Hae
Hannamaria

Madara 24h -40% -alennukset tulee taas!

Postaus sisältää mainoslinkkejä & kuvien tuotteet saatu PR:nä.

Parasta ikinä! THE LUONNONKOSMETIIKKAMERKKI eli Madara on aina välillä 24 tunnin ajan kovassa alessa, joka tälläkin kertaa on -40%. Keräsin teille muutamat tärpit, jotka olen itse todennut hyviksi ja joita haluaisin itsekin vielä kokeilla! Tuotteet ovat siis alessa 28.8. klo 00:01-23:59 täällä heidän omilla sivuillaan ja nyt on myös ilmainen toimitus saatavilla yli 50€ tilauksille!

Mádara SOS Hydra Repair Intensive Serum Mádara SOS Hydra Repair Intensive Serum

Mádara SOS Hydra Repair Intensive Serum

Ensimmäinen ehdoton suosikki on tietenkin tämä suosikeissakin listattu luottotuote. Kyseessä on seerumi, josta olen tehnyt ihan oman ylistävän postauksensakin. Seison edelleen postauksen takana ihan täysin eikä tätä tuotetta voi kehua tarpeeksi!

Pumppupullo on hygieeninen, koko brändi on eläinkokeeton ja tämä kyseinen tuote etenkin vegaaninen, gluteeniton sekä pähkinätön ja ecocert -sertifioitu. Seerumi toimii kesällä hyvin päiväkäytössä itsestään (antaen sopivasti kosteutta ja toimien hyvänä pohjana meikille) sekä talvikäytössä päivä- ja yövoiteen alla. Se imeytyy hyvin ja pitää lupauksensa kunnollisesta kosteutuksesta. Purkki on myös riittoisa!

Madara Nokkosvoide

Daily Defence Ultra Rich Balm Nokkonen (”Nokkosvoide”)

Tämäkin upeus on ansainnut oman postauksensa aikoinaan, jonka takana edelleen seison. Upea yleisvoide, joka sopii sekä kantapäille, kyynärpäille kuin kasvoillekin tuomaan kosteutta ihoon. Tämä ja tuo SOS -seerumi ovat ihan ultimaattisia suosikkeja varsinkin yhdistettynä saman rutiiniin!

Tämä on herkälle ihollekin tarkoitettu semi-paksu voide, joka ei ole täysin hajusteeton mutta jota esimerkiksi hajusteherkkä toverini pystyy käyttämään. Kuivuneet kynsinauhat ja nassu pysyy tällä monitoimituotteella kuosissa, ei voi kuin suositella!

Madara City CC -voide

Anti-pollution City CC -voide SFP15

Tämä on uusin tuttavuus itselleni Madaralta ja olen tosi ihastunut! Tämä CC -voide peittää ja antaa kuulaan pinnan tuoksuen samalla ihanasti kaakaopavuille. Se sisältää suojakertoimen 15 suojellen samalta UVB- ja UVA -säteiltä. Madara itse sanoo että tätä voisi käyttää kosteusvoiteen sijaan tai sen päällä, mutta itse laitan ehdottomasti tämän alle erikseen kosteusvoiteen joka oikeasti hoitaa ihoa tehokkaasti.

Peittokyky on perus CC-voiteen luokkaa ja vastaa melko hyvin esimerkiksi Lumenen Nordic Chic CC-voiteen peittokykyä ollen puolipeittävä kevyemmästä päästä. Tässä koostumus on kuitenkin hiukan ”tuhdimpi”, jonka vuoksi sitä riittää todella pieni määrä. Kerrostaminen onnistuu ja lisäpeittoa saa sillä keinoin hyvin. Ainut miinus on sävyvalikoima, sillä vaihtoehtoja on vain kaksi (itselläni tässä kesäsävynä tummempi versio).

Madara Purifying Foam

Purifying foam -puhdistusvaahto

Kuva on lainattu Madaran omilta sivuilta, sillä omani kerkesin jo käyttää loppuun ja heittää käytettyjen laariin ennen valokuvaamista!

Tämä oli Puhdistusvaahto isolla P:llä. Työ tiedätte että tykkään ihan hirmuisesti hyvin vaahtoavista ja ihanan tuoksuisista puhdistusvaahdoista ihonhoidossa ja vannonkin melkeen täysin niiden nimeen. Herbinan herkän ihon vaahtoputsari sekä Balean vaaleanpunainen, herkän ihon putsari ovat mun ultimaattisia lemppareita, mutta tämä kipuaa sinne hännille todella korkealle!

Hintaa tällä on enemmän kuin noilla kahdella lempparillani, mutta koostumus, tuoksu ja pitkäkestoisuus yhdellä pullollisella saavat ehdottomasti plussaa. Tämä tulisi tasapainottaa rasvoittuvia alueita ja kosteuttaa kuivia kohtia jota voin kompata, sillä iho ei ole pitkään aikaan voinut niin hyvin kuin tämän putsarin kanssa. Siankärsämöuutekaan ei antanut mitään allergisia oireita, josta plussaa!

——————–

Siinä mun ehdottomia suosikkeja ja vakkarituotteita, joita kannattaa alesta metsästää! Tuotteita joita haluaisin testata ovat ehdottomasti Sun Protection SPF30 -aurikosuoja vartalolle, Pihlaja Drops Glow Booster -tipat sekä Hemp Hemp -huulivoide. Ostoksille tosiaan pääsee tästä ja ale on voimassa vain 28.8. klo 00.01-23.59.

Mitkä on teidän Madara -suosikkeja?

8 kommenttia

 1. Emma // Haaveita ja hauiskääntöjä kirjoitti:

  Empä ole ennen kuullutkaan tästä Madara-sarjasta 🙂 Olen vähän huono kosmetiikan kanssa muutenkin, ostan aina vaan perusmerkkejä ja varmaksi havaitsemiani tuotteita, vaikka joskus olisi kiva kokeilla jotain uuttakin 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   No mutta hyvä että löytyi uusi tuttavuus! 🙂 Itse annan sellaisen vinkin, että luonnonkosmetiikkaa kannattaa ottaa mukaan asteittain. Itse en esim. pahimman siitepölykauden aikaan voi edes haaveilla osaa luonnonkosmen tuotteista käyttäväni, joten olenkin tälläinen sekakäyttäjä!

 2. NelliL kirjoitti:

  Madara on ihana tuote. Oma iho tykkää paljon. Tuo puhdistusvaahto kiinnostaa minua kovastikkin.

 3. Hymyillaan blogi kirjoitti:

  Nama Madara tuotteet ovat ihan uusi juttu minulle, mutta tykastyin tuohon hajustamattomaan ja herkan ihon cc- voiteeseen kivasti. Kiitos mielenkiintosesta postauksesta.

 4. Minnea kirjoitti:

  Tuo puhdistusvaahto meni tilaukseen 🙂

 5. Henna kirjoitti:

  En oo koskaan käyttänyt, enkä kyllä edes kuullut tästä Madarasta 🙂 Täytyykin miettiä jos joskus hankkisi jonkun tuotteen testiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.