Hae
Hannamaria

Kuulumiset + blogimuutto!

Helou ja hyvää uutta vuotta! Palaankin teille pienen blogitauon jälkeen näin uudelta alustalta, jonne siirryin bloggaamaan uuden vuoden kunniaksi. Vielä on mm. vanhojen Blogger -kuvien säädössä hiukan hommat auki ja postauksien sisäiset linkit eivät välttämättä toimi kunnolla, mutta yritän saada kaiken kuntoon mahdollisimman pian! Tähän blogiini pääseekin Vaikuttajamedian juttujen kautta, mutta tuttu ja turvallinen hannamariav.com tuo myös perille!

Hanna Voutilainen Nottingham

Matkalaukkuepisodi

Otin joulun ihan todella iisisti. Etenkin Instassa seuraavat huomasivat, että katosin aika lailla joulukuuksi vaikka blogi päivittyikin. Saavuin Suomeen 11.12. turvallisesti, vaikkakin matkalaukkuepisodin kera. Laukkuni oli jäänyt monen muun laukun kera Heathrowlle ja se saapui vasta yölennolla perässä HKI-Vantaalle. Laukku ei kuitenkaan mulle päätynyt kuin vasta torstaina 13.12. Jyväskylään, sillä se ei keskiviikon aamukuljetukseen jostain syystä sovitusta huolimatta päätynyt.

Noh laukku tuli Matkahuollon kautta kotiovelle, mutta rikkinäisenä. Pohja oli haljennut toisen pyörän ympäriltä niin, että sitä ei saanut enää korjattua. Onni onnettomuudessa, kävin Minilaukussa Jyväskylässä ja he antoivat suoraan mukaan uuden laukun (joka on vielä parempi kuin edellinen) – ja violetti!

Hanna Voutilainen Nottingham Hanna Voutilainen Nottingham

Jakku – Primark
T-Paita – H&M
Housut – Marks & Spencer (Skinny)
Kengät – Converse All Star Ox

Kiireinen työputki & rauhallinen joulu

Kun saavuin Suomeen tiistaina, odotti mua heti keskiviikkona yksi työharjoitteluhaastattelu. Toinen oli sitten heti torstaina, josta paikan onnistuneesti nappasin (meikä siis suorittaa työharjoittelun ensi keväänä, jeij!). Heti perjantaina 14.12. aloitin sitten työt konsulenttina Jyväskylän Sokkarilla ja jatkoin niitä vain yhden vapaapäivän turvin aina 23.12. klo 16 asti.

Joulun otin aivan todella rauhallisesti. Lähdin 24. päivä porukoille kotikotiin ja olin siellä rauhassa 26.12. asti, jonka jälkeen ajelin takaisin kotiin. Kerkesin saada myös uudelleen taudin, johon kävin sitten hakemassa 27.12. antibioottikuurin taudin ollessa taas poskionteloissa. Ihunata!

Mietin tässä, että tekisin postauksen siitä mitä sain joululahjaksi. Sain kuitenkin niin ihania juttuja jotka varmasti tulevat melkein kaikki näkymään blogissa jossain vaiheessa, että en näe sitä kuitenkaan tarpeelliseksi. Joulukalenteritkin tuli muuten auottua, vaikka etenkin Lookfantasticin kalenterin avaaminen vähän ”jäi” itse kalenterin jäädessä Englantiin ja availlessani vain paperiin käärittyjä tuotteita pussukasta. Eivät tuotteet siitä pahene, taas tuli nimittäin niin paljon ihanaa tuosta kalenterista!

Hanna Voutilainen Nottingham Hanna Voutilainen Nottingham

Uusi vuosi ja uudet kujeet

Tulen kirjoittamaan tuttuun tapaan koosteen viime vuodesta ja postauksen tulevan vuoden toiveista ja haaveista. Sen sanon, että vuosi 2018 oli kyllä elämäni huonoimmista melkein kaikin puolin, mutta se kyllä kasvatti aika suuresti. Kuulette sitten tarkemmin.

Uuden vuoden vaihdoksen aion kuitenkin juhlistaa Nottinghamissa Englannissa Javin sekä hänen kaverinsa kanssa. Tämä onkin viimeinen reissu kyseiseen kaupunkiin, joten nyt viimeistään pitää vierailla paikoissa joissa ei ole ennen kerennyt. Harmi vain, että itse linna on rempassa vuoteen 2020 asti – onpahan syy tulla takaisin!

Miten teillä meni joulu & vuodenvaihde?

8 kommenttia

 1. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  Meillä meni joulu ravatessa paikasta toiseen ja uusi vuosi sitten taas vaihteeksi rauhallisesti kotona 😀

  • hannamariav kirjoitti:

   Mukava kuulla että uusi vuosi meni rauhallisesti! Monella menee joulu ravatessa, etenkin jos perhettä tai paikkoja joissa käydä on yhtään enemmän!

 2. Marjo kirjoitti:

  Onnea uudesta blogiportaalista Hanna <3
  Ikävä matkalaukku episodi mutta onneksi kuitenkin sait laukkusi.
  Joulu meni todella mukavasti ja rauhallisesti. Ehkä söin suklaata vähän liikaa 🙂
  Hyvää alkanutta vuotta 🙂

  • hannamariav kirjoitti:

   Kiitos! Ja ihanaa alkanutta vuotta sinnekin! 🙂 Onneksi tosiaan sain laukun sekä suoraan uuden tilalle, se mätsää vielä lisäksi mun hiuksiin!

 3. Annukka || Happyannukka kirjoitti:

  Joulu ja vuoden vaihde meni kotona rentoillessa ja voimia kerätessä kevään kiireitä varten. Teki hyvää vain olla ilman mitään aikatauluja.

 4. Mia Malmi kirjoitti:

  Onnea uudesta blogikodista!? Sullakin on ollut mutkia reissussa, mutta loppu hyvin kaikki hyvin. Toivotaan todella, että tästä vuodesta tulee parempi kuin 2018 oli.?

  • hannamariav kirjoitti:

   Kiitos! Ja toivotaan todella, toinen yhtä heikko vuosi peräjälkeen olisi jo ihan liikaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *