Hae
Hannamaria

410 – Ystäväkirja

Mennään vielä hetki puhtaalla lifestylellä, kunnes saan kuvattua parit ihanat meikkiuutuudet ja kirjoitettua niistä teille! Sain kuitenkin ihanalta Avelta Avec Ave-blogista tälläisen ’blogiystäväkirja’-haasteen, jonka pisti alulle Napsahduksia-blogin Nadja! En olekaan hetkeen tehnyt tälläistä, joten on ihan hauska päästä taas kaivelemaan vanhoja kansioita ja pohtia vastauksiä näihin kysymyksiin. Käytän samoja kysymyksiä mihin Ave vastasi, sillä en bongannut uusia 😀

1. Pituutesi ilman korkkareita?
Höm, 158,8cm. Se 0,8 cm on tärkeä siellä lopussa!

2. Lempinimesi? Ja mistä se on peräisin.
Mulla ei taida koskaan oikein ollut sellaista lempinimeä, joka olisi tarttunut jatkuvaan käyttöön. Ainakaan mistä tietäisin… Paitsi Jullin veli kutsuu mua Hannariksi, terkut sinne vaan.

3. Minkä ruuan valitset lauantai-illalle jos ei tarvitse miettiä kaloreita?
Amarillo Big Burger! Chilimajoneesi vaihdettuna normaaliin Helmannssiin. Slurps.

Vasemmalla Avec Ave -blogin Ave, oikealla Hanna slip of the tongue -blogista. Kuva Jyväskylän bloggaajien pikkujouluista. 

4. TOP4 asiaa joita arvostat eniten ystävyydessä?
Oh no. (1) Ihan ensimmäisenä sitä, että mikäli on sovittu tapaaminen, ilmestytään paikalle eikä peruta kahden minuutin varoitusajalla. Tai jos perutaan, on hyvä syy. Niin tai edes ilmoitetaan. (2) Sitä, että voidaan olla hiljaa puhumatta sen olematta kiusallista. Voidaan vaan olla eikä aina tarvitse tehdä mitään. (3) Kun hengaillaan, niin sitten hengaillaan. Ei olla puhelimessa kiinni koko aikaa tai vaihdeta aihetta kun toinen vielä puhuu itselleen tärkeästä asiasta. Esittää oman mielipiteensä ja jos se eroaa, arvostaa silti toisen mielipidettä lyttäämättä toista maanrakoon. (4) Ei puhuta paskaa selän takana. Toisista ja toisten tekemisistä saa puhua, kunhan ei ole kaksinaamainen selkäänpuukottaja.

5. Telkkarista: Moderni perhe, Kimmo, Salkkarit, Greyn anatomia vai Hottikset?
Mitään en erityisesti seuraa enää, mutta valinta on kyllä Salkkarit. Hyvänä kakkosena tulee Moderni perhe. Kimmo ja Greyn anatomia ei ole koskaan iskeneet, Hottikset on hyvää taustahälinää.

6. Rakkaimmat harrastuksesi, ja onko sinulla haaveissa aloittaa jotain uutta harrastusta?
Lentopallo, valokuvaus ja bloggaus. Kuntosali tulee hyvin perässä ryhmätunteineen. Niin ja tottakai somettaminen, sisällöntuotanto ja pieni pala koodaamista kuuluvat bloggaukseen. Uutta harrastusta ei ole tarkoitus aloittaa, mutta lukemisen haluaisin saada takaisin. Nykyään aika tuntuu hukkuvan ties minkä parissa ja lukemisen unohtaminen harmittaa joskus suurestikin.

7. Haaveita joiden toivot toteutuvan lähitulevaisuudessa?
Opiskelupaikka haluamassani koulussa, sivutyö tämän ohella ja Jullin kanssa etelään muutto koulun perässä.

8. Hattaraa vai pehmistä?
Pehmistä. Hattara on liian höttömakeeta.

9. Ripsiväri, kestoripset, vai naturell?
Kaikki käy. Yleensä arkipäivinä valinta on ripsari, muuten vapaalla ja relaillessa au naturel. Viimeksi kesällä minulla oli kestoripset, mutta kun huollon kanssa olin aina niin ja näin totesin parhaimmaksi jättää ne muille.

10. Mottosi?
En taida omistaa. Tykkään ennemmin hyvistä memeistä jotka sopii juuri siihen tilanteeseen. Ehkä ne on mun mottoja – käytä memejä aina kun mahdollista. Mutta… Always.

11. Mainitse muutama lempielokuvasi
Uusimmat Sherlock Holmesit, Iron Manit sun muut Marvelin leffat (joissa etenkin Robert Downey Jr näyttelee ;D), The Secret Life of Walter Mitty, POTTERIT, uusin Star Wars ja niin monet muut.

