Hae
Hannamaria

Itseruskettava kasvoille: Lumene Valo NORDIC-C Itseruskettavat tipat

*Sisältää mainoslinkkejä

Itseruskettava kasvoille on sellainen tuote, jota oon pitkään etsinyt.  Tuntuu, että suurin osa kasvoille tarkoitetuista tuotteista ei joko istu omalle iholle tai niiden kanssa työskentelty on mun kaltaiselle nopeaa, yksinkertaista ja tehokasta rusketuskeinoa etsivälle vähän liian hankalaa. Onneksi kuvioon astui Lumenen Valo NORDIC-C -sarjan itseruskettavat tipat, jotka pelasti mun kesän!

Itseruskettava kasvoille Lumene NORDIC-C Valo Itseruskettavat tipat

Nämä asteittain itseruskettavat pisarat toimivat niin, että niitä sekoitetaan 1-3 tippaa käyttämääsi voiteeseen ja tuo kombo levitetään puhdistetulle iholle. Itse käytin näitä yötä vasten, mutta en näe syytä miksei tämä kombo päivälläkin toimisi. Paketin mukaan tämä on yksi niistä tuotteista, jotka Lumene teettää Suomessa mm. Italian labransa sijaan mikä sinällään on kiva lisä muttei ainakaan omaan ostopäätökseeni niinkään tässä suhteessa vaikuta.

Itseruskettava kasvoille Lumene NORDIC-C Valo Itseruskettavat tipat Itseruskettava kasvoille Lumene NORDIC-C Valo Itseruskettavat tipat

Koostumus ja faktat

Koostumus on todella valuvaa ja lähes seerumimaista, mikä tekee siitä miellyttävän levittää voiteeseen sekoitettuna kasvoille ihotyypistä riippumatta (älä käytä tätä yksinään, vaan sekoita se aina voiteeseen). Tuoksu on tuttua VALO -linjan tuoksua, joka omaan nenääni on melko miellyttävä. Tuote on kaiken lisäksi vegaaninen!

Itse koin, että nämä pisarat toimivat todella hyvin. Ne sekoittuvat erilaisiin voiteisiin (kokeilin geeliä sekä perinteisempää voidetta) todella hyvin, kolme tippaa riittää kasvovoiteen kanssa kasvojen ja kaulan alueella, lopputuloksesta tulee tasainen ja luonnollisen päivettynyt ja hyvää on se, että lopputulosta voi itse säädellä todella helposti tippojen määrällä sekä käyttökerroilla. 

NORDIC-C Valo Itseruskettavat tipat NORDIC-C Valo Itseruskettavat tipat

Ennen tippoja

NORDIC-C Valo Itseruskettavat tipat NORDIC-C Valo Itseruskettavat tipat NORDIC-C Valo Itseruskettavat tipat

1 yön jälkeen

NORDIC-C Valo Itseruskettavat tipat NORDIC-C Valo Itseruskettavat tipat Itseruskettava kasvoille Lumene NORDIC-C Valo Itseruskettavat tipat

2 yön jälkeen

Käytin tippoja kolme kaksi yötä putkeen kuvaten aina yön jälkeisenä aamuna lopputuloksen. Vieläkin olisi tummuutta saanut lisää niin halutessaan, mutta itse pitäydyn nyt tässä kasvojen ollessa nyt saman värinen kuin dekoltee ja muu kroppa. Kolmannessa kuvassa iho on hämmentävän punoittava ylipäätään ja kaulalle muodostuu valon vuoksi hassu varjo, mutta lopputulos livenä on todella hyvä.

Lopputulema ja kuluminen

Näiden kuvien otosta on postauksen julkaisuhetkellä n. viikko ja olen tuossa välissä käynyt kasvohoidossa, jossa mulle tehtiin ultraäänipuhdistus (kirkastava toimenpide). Sävy on kasvoilta hiukan kulunut normaalin itseruskettavan tapaan, mutta se on kulunut kauniin tasaisesti ja hyvin hitaasti pois. Sen vahvistaminen onnistuukin vain lisäämällä seuraavaksi yöksi pari tippaa lisää.

Lopputulemana on pakko sanoa, että tämä itseruskettava kasvoille on todella hyvä tuote. Se ei millään tavalla pääse tukkimaan ihohuokosia, ei ole liian raskas, ei tartu kuiviin kohtiin, tuoksuu ihanalle, on helposti saatavilla ja vaikuttaa todella pitkäkestoiselta tuotteelta määrällisesti. Tuubissa kun tulee 30ml tuotetta ja oikein säilytettynä (valolta suojassa, kuivassa paikassa) kehtaisin väittää, että tätä voi käyttää vielä seuraavanakin kesänä.

Ostopaikat ja hinta

Vaikka osaa Lumene tuotteista löytyykin marketeista, en usko tämän sinne pienimpiin eksyvän. Lähtisinkin etsimään tätä Sokoksilta, Stockmanneilta ja KICKS-myymälöistä, sekä verkosta mm. *Cocopanda.fi:stä, *eleven.fi:stä, *Nordicfeel.fi:stä ja *Bangerhad.fi:sta. Hintaa tällä tuotteella on 23 euroa, joka sen käyttöön ja kestävyyteen nähden on kohtuuhinta itseruskettavamaailmassa.

Käytättekö te itseruskettavaa myös kasvoille?

16 kommenttia

 1. Jenni S. | big mamas home kirjoitti:

  Tätä haluan kokeilla. ❤

  http://www.bigmamashome.com

 2. Sonja kirjoitti:

  Mä vierastan itseruskettavia ylipäätään, ni en oo koskaa kokeillu kasvoille ku oelkään et tulee läikikäs 😀

  • hannamariav kirjoitti:

   Tän kanssa en usko että voi tulla, kun voiteeseen kerta sekoitetaan! Mäkään en mousseista juurikaan tykkää, pre-showerit ja erilaiset voiteet on kropalle parhaita!

 3. villananna kirjoitti:

  Meikäläinen on kerran elämässä kokeillut itseruskettavaa. Se oli sitä kultaista 80-lukua…Voi herranen aika mikä lopputulos. En ole sen jälkeen uskaltanut käyttää, vaikka tässä ajassa on kehittelyssä menty pitkälle.

  • hannamariav kirjoitti:

   Haha 😀 Kyllähän nuo on tulleet aika huimia loikkia tässä eteenpäin tuosta ajasta, jos vaan uskallusta riittää niin testiin vain uudelleen!

 4. Mari kirjoitti:

  Todella kaunis lopputulos, vaikuttaa oikein pätevältä tuotteelta! Tälläistä oon itsekin etsinyt, täytyy pitää mielessä ensi keväänä :D.

 5. Isivuosi kirjoitti:

  Itselle ajatus jollain aineella tehtävästä ”rusketuksesta” on todella vieras, niinkuin toki koko kosmetiikkamaailma muutenkin.
  Helpoin ja luonnollisin rusketus, kasvoillekin, tulee kuitenkin runsaalla ulkoilulla.

  • hannamariav kirjoitti:

   Ymmärrän hyvin, kosmetiikkamaailma ei oo kaikille! Ulkoilun aikana saatu rusketus on toki ihanaa, mutta sillon pitää iho muistaa suojata todella huolella. Kauniin rusketuksen kun saa nykyään ilman jatkuvaa auringossa grillaamista muutenkin (säästäen samalla ihoa), löytyy onneksi jokaiselle sopiva tapa!

 6. Mietiskelijä kirjoitti:

  Levitetäänkö pisarat koko voidepurkkiin vai siihen määrään mitä on illalla laittamassa kasvoille? 😀

  • hannamariav kirjoitti:

   Siihen määrään mitä on levittämässä illalla kasvoille! Hyvä tarkennus muuten! 😉

 7. napp kirjoitti:

  Hei mites laitetaanko tää tuote ennen vai jälkeen muita ihonhoitotuotteita? Käytän iltaisin kasvovettä, Lumenen Valo nordic oil-cocktail vitamiini-tehohoitoa sekä kasvovoidetta. Niin laitanko nämä rusketustipat ennen noita muita tuotteita, vai niiden jälkeen? ?

  • hannamariav kirjoitti:

   Voit sekoittaa tätä pari tippaa kasvovoiteeseen, niin saat parhaan lopputuloksen! Muista levittää se myös kaulaan ja aivan hiusrajaan niin lopputulos on tasainen ja luonnollinen 🙂

 8. aino kirjoitti:

  Levititkö tuotetta silmäympärys iholle? Koitin netistä ettii mut missään ei lue voiko sitä levittää silmänympärys alueelle 😀

  • hannamariav kirjoitti:

   Jokaisen silmänmypärysiho on toki erilainen ja kestää erilaisen määrän aineita. Itse sekoittaessani tätä kasvovoiteen joukkoon levitin sen myös silmänympärysiholle, mutta kannattaa testata sopiiko se omalle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.