Hae
Hannamaria
Kaupallinen yhteistyö

Joulukalenterin 2. luukku: Hemmottelua kotona Ziaja Vuohenmaito -tuotteilla

Kaupallinen yhteistyö: Ziaja / Face Helsinki

Ziaja brändinä on sellainen, jonka pariin palaan aina vaan uudelleen ja uudelleen. Kuten blogin historiasta näkee, on etenkin Ziaja Vuohenmaito -tuotteet olleet mun vakkareita jo vähintään vuodesta 2017 asti (osallistuinpa yhden syksyn Bloggaajien Bette Boxiin Ziaja Vuohenmaito -päivävoiteellakin).

Tuotevalikoima onkin jälleen laajentunut uusilla tuotteilla ja ihanat kasvovoiteet sekä työpöydältä löytyvä Vuohenmaito -käsivoide ovat saaneet kaveriksi kasvo-, vartalo- ja hiustuotteita, joista tässä postauksessa käsittelen ensimmäisen kahden kategorian tuotteita.

Ziaja Vuohenmaito Seerumi

Mikä on ziaja?

No sehän on puolalainen perheyritys, joka tekee erittäin hyvällä hinta-laatusuhteella ihon- ja hiustenhoito- ja -puhdistustuotteita. Kaikki Ziajan tuotteet ovat alle 15€ ja sopivat esimerkiksi opiskelijankin lompakolle. Merkin filosofia onkin tarjota laadukkaita tuotteita, joihin kaikilla on varaa (love it!).

Jokaisella sarjalla on ominaistuoksu, joka kantaa aina kyseisen sarjan kaikkien tuotteiden lävitse. Ensimmäinen tuote Ziajalta oli 1989 syntynyt oliivikasvovoide ja kyseinen oliivisarja olikin se, johon ensimmäisenä vuosia sitten tutustuin.

Kaikki tuotteet tuotetaan itse, ne on dermatologisesti testattu ja Ziaja ei ole koskaan testannut tuotteitaan eläimillä. Green Point -tunnus  ja puhtaan pohjaveden käyttö ovat vain suurta plussaa merkille.

Ziaja

Ziaja Vuohenmaito -linja

Tämä tuotelinja on mulle tutuin (Sensitiven ohella) ja se on ylipäätään yksi Ziajan suosituimmista. Tuoksu kaikissa tuotteissa on ihanan raikas, mutta samaan aikaan pehmeä. Linjasto on suunnattu kuivalle ja pintakuivalle  iholle iästä riippumatta sillä sen tarkoitus on pehmentää, silottaa ja kosteuttaa ihoa.

Pääraaka-aineina linjaston tuotteissa ovat mm. Biotiini, B6-vitamiini sekä erilaiset aminohapot, lipidit ja proteiinit. Vuohenmaitoyhdiste estää kosteuden haihtumista iholta (=lukitsee kosteuden ihoon, jeah), lievittää ihoärsytyksiä ja ylipäätään sopii monenlaiselle iholle (mm. atooppisen ja herkän ihon testin suoritettuani sarjan tuotteet saivat testaajalta hyväksynnän!).

Ylläolevassa kuvassa näkyvätkin jo blogista tutut tuotteet, joita suosittelen lähes aina kun joku kysyy edullisia ja hyviä kasvovoiteita tai käsivoidetta jota saisi mm. Prismasta, S-marketista tai Sokokselta heti matkaan. Ziaja Vuohenmaito päivä-, yö- ja käsivoide ovat ihan 5/5, edelleen.

Ziaja Vuohenmaito Suihkugeeli

Ziaja Vuohenmaito suihkusaippua

Hemmottelun steppi numero yksi: suihku! Mulle ainakin. Ensin pitää puhdistua ihan kokonaan ennenkö kuorintoja ja kosteutuksia voipi tehdä!

Oon käyttänyt tätä suihkusaippuaa nyt muutaman viikon ja tuntuu että pullo ei vaan hupene! Tykkään tosi paljon koko sarjan tuoksusta ja on ihana että tääkin tuoksuu justiinsa samalle.

Tämä ei jätä natisevan kuivaksi ihoa, mutta puhdistaa kuitenkin tehokkaasti ja jättää jälkeensä ihanan tuulahduksen Vuohenmaito -linjan tuoksua. Nimensä mukaisesta koostumus on hiukan ”kermaisempi”, eli paksumpi ja vähemmän vaahtoava kuin jotkin muut suihkugeelit.

Ziaja Vuohenmaito EntsyymikuorintaZiaja

Ziaja Vuohenmaito entsyymikuorinta kasvoille & kaulalle

Ensialkuun: entsyymikuorinta on kemiallinen kuorinta, jossa tuote itsessään tekee työn poistaen kuolleen ihosolukon ja ns. nopeuttavat ihon omaa ”poistoprosessia” vaurioittamatta muuta ihoa. Mekaaninen kuorinta taasen on kasvojen hankausta yleensä rakeita sisältävällä kuorinnalla. Te olette saattaneet päästä tätä korelaisesta kosmetiikasta inspiraatiota saanutta tuotetta kokeilemaan jo tämän vuoden alussa Bette Boxista.

Kesäaikaan kuorin ihoni suihkussa hiustenpesun yhteydessä talvella siirtyen näihin hiukan hellävaraisempiin kuorintoihin. Entsyymikuorinnat sopii yleensä hiukan herkemmälle ja jo ennestään kuivemmalle iholle, sillä ne poistaa ihosolukon ilman hankausta ja etenkin meikä tykkää tästä tuoksusta sekä ylipäätään tuotteista, jotka tekee homman mun puolesta.

Tämä hiukan maitomaisen koostumuksen ja ihanan tuoksun omaava tuote levitetään puhtaille kasvoille, annetaan vaikuttaa n. 10-15 minuuttia (jonka aikana voi vaikka kosteuttaa kropan) ja huuhdotaan pois (itse joko huuhdon tai käytän märkää pyyhettä tai Makeup Eraseria poistossa). Sen jälkeen voikin hemmottelurutiinissa siirtyä kosteuttaviin tuotteisiin!

Ziaja Vuohenmaito Seerumi

Ziaja Vuohenmaito Energisoiva & Siloittava Seerumi

Hemmottelun kosteutusvaihe! Tämäkin tuote on löytänyt tiensä tämän vuoden Bette Boxiin, tosin heinäkuun versioon. Se onkin saanut hurjat plussat tuotetta boxin kautta testanneilta, kuten myös multa ja mun testiryhmäläisiltä (jotka halusi heti omat kappaleet)!

Inspiraatiota tähän tuotteeseen on ilmeisesti haettu korealaisesta kosmetiikasta. Kuten postauksen ensimmäisestä kuvasta näkyy, on koostumus melko maitomainen ja hiukan geelimäinen, mutta kuitenkin todella nopeasti ihoon imeytyvä ja kosteuttava. 

Tuotteen sisältämä mannurihappo rauhoittaa, pelvetian levä stimuloi kollageenisynteesiä ja vuohenmaitoyhdiste ravitsee. Pidän tästä ihan todella paljon, sillä näin edullisesti voi saada näin ihanasti kosteutta lukitsevan tuotteen (muistakaa kasvovesi alle!) ja joka vielä imeytyy niin nopeasti, että päälle voi melkein heti lyödä kasvovoiteen. Jos villiksi heittääntyy hemmottelun suhteen, sopii tämä myös kasvonaamion alle ensimmäiseksi tai toiseksi kosteuskerrokseksi.

Kokonaisuutena sarja ja koko brändi on ihan todella mahtava enkä yhtään ihmettele miksi Face Helsingin pisteellä oli I love me -messuillakin suuri tungos kaikkina päivinä!

Ziajan tuotteet on superhelppo löytää, sillä messujen ja Sokoksien lisäksi  niitä saa myös Prismoista ja S-marketeista. Etenkin todella iso osa tästä Ziaja Vuohenmaito -sarjasta löytyy nykyään näiden vakiovalikoimasta, joten ihan perus kauppareissulla löytyy hyllystä ihania ihonhoitotuotteita arjen hemmotteluhetkiin! Foodie.fi:stä voi tuttuun tapaan tarkistaa lähikaupan valikoiman.

Joulun kunniaksi on jälleen saatavilla paljon lahjasettejä, kuten myös Ziajan tuotteista. Näitäkin myyvät samat myyntikanavat ja etenkin Vuohenmaito -linjan tuotteista kolme kuvassa näkyvää ja suosituinta, päivä-, yö- ja käsivoide, on kääritty tänäkin vuonna ihanaan lahjapakettiin! Pakkauksen design on jotenkin modernin jouluinen, joka miellyttää tälläistä visuaalista silmää eritoten!

*****

Suuri Ziaja-arvonta

Nyt kuulkaas lähtee kaksi pakettia kahdelle eri onnekkaalle voittajalle! Arvon yhden kokonaisen lahjapakkauksen (päivävoide, yövoide, käsivoide) SEKÄ toisen itse kokoamani setin (suihkugeeli, seerumi ja entsyymikuorinta). Näin osallistut:

 • Yksi ääni: Jätä kommentti tähän postaukseen vastaten kysymykseen ”Miten itse hemmottelet itseäsi?” nimimerkkisi ja sähköpostisi kera.
 • + yksi lisä-ääni kun seuraat blogiani Instagramissa
 • + yksi lisä-ääni kun seuraat Youtube -kanavaani
 • + yksi lisä-ääni kun seuraat Facebookissa

Jätä kommenttiin myös vastaus mikäli seuraat sosiaalisen median kanavissa, jotta tiedän tarkastaa tämän. Osallistumisaikaa on n. viikon verran, eli lauantaihin 14.12. klo 23.59 asti.

Lisätiedot GDPR:n vuoksi: Arvontaan osallistuminen on vapaaehtoista. Sähköposti vaaditaan kommentin yhteyteen sille varatulle riville, jotta voin olla voittajaan yhteydessä. Näin annat minulle oikeuden käyttää tuota sähköpostia lisätietojen (kuten osoitteen ja puhelinnumeron) pyytämiseen, joka tulee olemaan niiden ainoa käyttötarkoitus. Kommentoimalla hyväksyt sen, että nimimerkkisi sekä antamasi lisätiedot tulevat säilymään kommenttikentässä. Mikäli haluat kommenttisi poistettavaksi, tulee sinun vastata laittamaasi kommenttiin ja pyytää kommentin (jonka kautta yhteystietojesi) poistoa tai lähettää minulle aiheesta sähköpostia sivupalkissa näkyvään osoitteeseen. Kommentit säilytetään toistaiseksi. Arvonta suoritetaan lappuäänestyksellä osallistumisajan päätyttyä.

Kaupallinen yhteistyö: Ziaja / Face Helsinki

38 kommenttia

 1. Sari P kirjoitti:

  Paras hemmottelu on laittaa ensin ihana kasvonaamio ja sitten käydä saunassa hiusnaamion kera ja tehdä vielä vartalon kuorinta. Sen jälkeen hoitava vartalovoide ja kasvorasva, ja sitten onkin hyvä hetki katsoa tv-sarjoja teen tai viikonloppuna pikkuskumppalasin kera <3

 2. piitu kirjoitti:

  Jalkakylvyllä ja saunomalla.

 3. Karolina Riihinen kirjoitti:

  Pyrin kerran viikossa tekemään ihon- ja hiustenhoitorutiinit oikein pitkällä kaavalla. Eli kuorintaa, maskeja ja paljon hoitavia tuotteita❤ 4:llä arvalla mukana!
  vaulapia@gmail.com

 4. manna kirjoitti:

  Näin joulun alla tulee hemmoteltua itseään suklaalla kun valikoima on joka kaupassa herkullisimmillaan:)

 5. Henna73 kirjoitti:

  Hemmottelen itseäni leffailulla ja 4:llä mukaan

 6. PS kirjoitti:

  Hemmottelen itseäni kynsien hoidolla/lakkaamisella sekä hyvällä kirjalla ja suklaalla. Olen kokeillut Vuohenmaito-päivävoidetta ja saatan ostaa sitä uudestaan (kunhan käytän nykyiset voiteet loppuun). Mulla on muutakin Ziajan tuotteita toivelistalla ja nyt niitä tuli vielä lisää. 🙂

 7. Marjo kirjoitti:

  Kasvojen kuorinnalla, kasvonaamiolla ja kosteuttavalla seerumilla.

 8. Johanna kirjoitti:

  Pitkä kasvohoito gua shalla, raakasuklaaherkut, Yin-jooga.
  Seuraan instassa ?

 9. Outi kirjoitti:

  Ulkoinen, nukun tarpeeksi, syön pääsääntöisesti terveellisesti ja pidän kauneushetkiä aamuin illoin.

 10. Paula kirjoitti:

  Sauna on ihan parasta hemmottelua. Siellä hoituu kätevästi samalla vartalokuorinnat ja jalkahoidot. Löylyjen ajan saa hiukset nauttia haudehoidosta saunamyssyn alla.

 11. Paula kirjoitti:

  Unohtu mainita että seuraan Instassa ja facessa. ?

 12. Mara kirjoitti:

  Yleensä hyvällä ruualla ja juomalla! 🙂

  Mutta jos kauneudenhoidosta puhutaan niin laitan aina välillä kasvo- ja hiusnaamiot. 🙂

 13. anna s. kirjoitti:

  Semmottelen ihoani saunoamalla säännöllisesti ja löhöämällä sohvalla netflixia katsellen 🙂

 14. anna s. kirjoitti:

  Ja neljä arpaa unohtui sanoa 🙂

 15. tiiu kirjoitti:

  Ihan vain rentoutumalla ja omalla ajalla. Välttämättä ei tarvitse olle mitään erityistä edes suunniteltuna ainakaan etukäteen.

 16. Milla K kirjoitti:

  Saunomalla ja kasvonaamioilla

  Seuraan Youtubessa ja Facessa 🙂

 17. Marianne kirjoitti:

  Sauna ja kasvonaamiot, erityisesti sheet maskit!

 18. Sofia H kirjoitti:

  Parasta on sytyttää kynttilät palamaan, keittää iso kuppi teetä ja katsella jotain aivot narikkaan sarjaa sheet mask kasvoilla. Seuraan kaikissa kanavissa (nimimerkki herralasofia tai sähköpostillani). 🙂

 19. Johanna kirjoitti:

  Kotikasvohoidot yms kuulostavat konseptina ihanilta mutta olen aivan liian laiska toteuttamaan niitä ja siksi hemmottelu painottuu hyvään ruokaan.
  Ziajan tuotteisiin tutustuin aikanaan täällä sun blogissa ja nyt lähtee kolmas talvi yhdessä goat milk yövoiteen kanssa!
  Seuraan instassa.

 20. Nelliina kirjoitti:

  Saunominen ja kosteuttavat naamiot 🙂

 21. Eija kirjoitti:

  Saunassa hemmottelen itseäni sekä heräämällä ennen muuta perhettä, että saan juoda aamukahvin rauhassa. (Seuraan instassa)

 22. SannaV kirjoitti:

  Kasvojen kuorinta ja joku ihana kangasnaamio, Netfliä sohvalla:)

 23. Riina kirjoitti:

  Hemmottelen itseäni viikottaisilla sunnuntai-aamun kasvonaamiohetkillä. Kolme naamiota ja sen jälkeen kunnon seerumit ja voiteet päälle. Myös Foreo on käytössä joka iltaisen kasvojen puhdistuksen yhteydessä, mikä tuntuu luksukselta. Seuraan kaikissa kanavissa.

 24. Nina.P kirjoitti:

  Hemmottelen itseäni hyvällä ruualla.
  Seuraan facessa.

 25. Eve_ kirjoitti:

  Hemmottelen itseäni kerran viikossa hiusmaskilla ja kasvoille laitan jonkun korealaisen sheetmaskin 🙂
  Seuraan youtubessa, joten kahdella äänellä/arvalla mukana 🙂

 26. tt3 kirjoitti:

  Hemmottelen erilaisilla naamioilla. 🙂

  Seuraan instassa.

 27. Heli Heinonen kirjoitti:

  Esim. saunaan mennessä laitan hiuksiin ja kasvoille kuorinnan jälkeen naamion.
  Seuraan kaikissa kanavissa (youtube, Insta,fb.)

 28. Hennaj kirjoitti:

  Suklaalla, saunalla, hyvillä tv-sarjoilla 🙂 Seuraan kaikissa somen kanavissa.
  henna.jussila@hotmail.com

 29. Minna kirjoitti:

  Hemmottelen saunalla, liikunnalla ja hyvillä yöunilla. Seuraan myös tubessa ja instassa. 🙂

 30. Juulia Hautamäki kirjoitti:

  Kasvonaamiolla ja vaan olemalla itsekseen ja rentoutumalla esim jonkun hyvän sarjan parissa ?

 31. Juulia Hautamäki kirjoitti:

  Unohin lisätä että seuraan instassa!

 32. Bea kirjoitti:

  Saunomalla ja pitkillä yöunilla.

 33. Jaana kirjoitti:

  Hemmotteluun kuuluu vaihtelevasti näitä: sauna, kasvonaamiot, jalkakylpy, vartalovoiteet, viinilasi, kirja, herkut, leffa, viltti, musiikki, rauha, jne… 🙂

 34. ansu kirjoitti:

  mm. hieronnalla

 35. sarita kirjoitti:

  Mukaan yhdellä! Hemmotelen itseäni saunomalla pitkään ja käymällä hieronnassa tai kasvohoidossa.

 36. hilkka kirjoitti:

  Saunominen rentouttaa aina 🙂
  Mukana kolmella arvalla.

 37. Anile kirjoitti:

  Hemmottelen itseäni kerran viikossa saunassa tapahtuvalla ihon ja kasvojen kuorinnalla. Jalkakylvyllä ja senjälkeiselle ihon ja jalkojen rasvauksella. Loppuilta sohvalla vaikka TV:tä katsellen ja jotain pientä hyvää nautiskellen.

 38. Sannamarianna kirjoitti:

  Hemmottelen itseäni menemällä esim. elokuviin. Seuraan kaikissa kanavissa = 3 lisäarpaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.