Hae
Hannamaria

Kultainen juhlameikki uudella Tati Beauty Textured Neutrals Vol 1 -paletilla

*Sisältää mainoslinkkejä

Ai että mun Tati Beauty Textured Neutrals Vol 1 -paletti on viimein täällä! Tilasin omani siis heti lanseerauksessa 25.10. ja se selvisi nopeasti kyllä Suomeen, mutta jäi Tullin ja Postin lakkoilun vuoksi jumiin useammaksi. Olenkin kerennyt leikkiä tällä vasta reilu viikon ja olen kyllä ihan rakastunut.

Tati Beauty Textured Neutrals Vol 1Tati Beauty Textured Neutrals Vol 1

En ole ennen tähän hintaan saanut näin hyvälaatuista ja -pigmenttistä palettia! Tämähän on asettelultaan sen verran erikoinen, että sävyn nimiä on vain viisi vasemmalta oikealle, mutta koostumuksia onkin sitten neljä eri kappaletta per sävy; Matte (matta), Sequin (helmiäinen), Metallic (metallinhohtoinen) ja Glitter (glitteri). Tati itse puhuu videoillaan sävyistä koostumus + nimi, esimerkiksi ”glitter Soothe”, joten tuohon malliin täytyy itsekin niistä puhua.

Testasin todella montaa näistä Tati Beauty Textured Neutrals Vol 1 -paletin sävyistä kädelle sekä ihan silmämeikissä ja oon kyllä vakuuttunut. Osa on pressattuja pigmenttejä joten pölisevätkin pannussa, mutta ai että nämä oli helppo häivytellä ja ne eivät varisseet poskille vaikka pöllyävätkin.

Tati Beauty Textured Neutrals Vol 1

Tässä versio jolla aloitin. Se on muuten täsmälleen samanlainen kui muut, mutta en ollut lisännyt mitään Glitter -riviltä. Kuvaan asti ei välity miten kaunis hohto Metallic Aura -sävystä tuli liikkuvan luomen vaaleaan osaan. Luomivaossa ja ulkonurkassa on Matte Soothe ja Matte Ritual.

Olo oli kuitenkin glitterin tarpeessa, joten levitin vielä tuon päälle Glitter Soothea joka on todella kaunis kultainen glitter. Tässä paletissa muuten nämä glitterit ovat niin ns. ”kosteita” ja koostumukseltaan tahmeita, että niiden kanssa ei tarvitse erikseen glitterliimaa. Glitter oli helppo levittää tarkasti ja se jumahti kerralla paikalleen varisematta mihinkään.

Siveltimiä ajatellen, käytin alkuun tiivistä sivellintä värin pakkaamiseen, jonka häivyttelin menemään sitten ”pulleammalla” häivytyssiveltimellä. Tuota tein vielä toisen kerran, jonka jälkeen pakkasin ulkonurkkaan tummempaa sävyä ja häivyttelin taas. Vaalean Metallic Aura-sävyn levitin sormella (olisi voinut tehdä myös tiiviillä ja lättänällä siveltimellä), glitterin myös.

Tati Beauty Textured Neutrals Vol 1 Tati Beauty Textured Neutrals Vol 1 Tati Beauty Textured Neutrals Vol 1

Kuten näkyy, glitter teki tehtävänsä ja tästä tuli heti hiukan juhlavampi sekä jouluisempi look! Muuten pidin meikin yksinkertaisena ja jätin irtoripset laittamatta, jotta kokonaisuus olisi kuitenkin viikonlopun menoihin itseä miellyttävä.

PRO TIP glitterin poistoon: kostuta vanulappu tai *Makeup Eraser vedenkestävän silmämeikin poistoaineella, paina tätä kevyesti luomelle hetken aikaa ja glitteri, sekä muu silmämeikki pyyhkiytyy helpommin pois.

KÄYTETYT TUOTTEHET

Silmämeikki & kulmakarvat:
Tati Beauty Textured Neutrals Vol 1
*Lyko Fiber -ripsiväri
*Isadora Inliner Kajal (56 Blonde)
*Rimmel Brow Pro Micro Ultra-fine Precision -kulmakynä (003 Dark Brown)
*Rimmel Wonder’Full Brow kulmageeli (sävy 002 Medium)

Meikkipohja & huulet:
*Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base -pohjustustuote
Tarte Timeless Smoothing -pohjustustuote
*Shiseido Synchro Skin Self-Refreshing -meikkivoide (sävy 130 Opal) (enemmän sävyjä *Nordicfeel.fi)
*Shiseido Synchro Skin Self-Refreshing -peitevoide (sävy 101 Fair)
*Jeffree Star Cosmetics Magic Star -irtopuuteri (sävy Fair)  // postaus tuotteesta
*L.A. Girl ProContour -varjostussetti (sävy Light)
*OFRA x Nikkietutorials Everglow -korostuspaletti
*Clinique Blushing Blush Powder Blush (sävy Precious Posy)
*MAC Cosmetics Prep + Prime Fix+ -viimeistelysuihke
*Urban Decay All Nighter Setting Spray
Fenty Gloss Bomb (sävy Fussy)

*****

Ai että, joulu on jo ihan nurkan takana ja nyt jo kehtaa käyttää töissä ällöjä jouluneuleita! Oon yrittänyt tartuttaa fiilistä muihinkin, mutta heikommalla menestyksellä. Kuusi sentään saatiin työpaikalle pystyyn! Pahimmat joulupaidat olen tosin säästänyt ensi viikkoon, jolloin kilkutan mennessäni kellojen kilistellessä paidassa.

On muuten huulissa tullut pidettyä normaalia enemmän kiiltoja sekä etenkin punaista väriä, joten huomaa selkeästi että on joulumeikkikausi kuumimmillaan. Korviksetkin on vaihtuneet jouluisempiin!

Muistakaa muuten osallistua vielä mun Joulukalenterin 2. luukussa nähtyyn Ziajan kahden eri ihonhoitosetin arvontaan sekä vastata Opinnäytetyön kyselyyn, jossa arvottavana 50€ S-ryhmän lahjakortti!

Millainen on teidän joulun ajan glam-meikki?

6 kommenttia

 1. Tiia - Littlebigthings kirjoitti:

  Ai että tuo on kyllä ihana paletti! Onko niin, ettei sitä enää pysty ostamaan? MIKSI mä heräsin tähän niiiin myöhään 🙁

 2. Ansku-Glitteri addikti kirjoitti:

  Aivan ihana paletti ja meikki <3

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Tuo ois kyllä niin upea paletti <3

 4. tuulanneli kirjoitti:

  Todella upea paletti ja kauniisti tehty meikki. Olet taitava meikkaaja!

 5. Diiskuneiti kirjoitti:

  Ihana paletti ja kaunis meikki 🙂

 6. Henna kirjoitti:

  Vitsit miten upea tuo paletti! Pitääköhän sitä itsekin hankkia tuollainen! 🙂 Ja todella kaunis meikki myös <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.