Hae
Hannamaria

hannamaria siirtyy osaksi Vaikuttajamediaa!

Nyt se muutaman viikon panttaamani asia on viimein julki! Blogini tulee tosiaan vuodenvaihteen jälkeen siirtymään Vaikuttajamedialle osoitteeseen: https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi/

Vaikuttajamedia tosiaan pistettiin pystyyn syksyllä 2018, kun parisen kappaletta ihania tyyppejä pisti median pystyyn ja sai kollegoita mukaan. ”Vaikuttajamedia on uuden ajan mediatalo, jossa yhdistyy vaikuttajamarkkinointitoimisto ja vaikuttajaverkosto, jonka parissa työskentelee markkinoinnin, sosiaalisen median ja tapahtumatuottamisen ammattilaisia.” Mukana on myös Vaikuttajatapahtumat, joka tulevaisuudessa toivottavasti  tulee järjestämään enemmänkin tapahtumia!

Edelleen nykyinen domainini hannamariav.com tulee löytämään teidät perille, mutta postausten linkkiratkenteen korjailussa menee varmasti jonkin verran aikaa. Saankin onnekseni tuen kanssa siirtää blogin jo uudelle alustalle viikkoa paria aikaisemmin, jotta pääsen säätelemään postauksia kuntoon. Myös Googlesta ei blogia alkuun varmaan löydy ollenkaan, sillä uudelleenindexoitumisessa menee hetki.

———————-

Blogissa ei muita muutoksia juurikaan tapahdu. Seuraamme edelleen meikäläisen elämää linssien lävitse aihena mm. plussamuoti sekä opiskelu, puhumme ja videoimme kosmetiikkaa minkä kerkeämme ja pidetään muutenkin kivaa porukalla kommenttiboxissa!

Indiedaysille myös suuri kiitos mun hostaamisesta näinä muutamana vuotena mitä blogiurani on kestänyt, nyt on aika siirtyä yksi askel eteenpäin uuden vuoden kunniaksi.

Joten kertokaahan muruset, mitä tarkemmin haluatte että näiden aiheiden tiimoilta teille kirjoittelen? Mulla on hirveä lista aiheita jo joista haluan päästä kirjoittamaan, mutta mielelläni kuulen myös teidän ajatuksia? Onko joku tuote josta kaipaat arvion, mielipide johon haluat mun vastauksen tai vinkkejä sisustukseen tai plussamuotiin jotka kaihertaa mieltä?

Ihanaa viikonjatkoa ja lomapäiviä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *