Hae
Hannamaria

Benefit -meikit Suomessa & 3 x lempparituote

*Sisältää mainoslinkkejä

Benefit -meikit Suomessa

En tiedä miten moni teistä tunte merkin Benefit Cosmetics? Jos ette, niin nyt viimeistään on oiva aika tutustua! Kyseinen merkki on pidempään ollut niiden merkkien listalla, joita on ihan mahdottoman hankala saada tilattua mistään Suomeen.

Nyt lähiaikoinan kyseisen merkin tuotteita alkaapi saamaan sitten ihan urakalla, joten meikän on pakko esitellä mun lempparituotteet tältä merkiltä. Kuvat nappasin Benefitin omilta sivuilta, sillä omat kappaleeni ovat hiukan elämää nähneet if you know what I mean hehe.

Benefit -meikit Suomessa

Hoola -aurinkopuuteri

THE AURINKOPUUTERI. Ei liian tumma edes talvella kalpealle iholle, ei liian oranssi eikä ollenkaan laikukas. Tämä levittyy kuin unelma ja on yksi parhaista (Physicians Formulan Butter Bronzerin ohella). Olen tätä ensimmäisen kerran testannut vuonna 2014 kun pääsin reissulla Lontoossa käymään Debenhamsilla. Maailmani mullistui ja ostin jälleen uuden version tämän vuoden reissulla Lontooseen – tätä on oltava aina kaapissa ja se kulkeekin mukanani vakkarituotteiden kohdalla.

Benefit -meikit Suomessa

POREfessional -pohjustusvoide

Parhaimpia ihohuokosia täyttäviä pohjustustuotteita joita on. Tämä on itselleni täydellinen täsmätuote nenänpielien ja poskien laajentuneiden ihohuokosten tasoittamiseen ja kevyeen rasvoittumisen hillintään. Tuote itsessään sisältää hiukan sävyä, joka auttaa luonnollisessa täyttöprosessissa. Poispestävää botoxia tässä näin!

Benefit -meikit Suomessa

Gimme Brow -kulmakarvageeli

Jos en olisi jo kerran tässä postauksessa käyttänyt lausetta ”THE tuote”, käyttäisin sitä uudelleen. Tämä on hiukan siellä hintaluokan yläpäässä mitä kulmakarvageeleihin tulee, mutta yhtäkään niin täydellisellä sävyllä, kuitumäärällä ja pidolla olevaa geeliä en ole löytänyt. Tämä sävyttää, pitää kulmat paikallaan ja tuo niihin ihanasti volyymia pienten kuitujensa avulla.

Ostopaikat

Joku on saattanut törmätä uutiseen, että Benefit tulee Viking Linen laivoille. Nyt ei enää sokkona tarvitse miettiä että mitä sitä ostaisi kun voi päästä testaamaan! Merkki tulee myyntiin jokaiselle Viking Linen laivalle ja Brow Bar tulee Viking Gracelle. Toinen paikka risteilyitä ja reissuja ajatellen on aina ollut Sephora, joista lähin sijaitsee Tukholmassa.

Jotkut ovat onnistuneet tilaamaan Benefitiä myös Cult Beautyn puolelta, mutta tätä en ole itse testannut. EDIT: Ihana lukija myös vinkkasi siitä, että Benefit löytyy myös Asoksen sivuilta ja valikoima on nopean vilkaisun jälkeen todella laaja. Kiitos vinkistä!

Verkkokaupoista lähipostiin toimittaa helpoiten hetki sitten aukaistu Lookfantastic.com:sta. Itse tilasin uusimman meikkivoiteeni tätä kautta testiin ja toimitus tuli melko nopeasti (reilu 5 arkipäivää) ja paketit toimitetaan EU:stä käsin, joten tulleista yms. ei tarvitse huolehtia. Myös tilauksen tilasta ilmoitettiin joka mutkassa, josta suuri plussa! Huomasin myös, että Tallinkin verkkokauppa toimittaa Benefit -tuotteita Suomeen.

Tällä hetkellä Lookfantastic.fi:n valikoima Benefitin osalta on heikompi kuin aikaisemmin (joka hiukan ihmetyttää), mutta kyseinen kauppa on silti oiva lisä suomalaiseen verkkokauppaskeneen! Kahta ensimmäistä mainitsemaani löytyy kuitenkin minikoossa ihanasta setistä, jossa lisänä on yksi tuote näiden lisäksi.

Onko Benefit merkkinä teille tuttu?

14 kommenttia

 1. Ellivelli kirjoitti:

  Miten muuten käy, kun tulee brexit? Eikös lookfantastic sekä cultbeauty ole molemmat briteissä? Vieläkö niistä saa tilattua tullittomana vai pitääkö jo hamstrata :D!?

  • hannamaria kirjoitti:

   Minoon tätä miettiny ihan huolella kanssa! Mutta sitähän ei tiedä vaihtaako he varastonsa & lähetyksensä esim. irlantiin, josta ne saa taas EU:n sisällä tänne. Vai tehdäänkö brexitin oheen jokin kauppasoppari josta löytyy verkkokaupalle porsaanreikä. Ei mitään hajua siis vielä ja vähän kyllä jännittää!

 2. JonnaH. kirjoitti:

  On tuttu, mutta jostain syystä tää ei ole oikein ikinä sytyttänyt mua, peri tuotetta mitä olen useamman purkin käyttänyt on High Beam joka on mun suosikki nestemäinen highlighter sekä Boi-ing peitevoide joka on huippu, mutta noin muuten ei ole sen kummemmin sytyttänyt. 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Tuo High Beam on kyllä huippu kanssa! Mun oma kerkesi mennä vanhaksi joten jouduin siitä luopumaan (rakastuin Lumenen tippoihin ja unohin sen kokonaan!), vähän harmitti! Tuo peiteaine pitääkin testata!

 3. Terhi | VAGABONDA kirjoitti:

  Benefit on nimenä tuttu, mutta tuotteita en ole vielä kokeillut. Mä olen aivan addiktoitunut Youtuben kosmetiikkavideoihin, mutta olen siltikin pitäytynyt suurimmaksi osaksi markettimeikeissä 😀 Siitäkin huolimatta, että meillä on Sephora täällä Kreetan Haniassa, eikä siksi edes tarvitsisi tilailla nettikaupoista…

  • hannamaria kirjoitti:

   Tuben kosmetiikkavideot on parhautta! Jos samalta paikkakunnalta kuin missä olisin, löytyisi Sephora, olisin konkurssissa 😀

 4. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  Muutaman tuotteen olen testannut, mutta en ole täysin sarjaan hurahtanut – ihan tuon hankalan saatavuudenkin takia 😀

  • hannamaria kirjoitti:

   Sama meinaa olla täällä! Sarja on ihana, mutta se ettei sitä pääse hypistelemään ennen tilausta on aina vähän *njääääh jooooh niiiiiiiiii no tarttenko oikeasti sitten…*, onneks sekin korjaantuu pikkuhiljaa 😀

 5. Jasmiina kirjoitti:

  Tää oli tosi mielenkiintoinen postaus 🙂 uusia tuttavuuksia.

 6. Ansku / Say It Anyway kirjoitti:

  Ensimmäistä kertaa kuulen näistä, mutta pitää ottaa nimi muistiin!

 7. Ida kirjoitti:

  On tuttu, tykkään minikokoisista seteistä erityisesti — ja hei, asosilta saa myös tilattua benefitiä suomeenkin 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Ainiin Asos, kiitos! Pitää lisätä se tähän listaan! En oo kun kahdesti elämässäni tilannu mitään asosilta joten unohtu ihan täysin 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *