen viimeistelysuihkeeseen!

L'Oréal Infallible Fixing Mist meikinkiinnityssuihke

Niille, jotka viimeistelysuihkeet eivät ole tuttuja, niiden idea on melko yksinkertainen: tehdä meikistä tasaisempi (ns. saada se sulautumaan paremmin ihoon) ja yleensä saada se kestämään hyvänä pidempää. Toisin sanoen niitä käytetään kiinnittämään meikki. Variaatioita on useita ja usealla merkillä on omansa, joiden ominaisuudet saattavat pikkuisen poiketa, mutta perusperiaate on sama. Kuivaihoisillekin yleensä on aavistuksen kosteuttavia versioita, mutta itse olen kokeillut vain näitä kiiltelyä hillitseviä ja meikin kestoa pidentäviä.

L'Oréal Infallible Fixing Mist meikinkiinnityssuihke

Olen testaillut tätä nyt useamman päivän (huom, omat päiväni kestävät yleensä 8-22) ja vertaillut mm. aiemmin käyttämääni ja entiseen suosikkiin Urban Decayn All Nighteriin. Minulle tuli muuten pr-postina tuo uudella pakkauksella varustettu All Nighter, josta siitäkin aion tehdä paremman arvostelun tulevaisuudessa. Näiden kahden tuotteen välillä on mielestäni melko selvä ero – tämä L’Oréal Infallible Fixing Mist meikinkiinnityssuihke pitää meikkini paljon paremmin ja tasaisemmin paikallaan huomattavasti pidempään kuin yli tupla-, lähes triplahintainen kilpakumppaninsa.

L'Oréal Infallible Fixing Mist meikinkiinnityssuihke

Tämän tuotteen salaisuus löytyy sen koostumuksen mukaan lisätystä puuterista. Kun tuotetta ei ole hetkeen käytetty, kerääntyy tuo kyseinen puuteri pullon pohjalle muodostaen sinne pienen kerroksen. Tätä täytyykin sheikata ja sekoittaa antaumuksella pitkään, jotta puuteri sekoittuu muuhun tuotteeseen. Mikäli tätä ei kunnolla tee, tulee lopputuloksesta laikukas ja kasvoille jää valkoisia pisteitä. Tuote itsessään tulee erittäin kosteana ja runsaana suihkeena jota riittää n. 2-3 suihkausta koko kasvoille (toisin kuin UD:n tuotteessa, jota tulee vähemmän ja jonka suihke on kuivempi).

Tähän selvennyksenä, että itselläni on tällä hetkellä aavistuksen pintakuiva sekaiho. Aamulla klo 7.20 laitettuna (käytetty pohjustajaa, peittävää meikkivoidetta, peiteainetta sekä puuteria) tämä Infallible Fixing Mist meikinkiinnityssuihke pitää kiillon poissa erittäin pitkään ja saa kasvojen ihon näyttämään erittäin ns. ’oikealta’ eikä ollenkaan kuivalta tai vahamaiselta. Päivän aikana en ole kokeillut tätä lisätä, sillä ei ole ollut tarvetta korjailla pohjaa päivän mittaan. Kombo siis toimii. Toki päivän aikaan tämä voisi toimia mukavana meikin freesaajana.

L'Oréal Infallible Fixing Mist meikinkiinnityssuihke

Pakkaus on kooltaan 100ml ja on hinta-laatusuhteeltaan aivan erinomainen. Kerrankin halvalla saa hyvää! Suositushinta on n. 10,90€, mutta joistakin tarjouksista tätä voi löytää vielä edullisemmin (kuten minä n. kuuden euron hintaan). Olen yleensä ollut melko nuuka käyttämään viimeistelysuihkeitani, sillä etenkin UD:tä ei ennen saanut Suomesta ja se oli ainut suihkeeni, mutta tämän kanssa ei tarvitse säästellä. Ellet omista omaasi, suosittelen heti hankkimaan.

Ostopaikat

L’Oréal Infallible Fixing Mist meikinkiinnityssuihketta saattaa löytyä vielä joistakin vähittäistavarakaupoista tai muista myymälöistä, mutta pääasiallisesti sen valmistus on lopetettu. Tämä tuote on korvattu uudella L’Oreal Infaillible Magic Setting Facial Mist:llä. Sitä on saatavilla esimerkiksi seuraavista verkkokaupoista: *KICKS.fi, *Cocopanda.fi, *Lyko.fi, *Nordicfeel.fi ja *Hajuvesi.fi.

Oletteko te testanneet tätä meikinkiinnityssuihketta tai käytättekö ylipäätään tälläisiä tuotteita?

18 kommenttia

 1. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  Tätä pitää ehdottomasti joskus kokeilla 🙂

 2. Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi kirjoitti:

  Tämä on aivan loistava! Tykkään enemmän kuin Urban Decaystä 🙂

 3. Maria / Shopaholicmomlife - Blogi kirjoitti:

  Ei ookkaan itellä tullu kokeiltua vielä tän merkin suihketta 🙂 Pitääpä laittaa korvan taakse jos jossain kaupassa sattuu tulemaan vastaan

 4. JonnaH. kirjoitti:

  Käytän ehdottomasti, tämä löytyy kaapista, mutta en ole vielä ehtinyt kokeilemaan.

  • hannamaria kirjoitti:

   Tuntuu että meikinkiinnityssuihkeet on tässä viimeisen vuoden ja kahden aikana yleistyneet todella monen arkimeikissä, enkä oo itekään poikkeus. Nyt etenkin kun on tällänen edullisempi versio tulee käytettyä vielä enemmän!

 5. Idsu / Huulipunamania-blogi kirjoitti:

  Tästä on nyt niin paljon hypeä joka puolella että viikonloppuna meikämimmi marssii kauppaan ja hankkii tämän! Se on nyt päätetty. 😀

 6. Linda kirjoitti:

  Tätä on kyllä kehuttu ihan hurjasti! Mä oon jotenkin nykyään ihan superlaiska käyttämään tota UD:n All Nighteria. Varmaan ihan siksi, ettei se oikein tunnu tekevän mun meikilleni yhtään mitään 😀 Kiva jos tää toimii sulla ainakin paremmin kuin se!

  • hannamaria kirjoitti:

   Joo tuo UD on jäänyt melko vähälle käytölle tän jälkeen, joka päivä vaan tykästyn tähän entistä enemmän! 😀

 7. santtu64 kirjoitti:

  Minulla nyt käytössä, kävin ensikokeilujen jälkeen hakemassa useamman putelin kaappiin, PARAS MEIKINKIINNITYSSUIHKE IKINÄ!!:)

  • hannamaria kirjoitti:

   Hienoo että täällä on toinenkin hamsteri, ois pitäny itekin siitä alesta ostaa useempi jos ois vaan tienny!

 8. Kirsi kirjoitti:

  Hei, osaatko arvioida kumpi pitää kiillon poissa pidempään/paremmin, tää vai UD? Mulla tää Lorkku kans just käytössä ja on ylipäänsä ensimmäinen meikinkiinnityssuihkeeni ikinä : ) Mulla kiilto ehkä pahin ongelma, mietin että kannattaisko kokeilla silti vielä tuota UD All Nighteria?

  • hannamaria kirjoitti:

   Mikäli kiilto on ongelma, niin muista että pohjustaa täytyy kanssa ja se yleensä auttaakin kiillon kanssa paljon. Tämä on tosi hyvä ja halvempi vaihtoehto tuolle UD:lle eli mikäli se muuten toimii, annan mennä ja käytä tätä. UD kuitenkin pitää kiiltoa poissa, mutta ei tee ihosta yhtä ’sulautuneen’ näköistä kuin tämä. Myös kunnon puuterointi tämän alla on tärkeä kiillon estoon. Nappaa mukaan laukkuun kanssa puuteripaperit ja kivipuuteri jolla päivän mittaan saa kiiltoa hillittyä! 🙂

 9. Charming Nails kirjoitti:

  Muistan kun ajattelin Cittarin -40% aleilla että eihän sieltä ole mitään ostettavaa. No tää olis kiinnostanut!

  • hannamaria kirjoitti:

   No elä, mietin itekin että ei kai L’orealilla ny hirveenä uusia juttuja oo ja sit muistin tän, hemmetti että olin tyytyväinen 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.