Hae
Hannamaria

Opinnäytetyökysely & 50€ S-ryhmän lahjakortin arvonta

Viimeinkin se päivä on käsillä! Mulla on ilo ilmoittaa, että meikäläisen ja mun opparitoverin Ellan kyselylomake on viimein auki ja pääsette kantamaan kortenne kekoon. Aihe on onneksi niin mielenkiintoinen, että moti ei kerennyt kovin montaa kertaa vielä mennä. Ja jos olisikin niin olisin ottanut omat opiskelumotivinkit käyttöön uudelleen, heh!

Opinnäytetyömme työnimi on ”Kestävä kehitys markkinoinnin kilpailuetuna”  (Sustainable development as a competitive advantage in marketing) ja toimeksiantajana meillä on eräs suomalainen kosmetiikan verkkokauppa. Kyselyn nimi on hiukan pidempi, jotta kosmetiikkaverkkokaupan osuus korostuu.

Kestävä kehitys markkinoinnin kilpailuetuna kosmetiikkaverkkokaupassa

Pääset kyselyyn tästä!

Ollaan työstetty tätä viime keväästä lähtien ja pitkän rajaamisprosessin, tutkimussuunnitelman ja teorian kirjoittamisen jälkeen ollaan viimein tässä, jes! Kysely on tarkoitettu sinulle, joka olet yli 15 -vuotias ja tilaat tai olet joskus tilannut kosmetiikkaa verkkokaupasta.

Kyselyn tekemiseen menee n. 5-10 minuuttia riippuen siitä, miten paljon ajatusten virtaa kulkeutuu avoimiin kysymyksiin. Arvostamme suuresti, jos otat aikaa miettiä vastaukset kysymyksiin ajan kanssa ja ei voidakaan tarpeeksi kiittää jokaista, joka osallistuu kyselyyn! Vastausaikaa on kolme viikkoa, eli 19.12. asti.

Ps. Sivuja ei ole yhtä montaa kuin kuvassa, niitä on oikeasti 2. Nämä extrasivut ovat kuvitusta varten, hehe!

ARVONTA

Kevyenä porkkanana meillä on teille arvonta, jossa voit voittaa 50 euron S-ryhmän lahjakortin! Voittaaksesi sun täytys käydä täyttämässä kyselylomake ja jättämässä omat yhteystiedot yhteystietokenttään. Kyselyn loputtua Ellan kanssa yhdessä arvotaan sitten voittaja, jolle laitetaan tulemaan kyseinen lahjakortti. Yhteystietoja ei tulla käyttämään mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin arvonnan suorittamiseen.

*****

IIIIK en malta odottaa että joulukalenteria saa alkaa aukaista ja että saadaan tämä kysely tulille! Ollaan tehty paljon töitä asian eteen ja vielä on tehtävänä, mutta hyvällä mallilla jo ollaan. Aikaa tämä vain ottaa, molemmilla kun on tätä nykyä jo työt ja muutakin pyöritettävänä.

Tässä vielä linkki kyselyyn, kiitos että vastaat!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.