Hae
Hannamaria

Rahan arvoinen: Clinique Take the day Off Cleansing Oil -puhdistusöljy

*Sisältää mainoslinkkejä

Tuote saatu PR-toimistolta testiin.

Sarjassamme ”rakastan puhdistusöljyjä” on jälleen uusi tulokas. Clinique Take the day Off Cleansing Oil -puhdistusöljy on ollut tehokäytössä heti sen saannista lähtien, eli noin reilu parisen kuukautta. Aikaisempi käytössä ollut Skinfoodin versio onkin ”alennettu” siveltimien ja meikkisienten ensipuhdistusta varten vaikka oiva oli sekin!

Clinique Take the Day Off -puhdistusöljy

Pieni pikakurssi puhdistusöljystä jos se on uusi tuote sinulle

Puhdistusöljy on tehokas tapa saada kasvoilla päivän loikoillut meikki äkkiä veks. Öljyn on tarkoitus olla hellävarainen keino poistaa sekä vedenkestävä meikki, että muu kasvojen ja kaulan alueen meikki. Puhdistusöljyä tulee pääasiallisesti käyttää kuivalle iholle (itse koen parhaaksi käyttää sitä kuitenkin hiukan kosteilla käsillä kuivalle iholle), mutta myös kostealle iholle sopivia öljyjä löytyy.

Ota öljyä käsiin, hiero se kasvojen ja kaulan alueelle niin että tunnet meikin liukenevan. Hurjan tuhti silmämeikki toki on hyvä poistaa kaksifaasisella silmämeikinpoistoaineella, mutta perinteinen vedenkestävä ripsiväri lähtee öljyllä. Muista kuitenkin olla etenkin silmänympärysalueella hellä hieromisen kanssa. Toinen tapa käsien lisäksi käyttää öljyä on pumpata sitä esimerkiksi Makeup Eraserin kaltaiseen liinaan jonka kanssa poistaa meikki – tämä toimii etenkin vedenkestävälle meikille! Huuhtele iho tämän jälkeen ja muista puhdistaa se vielä kunnon puhdistusaineella (tadaa, kaksoispuhdistus!). Kuivaa iho pyyhkeellä taputellen ja painellen, älä hiero!

Clinique Take the Day Off -puhdistusöljy

Puhdistusteho & hellävaraisuus

Itselläni on melko herkät silmät sekä silmänympärysalue aina aika-ajoin (esimerkiksi jotkin meikinpuhdistusaineet saavat silmäni ärtymään). Tämä on kuitenkin juuri sopivan hellävaraisen tehokas, vaikka jotkin Cliniquen tuotteet eivät olekaan sieltä allergiaystävällisimmästä päästä. Olen tätä pari kertaa (joo, torvelo olen!) saanu ihan silmiin asti ja kunnon huuhtelulla ei silmä ollut moksiskaan.

Puhdistusteho on erittäin oiva. Pieni määrä riittää poistamaan arkimeikin ja hiukan isompi taasen kunnon maskin. Esimerkiksi Lumenen vedenkestävä ripsiväri lähtee tällä todella hellävaraisesti liottamalla ihan suihkussa.

Riittoisuus

Tämä Clinique Take the day Off Cleansing Oil -puhdistusöljy on ehdottomasti hintansa arvoinen teholtaan sekä riittoisuudeltaan. Toki edullisempiakin löytyy, mutta miettiessäni ostaisinko tätä itse, on vastaus kyllä. Olen tosiaan käyttänyt tätä 200ml pulloa jo pari kuukautta lähes joka ilta (viikossa n. 5-7) ja en voisi olla tyytyväisempi.

Arkimeikin riittää poistamaan yksi pumppaus ihan kaulaa myöden. Jos maskia on ollut enemmän nassussa päivän aikaan, käytän kaksi pumppausta. Parin kuukauden aikana pullosta on hävinny vasta n. viidesosa pullosta.

Clinique Take the Day Off -puhdistusöljy

Ja hei, erittäin tärkeä juttu matkustaville jotka ei jaksa pakata pikkuputeleihin tuotetta (meikä); tässä saa korkin ns. lukkoon! Toinen tuote Cliniquelta jota haluaisin tämän lisäksi testata on *Cliniquen Cleansing Balm, joka on sekin kuulema erinomainen meikinpoistossa kaksoispuhdistuksen ensiosana. Olen kuullut hyvää myös sarjan meikinpoistoaineesta, mutta sitäkään en ole vielä testannut!

Ostopaikat

Tämä Clinique Take the day Off Cleansing Oil -puhdistusöljy löytyy helposti tilattavana *KICKS.fi:stä sekä *Nordicfeel.fi:stä (edullisin!). Kivijalkamyymälöissä KICKS, Sokos ja Stockmann ainakin myyvät tuotetta. Hintahaarukka vaihtelee n. 26-30€ välillä ostopaikasta riippuen.

Mitä puhdistusöljyjä te käytätte?

8 kommenttia

 1. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  Tätä pitää ehdottomasti testata, onkohan tämän saman linjan puhdistusvoide edelleenkin valikoimissa..? Tällä hetkellä mulla on käytössä Klairs:n puhdistusöljy, josta blogiinkin olen kokemuksia kirjaillut: https://blingershimmer.blogspot.com/2018/08/klairs.html

  • hannamaria kirjoitti:

   Cleansing balm ainakin löytyy, samoin jokin maitomainen tuote. Pitää käydä tutustuun tuohon Klairsiin!

 2. Ida Kiviluoto kirjoitti:

  En käytä mitään puhdistusöljyä, olen rakastunut Lushin luonnonmukaisiin kasvojenpuhdistussaippuoihin. ne on vaan mun makuun niin täydellisiä etten koe tarvetta vaihtaa. Ja ne on vielä niin edullisia!

 3. Henna kirjoitti:

  Mulla on ollut tää jo jonkun aikaa käytössä, enkä vaihtais pois! Ainut että toki pitää varoa ripsienpidennyksiä aina, mutta muuten ihan loistava tuote (eikä sekään ole tuotteen vika, että niitä pitää varoa :D)

  • hannamaria kirjoitti:

   Mukava kuulla että tykkäät! Hyvä että voi käyttää myös niiden kanssa, toki oman säätönsä tuo nuo ripset!

 4. tuulanneli kirjoitti:

  Kuulosta todella mielenkiintoiselta. MInullakinon arat silmät mutta tätä voisi kokeille. Minulla on hyvä kokemukset Whamisan puhdistusöljystä.

  • hannamaria kirjoitti:

   Whamisan on sellainen joka mua on kiinnostanut, mutten ole aikaiseksi saanut testata kun tätä on vielä niin paljon jälellä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.