Hae
Hannamaria

407 – Siistimmät talvikengät Spartoolta

Mulla on tällä hetkellä sellainen tilanne, etten omista yksiäkään ehjiä, siistimpiä ’matalia’ talvikenkiä (tänhetkisistä matalista on siis kanta rikki, hups). Tai syyskenkiä, miksi ikinä nilkkureita/bootseja haluaakaan sanoa. Ainoat kunnon kengät ovat korolliset Vagabondit, eikä niitäkään jaksa päivittäin käyttää vaikkei korko päätä huimaakaan. Kävinkin tutustumassa mulle hiukan vieraamman ja kenkiin suuntautuneen Spartoon nettikauppaan ja kasasin kollaasin mun lempparit.

Hakuehtoina kengille oli siis matalat (tai mikäli korkoa on, pitää pohjan olla uurrettu), ei kovin pitkillä varsilla varustetut kengät, joiden värillä ei ole väliä (kunhan ei ole valkoiset). Niiden tulee olla käytännölliset, monipuoliset ja samalla hyvännäköiset. Korkeavartisia saappaita en näillä pohkeilla edes harkitse. Ei mitkään mahdottomat kriteerit, muttei helpoimmatkaan.

1. Casual Attitude Guinelle sävyssä Cognac / 2. Pieces Senida Leather Boot sävyssä Taupe / 3. BT London Biomi / 4. Elle TUILERIE / 5. Hush Puppies Stella Cordell / 6. SPM Montblanc sävyssä Camel / 7.  Vagabond KENOVA sävyssä Violet / 8. Vagabond Anna sävyssä Violet

Valitsin lemppareita kahdesta kategoriasta, eli bootseista sekä nilkkureista. Nilkkureista suurin osa oli korollisia, mutta otin parit todella hyvät vaihtoehdot niistäkin kollaasiin vähän ’villin kortin’ ominaisuudessa.

Ehdottomasti näistä mun lempimallit on Casual Attituden kenkä sekä Vagabondin Anna -kenkä. Tänä vuonna olen uudelleen innostunut hiukan tälläisistä maiharimalleista, mutten aivan niin räyheistä kuin joskus teinivuosina. Samalla kiehtoo perinteinen nilkkurimalli, jossa on kuitenkin jotain jujua. Silläpä numero 6. SPM Montblanc kiehtoo myös.

Myöskin perinteisemmästä mustasta poikkeavat värit on jo hetken olleet kova sana mulla kengissä, käytän nimittäin lähes valehtelematta AINA mustia housuja joten tykkään että kengät erottuu niistä 😀 Toki paljeteilla, tikkauksilla ja erilaisilla materiaaleilla saa mustaankin ilmettä.

Mitkä näistä on teidän lempparit?

Postaus toteutettu yhteistyössä Spartoon kanssa.

8 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  4. Elle TUILERIE miellyttää kovasti omaa silmääni, mutta varsi jää sen verran lyhyeksi, että nilkat pitäisi suojata sääristimillä tms. (itselläni viime tuntuu nilkoissa aika inhottavalta..), joten ehkä päätyisin 7. Vagabond KENOVA sävyssä Violet – en tiedä mikä noissa on se mikä iskee, mutta jotenkin näyttävät vain tosi ihanilta 😀

 2. Ave kirjoitti:

  Mun pitäis kyllä kans hankkia jotkut matalakorkoiset kunnon talvikengät, pitääpä käydä tsekkaamassa tuo nettikauppa! Kollaasista lemppari on ehdottomasti 2., mut 8. on hyvä kakkonen. 🙂

 3. Hanna kirjoitti:

  7. kengät huolisin itselleni erittäin mielelläni!

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Mulla taas varsi olisi siinä melko sopiva! Ja nuo Violetit on kyllä niin ihanat, se on se väri joka ainakin muhun iskee 😉

 5. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Käy ihmeessä, löysin sieltä tosi kivoja malleja jotka ei mahtuneet tähän kaikki! Ja noi kasit on kyllä niin ihanat, harmi että nyt ei ole etsinnässä korolliset!

 6. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Sama juttu! 🙂

 7. Tiia / Littlebigthings kirjoitti:

  Mä ostin just tollaset maiharihenkiset mut karvavuorella ja kaipaisin lisäks sellasia chelsea nilkkureita. Mun kengät on aina (no converseja lukuunottamatta) mustia 🙂

 8. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Oi ne karvavuorelliset voikin olla lämpöiset! Mustat on kyllä perusvarmat, niillä voi mennä kaikkialle ja ne käy kaiken kanssa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.