Hae
Hannamaria

Olohuoneen kevätpiristys tauluilla + alekoodi Desenio

Kaupallinen yhteistyö: Desenio

Desenio juliste alekoodi

Onnekas olohuone! Mulla on jo pidemmän aikaa ollut visiona tuoda jotakin uutta meidän olohuoneen seinille, ja nyt sen mahdollisti Desenio. Pari karttataulua on odotellut seinälle pääsyä jo pidemmän aikaa, mutta niiden sijainnit pitää vielä miettiä. Todennäköisesti nuo päätyvät sekä makkariin, että eteiseen seiniä koristamaan.

Desenio juliste alekoodi Desenio juliste alekoodi

Päästiin kuitenkin freesaamaan olkkaria tällä ihanalla kollaasilla! Halusin mukaan jotakin mustavalkoista ja yksinkertaista, mutta kuitenkin vähän syvän vihreää väriä joka tuo eloa asuntoon ja mätsää keittiön tauluihin. Asunnossa on melko musta-valko-puunvärinen sisustus noin muutenkin, kuten asuntoesittelyssä aikoinaan tuli ilmi. Kehykset muuten on perinteistä Ikean FISKBO -mallia.

Desenio juliste alekoodiDesenio juliste alekoodi
Mustiin kehyksiin ja ihanaan kollaasiin sohvan päälle löysikin tiensä taulut white owl, mountain tops, grand canal venice, bears on bikes ja green feathers.  Tilasin päälle myös muutamat kosmetiikka-aiheiset julisteet, joista jokainen löytyy mustavalkoiset julisteet -kategoriasta. Nuo kosmetiikka-aiheiset ja mustavalkoiset julisteet mun pitää vielä yritellä sijoittaa kosmetiikkapisteeni lähelle, sillä kyseessä on todella pienet ja jopa hiukan korttimaiset julisteet.

MUISTAKAA ALEKOODI! 27.2.-1.3. saatte www.desenio.fi -verkkokaupassa alennusta koodilla ”hannamaria”. Alennusta tulee -25% ostosten loppusummasta (poislukien handpicked- ja collboration -julisteet). Nyt kannattaa piristää myös omaa kevätkotia uusilla tauluilla!

Löytyykö teiltä seiniltä tauluja?

5 kommenttia

 1. Karoliina Kazi kirjoitti:

  Aivan ihania ja tykkään tuosta syvän vihreästä väriläiskästä ettei mene liian musta-valkoiseksi. Meillä kotona ei tällä hetkellä ole kummemmin taidetta seinillä asunnon pienen koon vuoksi, mutta antiikkipeili roikkuu eteisessä ja minun mieheni isän elokuvajulisteita 50-luvulta on kehystettynä muutama koska niitä ei raaski laittaa varastoon.

 2. Minnea kirjoitti:

  Tulipa tosi kiva kollaasi! Suosikkini noista on ehdottomasti nuo vihreät sulat!
  Miten se onkin aina niin vaikeaa löytää tauluille paikat, ja saada ne seinälle asti 😀 Muutamalla seinällä olisi tilaa, joten pitääpä käydä kurkkimassa valikoimaa!

 3. Minna M kirjoitti:

  Kivannäköinen kollaasi! Meillä ei montaa taulua ole seinällä, vaikka muutosta on vuosi. Olohuoneessa on pari vanhaa kukka-aiheista opetustaulua. Eteisessä ukkini öljyvärimaalaus. Muualla pari taulua. Suurinosa tauluista on varastossa.

 4. Linda kirjoitti:

  Kokonaisuus näyttää ihan superhyvältä! Multa löytyy toi samainen pöllötaulu ja tykkään siitä hirmuisesti 🙂

 5. Pirkko / Meriharakka kirjoitti:

  Pitäiskö sanoa, että ”valittavasti” löytyy jo seinien täydeltä. Isäni keräsi taidetta ja vaikka perintöä jakaessamme myimmekin kokoelmasta ison osan, niin kauneimmat ja rakkaimmat pidimme ja ne täyttävätkin nyt seinämme jo siinä määrin, ettei oikein yhtään mahdu lisää, kun en kuitenkaan pidä siitä, että seinät olisivat ihan tauluja täynnä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.