12. Millaista musiikkia kuuntelet eniten?
Riippuun ihan fiiliksestä. Aika paljon mitä Suomipop ja Voice sattuu pyörittämään, mutta vanha suomimusa iskee aina – kuten Eput, Popeda, Neljä Ruusua jne. Myös uudempi, hiukan funky menee.

13. Minkä kirjan voisit lukea aina vain uudestaan?
Dan Brownin Da Vinci -koodin. Se on tullut luettua ainakin kahdesti ja olen aloittelemassa sarjan kolmatta osaa nimeltään Kadonnut Symboli. Lukeminen on ikävästi jäänyt, kuten aiemmin mainitsin. Niin ja tottakai Potterit ja Sinuhe Egyptiläinen olisi kiva lukea uudelleen.

14. Olut, siideri, lonkero vai viini?
Lonkero, siideri tai olut (tuossa järjestyksessä) kun ollaan ulkona, siideri tai viini kun ollaan syömässä. Jos ollaan työporukalla ulkona yleensä maistelen hiukan erikoisempia oluita, työpaikalta kun sattuu kaksi olut-asiantuntijaa löytymään. Kirsikkaolut on ehdoton lemppari.

15. Unohtumattomin ulkomaanmatkasi?
Meinasin ensin sanoa reilu vuosi sitten tehty Lontoon matka, mutta alettuani ajattelemaan asiaa sen on pakko olla vaihtoreissu Espanjaan. Olin siis keväällä 2012 6 viikkoa työharjoittelussa Espanjassa, Torreviejassa, taittamassa lehteä opiskelijakaverini kanssa. Kertokaa muuten mikäli haluatte kuulla aiheesta lisää, mielelläni tämänkin blogin puolelle aiheesta jaan juttuja (aikaisemman blogin postauksia kun en kehtaa tänne linkata).

Haasteen säännöt:
– Voit kopioida nämä säännöt postaukseesi
– Kiitä haasteen antajaa ja mainitse Napsahduksia-blogi haasteen alulle panijana
– Vastaa sinulle annettuihin Ystäväkirja-kysymyksiin
– Lisää kuvaksi/kuviksi parhaiten itseäsi kuvastavia kuvia
– Keksi uudet (tai käytä vanhoja :D) kysymykset blogiystävillesi
– Haasta mukaan ihania bloggaajafrendejä

Annan tämän haasteen kaikille teille kanssabloggaajille, sillä veikkaan että suurin osa joille tämän haluaisin linkata on sen jo tehneet! 😀 Näihin on aina välillä kiva vastailla, saatte tekin hiukan eri näkökulmasta vastauksia kuin mitä muuten postauksissa. Mitä muuten pitäisitte ihan oikeasta Q&A -postauksesta, olisiko ideaa?

Onko teillä samanlaisia vastauksia?

8 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Näitä on sen verran hauska lueskella, että voisi harkita itsekin tämän täyttelemistä. 🙂 Muutamat vastaukset osuivat vähintäänkin hyvin lähelle samaan mitä itsekin vastailisin esim. leffamaku taitaa meillä osua melko yksiin 😀

 2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Suosittelen, oli suht. hauska koittaa keksiä vastauksia kun esim. leffojen ja musiikin kohdalla pää tyhjeni heti kun luki kysymyksen.

 3. Jonna H. kirjoitti:

  Hattaraa vai pehmistä, pehmiksen ottaisi minäkin, hattara menisi hätätapauksessa. 😀 Ehdottomasti myös tossa ystävyysjutussa se, että voi olla hiljaa ilman kiusallisuutta, itseasiassa se on musta se juttu, mikä erottaa ystävät kavereista. 😉

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Hätätapauksessa hattarakin menee 😀 Ja ihan totta, se on se mikä erottaa ystävät kavereista 🙂

 5. Ave kirjoitti:

  Kiva kun otit haasteen vastaan! Oli hauska lukea sun vastauksia, aina oppii jotain uutta! 🙂

  Ps. vitsit mä tykkään tosta meidän blogipikkujoulukuvasta, voisitkohan sä lähettää sen mulle?

 6. vilma jaakkola kirjoitti:

  Vitsit, olispa kiva täytellä omaankin blogiin. Ihanan erityyppisiä kysymyksiä: hattara vai pehmis/mottosi? (pehmis ehdottomasti)

 7. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Tottakai, ei oo hetkeen tullu näitä täyteltyä niin oli ihan hauska 😀 Voin toki laittaa, teen sen het kun pääsen kotiin!

 8. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Anna mennä, ota vain 🙂 Ja oli hauskoja kyllä, ei aina niitä ihan perinteisempiä juttuja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.