Hae
Hannamaria

Viimeinen vaihtovlogi: Arki, matkalaukkukriisi, kotiinpaluu ja loppufiilikset

Viimeinkin! Kuten videon alussa hiukan kerron, tuli mulle hirveä lukko koko vaihtoereissua kohtaan sen jälkeen kun Englannista viimeisen kerran uuden vuoden jälkeen lähdin pois.

”Jälkien” selvittelyssä meni todella pitkään, Erasmus -apurahan toisen osan saanti venyi hämmentään pitkään, palatakseni jouluksi kotiin tuli matkalaukku pari päivää perässä, kävin heittämässä aika kivan reissun jouluisessa Lontoossa ja kävin myös ”brittien Prismassa”, eli Asdassa!

En tiedä muuten olenko ainoa hullu, joka haluaa käydä eri maiden ruokakaupoissa katsomassa miten ne on rakennettu ja mitä on valikoimssa. Myös tavaratalot kuuluu tähän, mutta eniten saan kicksejä ruokakaupoista!

Mikäli video ei näy upotettuna, voit klikata katsomaan sen tästä.

Todettava vaan, että oon tyytyväinen vaihdon olevan ohi, mutta reissu oli kuitenkin suht ok. Suuremmat fiilikset lopusta ja ylipäätään vaihdossa, olosta arjen, reissujen ja kotiinpaluun puolesta löytyypi videosta. Kirjoittelin osan kuitenkin myös tekstimuodosa jo joulun aikaan kuulumispostauksessa.

Millaiset fiilikset teille on jääneet omista vaihtoajoistanne?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *