Hae
Hannamaria
Kaupallinen yhteistyö

Joulukalenterin 1. luukku: Vaatteita vuosiksi eteenpäin + arvonta

Kaupallinen yhteistyö: Lindex
*Sisältää mainoslinkkejä

Lindex Premium Quality

Muistatteko alkuvuodesta Instagramissa pyörineen haasteen, jossa piti julkaista omia kuvia vuosien takaa? Meikäläinen muistaa, sillä kiinnitin huomiota hiustyylinvaihtuvuuden lisäksi vaatteisiin ja nostinkin asian jo tuolloin esille – mulla on edelleen käytössä vaatteita, jotka on ketjuliikkeeistä mutta ovat vuosia vanhoja.  Tekin jopa huomasitte asian!

Vanhat ja kestävät vaatteet

Nuo vaatekappaleet ovat kestäneet mun ”pese-pidä” -rumbaa ihan todella hyvin ja tajusinkin, että mullahan on ollut kapselivaatekaappi käytössä jo ennenkö termi ite rantautu Suomeen! Viime syksynä Englannissa ollessa kirjoitin myös siitä, miten kapselivaatekaappi syntyi ihan sattumalta kyseistä vaihtosyksyä varten.

Puhuinkin tuolloin tuotteista, joita multa puuttuu ja nyt olen viimein siinä pisteessä, jossa multa puuttuu enää vyö mekkojen kanssa käytettäväksi. Oletan tosin, että joitakin uusia hankintoja (etenkin housujen suhteen) joudun tekemään jossain vaiheessa painon tippumisen vuoksi – tosin jo nyt olen voinut shoppailla omassa vaatekaapissa pienempiä vaatteita, jotka ei vielä 10kg sitten menneet päälle.

Lindex Premium QualityLindex Premium Quality

Harmaa neulepusero merinovillaa ja kašmirvillaa – *Lindex Premium Quality
Mustat legginsit, korkeavuötäröiset – *Lindex (Ekoviskoosi)
Vaaleansininen palmikkoneulepusero alpakkavillasekoitetta – *Lindex Premium Quality
Tummansininen hame – *Lindex Holly & Whyte, Sustainable Choice

Mistä nykyinen vaatekaappi koostuu

Mulla vaatekaappi koostuu sekalaisesti  useasta eri lähteestä: täysin suomalaisista tuotteista, kierrätetyistä materiaaleista (jotka ovat ketjuliikkeiden vaatteita), hintavemmista merkkituotteista etenkin asuste- ja kenkäpuolella sekä arkipäiväisempien ketjulikkeiden, kuten Marks & Spencer, H&M ja etenkin Lindex, vaatteista ja asusteista.

Komero onkin vuosien saatossa kehittynyt, kasvanut ja kokenut karsimista mm. painon muuttuessa ja ymmärryksen kasvaessa. Esimerkiksi ennen Englantiin lähtöä karsin ison osan pieneksi jääneitä vaatteita, jotka osan vein kierrätykseen ja osan myin eteenpäin. Kävin myös alusvaatteete, kengät sekä asusteet läpi ja vain parhaat yksilöt jäivät. Nämä kuvien vaatteet täydentävät vaatekaappini tämänhetkiseen muotoonsa.  Etenkin tuo Lindex Premium Quality -villakangastakki oli ihan nappivalinta kyllä!

Lindex Sustainable ChoiceLindex Sustainable Choice

Tummansininen villasekoitetakki – *Lindex Premium Quality
VIhreä kiiltäväpintainen tunika (mulle mekko, hehe!) – *Lindex Sustainable Coice

Mihin haluan vaatekaapillani pyrkiä

Mamma Voutilainen voi todistaa, että mitä tulee vaatteisiin oon aina ollut tarkka siitä miltä ne näyttää enkä ole ostanut sellaista mikä ei tunnu oikealta. Oli kyse sitten vaatteista, asusteista, asunnoista tai sisustusjutuista. Vuosien kuluessa tämä on vaan korostunut, sillä laatu on alkanut korvaamaan määrän.

Viime syksynä Englannissa opiskelijavaihdossa kapselivaatekaapilla ollessa tajusin entistä paremmin sen, että hyvälaatuiset, itselle mieluiset, ”pese-pidä” -rumbaa kestävät ja mieluusti jopa kierrätysmateriaaleista tehdyt vaatteet ovat entistä enemmän se mun juttu.

Nyt haluankin alkaa olla entistä tarkempi sen kanssa miten pitkään vaatteet ja asusteet kestää, miten laadukkaita ne ovat, miten vaatteita voi huoltaa oikein ja voiko tässä viidakossa löytää myös tuotteita, jotka sopivat omalle (vielä osaksi) opiskelijalompakolle sekä tähän mentaliteettiin olemalla myös kierrätysmateriaalista tehtyjä.

Lindex Sustainable ChoiceLindex Premium Quality

Täydellinen vaatekappale

Mikä mulla sitten tekee täydellisen vaatekappaleen? Se jakaantuu neljään osaan: kestävyys (”pese-pidä”-rumba on aika raffia), istuvuus, hinta sekä hyvä laatu. Nämä on usein melko vaikea yhdistelmä, mutta oon helmiä löytyy nykyään *Lindex Premium Quality sekä *Sustainable Choice -valikoimista (myös alun vertailukuvan raitapaita on Lindexiltä ostettu!).

Nämä kuvien vaatteet ovat suurin osa jomman kumman kategorian tuotteita ja täydentävät vaatekappiani. Tykkään eritoten tuosta pesulapun rimpsusta, joka kuvastaa hyvin sitä miten haluan vaatteideni, kenkieni ja asusteideni kanssa toimia: rakasta minua, pue ja pidä minut päällä, hoida minut kuntoon, pue minut päälle uudelleen, lähetä rakkautta eteenpäin ja kierrätä minut.

Painon tippuessa kun joudun etenkin uusia housuja, alusvaatteita ja joitakin yläosia hankkimaan, aion ostaa ne kirpputoreilta sekä suunnata vakkarikauppaani Lindexille  tutkimaan valikoimaa. Etenkin farkut kiinnostaa, sillä ne on sellaiset jotka tykkään ostaa uutena. Ne on sitten seuraavana listalla kun kiloja on lähtenyt!

*****

ARVONTA

Lindex haluaa arpoa yhden 50€ lahjakortin heidän liikkeisiinsä sekä verkkokauppaansa osana tätä joulukalenteripostausta!

 • Yksi ääni: Jätä kommentti tähän postaukseen vastaten kysymykseen ”Mistä oma vaatekaappisi rakentuu?” nimimerkkisi ja sähköpostisi kera.
 • + yksi lisä-ääni kun seuraat blogiani Instagramissa
 • + yksi lisä-ääni kun seuraat Youtube -kanavaani
 • + yksi lisä-ääni kun seuraat Facebookissa

Jätä kommenttiin myös vastaus mikäli seuraat sosiaalisen median kanavissa, jotta tiedän tarkastaa tämän. Osallistumisaikaa on n. viikon verran, eli lauantaihin 7.12. klo 23.59 asti.

Lisätiedot GDPR:n vuoksi: Arvontaan osallistuminen on vapaaehtoista. Sähköposti vaaditaan kommentin yhteyteen sille varatulle riville, jotta voin olla voittajaan yhteydessä. Näin annat minulle oikeuden käyttää tuota sähköpostia lisätietojen (kuten osoitteen ja puhelinnumeron) pyytämiseen, joka tulee olemaan niiden ainoa käyttötarkoitus. Kommentoimalla hyväksyt sen, että nimimerkkisi sekä antamasi lisätiedot tulevat säilymään kommenttikentässä. Mikäli haluat kommenttisi poistettavaksi, tulee sinun vastata laittamaasi kommenttiin ja pyytää kommentin (jonka kautta yhteystietojesi) poistoa tai lähettää minulle aiheesta sähköpostia sivupalkissa näkyvään osoitteeseen. Kommentit säilytetään toistaiseksi. Arvonta suoritetaan lappuäänestyksellä osallistumisajan päätyttyä.

Kaupallinen yhteistyö: Lindex

64 kommenttia

 1. Elina kirjoitti:

  Aika pitkälle kuten sinunkin. On suomalaisia laatutuotteita ja ihan krtjuliikkeitä tehtyjä hyviä yksilöitä. Urheiluvaatteet pitkälti urheiluliikkeistä.

  Seuraan myös instassa.

 2. Karolina Riihinen kirjoitti:

  Oma vaatekaappini on tällä hetkellä päivitystä vailla. Haaveilen monikäyttöisistä vaatteista, joita on helppo yhdistellä ja käyttää niin arkena kuin juhlassakin.
  Ai niin, 4:llä arvalla mukana?

 3. Charming Nails kirjoitti:

  2 arpaa! Mun vaatekaappi koostuu mukavista vaatteista, aika pitkälti urheiluvaatteista, huppareista, t-paidoista ja farkuista 🙂

 4. Kaisa kirjoitti:

  Sporttissista vaatteista ja laadukkaista tennareista.
  Osallistun neljällä arvalla.

 5. Miia kirjoitti:

  Vaatekaappi koostuu muutamista lemppareista, joita pidän hajoamiseen saakka sekä valitettavasti myös muutamista liian pieniksi menneistä vaatteista. Taloudellisen tilanteen vuoksi kaapista ei löydy mitään kovinkaan arvokasta jotain yksittäistä juhlamekkoa lukuunottamatta.
  Jossain vaiheessa täytynee käydä koko kaappi läpi ja luopua pieneksi jääneistä kamppeista.

 6. Anni kirjoitti:

  Vaatekaappi rakentuu luottovaatteista ja kirppislöydöistä!

 7. Jonna kirjoitti:

  Sporttivaatteista ja käyttövaatteista, joista valtaosan hankin käytettynä. Mullakin on vaatteita, jotka ovat vuosia vanhoja. Itse asiassa mun vanhimmat verkkarit karateajoilta ovat jo 20 vuotta vanhat! Kierrätän itse aina vaatteeni vielä mökkikäyttöön tai käsitöihin. Mukana 3 arvalla!

 8. MarjaKoo kirjoitti:

  Neljällä arvalla mukana. Aika pitkälti yhdet ja samat kotivaatteet, töissä farkut ja paitoja & tunikoita. Hyvät kestää vuodesta toiseen.

 9. Sleelia kirjoitti:

  Mulla on semmosia klassisia rentoja perusvaatteita, farkut on kaiken perusta arjessa. Kaksi arpaa, seuraan instassa.

  PS. Sua muuten pukee sävynä erityisen hyvin tuo tummansininen 🙂

 10. manna kirjoitti:

  Arkisista, perusvärisistä perusvaatteista.

 11. saya kirjoitti:

  Mun vaatekaapissa on paljon vanhoja ja paljon pidettyjä ketjuvaatteita, jotka eivät kyllä enää ole niin priimakunnossa. Yhä useammin uudet hankinnat ovat peräisin kirpparilta. Haluaisin uudistaa vaatekaappia tarpeen mukaan ja aiempaa laadukkaampia vaatteita ostamalla. Yhdellä mukana!

 12. piitu kirjoitti:

  Sekalaisista vaatteista, seassa sekä uutena ostettuja että kirppislöytöjä ja tietenkin jopa vuosikymmeniä vanhoja luottokappaleita. Monia vaatteita joita en ole käyttänyt kuin korkeintaan kerran mutta en ole vielä laittanut eteenpäinkään kun ei koskaan tiedä milloinka niille tulee tarvetta.

 13. Henna73 kirjoitti:

  Mukaan 4 arvalla

  Mun vaatekaappi sisältää paljon mustaa ja rentoa. Asusteilla teen muutoksia

 14. Taru kirjoitti:

  Arkiasu on normaalisti mustat kapeat farkut (lidlin best) ja siihen toppi/t-paita ja neule ketjuliikkeestä. Oon yrittänyt karsia vaatekaapista pois ne kaikkein huonolaatuisimmat tekokuituhirvitykset, mutta edelleen niitä löytyy. Seuraan instassa, eli 2 arpaa

 15. Mirca Seppänen kirjoitti:

  4 arvalla mukana! Vaatekaappi täynnä reilu 20 vuotta vanhoja vaatteita, kun en raaski heittää pois! mircamaria@luukku.com

 16. Mira Rinne | Voimaannuttajana matkallasi osoitteessa www.fashionpoetry.store kirjoitti:

  Pitkälti samoja pohdintoja ja muotiarvoja kuin mitä itselläkin 🙂

  Mulla on aina nuoresta saakka vaatekaappi koostunut vähintään 80% kirpparilöydöistä ja oon sitä mieltä, että laatu korvaa ehrottomasti määrän sekä on mahdollista omallakin tyylillä, joka on omalta tuntuvin tyylikameleontti. Tietysti tän oman ammatin puolesta vaatekaappi saa täydennystä ja kuuluu työetuihin, mutta edelleen suosin ensisijaisesti käytettyjen valikoiman tsekkaamisen mikiäli jollekin on tarvetta.

  Mitä tulee pikamuotiin, niin musta ketjuliikkeiltäkin löytyy aikaa kestäviä vaatteita -edelleen vaatekaapista löytyy yläasteella ostamani ketjuliikkeen lastenpuolen hame, joka kerää joka kerta kehuja yhä (ja johon onneksi taas mahdun :D). Ja toisaalta myös ns. luksusmerkeiltä tuotteita, jotka eivät ole kestäneet aikaa. Varmasti tässäkin a ja o on itse materiaali. Sekä tietenkin kuluttajan vastuu: tutkimusten mukaan arviolta 60% muodin aiheuttamasta ympäristöhaitoista on meistä kiinni, siitä miten rakkaudella mitäkin huollamme ja nykypäivänä on ikävä kyllä enemmän sääntö kuin poikkeus hakea rikkinäisten kenkien tilalle uudet sen sijaan, että ne veisi suutarille.

  Teinkin näistä(kin) pohdinnoista oman blogiartikkelin 2018 vuonna ja pitäisikin päivttää siihen entistä enemmän tietoa sekä tuoreimpia pohdintoja: https://fashionpoetry.store/environment-fashion-unite/

  Ja hei, aivan IHANIA kuvia Susta -olet upea! <3

 17. Mari kirjoitti:

  Seuraan instagramissa ja YouTubessa eli kolmella arvalla mukana 🙂
  Vaatekaappi koostuu muutamasta pitkäikäisestä luottovaatteesta sekä kirppislöydöistä

 18. minttu47 kirjoitti:

  Aika paljon ketju- ja market-vaatteitakin. Rentoa ja mukavaa. Urheiluvaatteet urheiluliikkeistä ja Lidl:stä. Viime aikoina tullut ostettua itselle aika vähän, sen verran vaatekaappi täynnä ihan käyttökelpoista. Lapsille pitää kuitenkin hommata koko ajan jotain. 1 arpa.

 19. Hannnnnna kirjoitti:

  Farkuista ja laadukkaista neuleista 🙂

  Seuraan Facessa ja mielestäni myös you tubessa, joten kolmella mukana 🙂

 20. LeaM kirjoitti:

  Kaapistani löytyy hyväksi todetut vaatekappaleet ja loput olen laittanut kierrätykseen.

 21. Jarna kirjoitti:

  Vaatekaappini rakentuu useiden vuosikymmenten vaatteista, jotka kaikki ovat rakkaita.

  Seassa sukulaisten vanhoja, omia vanhoja, kirpparivaatteita, uusia jne.

  3 arpaa – Seuraan myös FB:ssa ja Instassa.

 22. Eeva kirjoitti:

  Vaatekaappi on täynnä kirppislöytöjä, jotka loppujen lopuksi eivät sovi hyvin yhteen. Haluaisin pienemmän, mutta paremmin yhdisteltävän garderoobin.

 23. tiiu kirjoitti:

  Mukaan yhdellä. Vaatekaappi sisältää lähinnä vanhoja vaatteita, nykyisin en oikein löydä mitään hyvin istuvaa ostettavaa joten kulutan sitten vanhoja pois kunnes ovat aikansa eläneitä. Paljon t-paitoja, farkkuja ja muita perusjuttuja.

 24. Teija kirjoitti:

  Vaatekaapista löytyy tällä hetkellä todella vähän vaatetta, kun juuri myin kirppiksellä paljon pois. Päivitystä vaille olisi.
  Seurailen kaikissa kanavissa eli neljällä arvalla mukaan.

 25. Minna kirjoitti:

  Klassisista ja ajattomista vaatteista 🙂 Seuraan tubessa ja instassa.

 26. Eve_ kirjoitti:

  Oma vaatekaappini koostuu naisellisista ja klassisista vaatteista 🙂 Kahdella arvalla mukana, seuraan youtubessa 🙂

 27. klaara kirjoitti:

  Oma vaatekaappini koostuu etupäässä itse tehdyistä ja tuunatuista vaatteista. Olen säästänyt kankaisia vaatteita, toisia jopa 20 v ja tehnyt niistä uudennäköisiä. Ennen kankaat olivat paljon parempia kuin nykyisin. Mukana arvonnassa. Seuraan sinua Facebookissa.

 28. ansu kirjoitti:

  Tällä hetkellä pääosin liian pienistä vaatteista. En ole vielä täysin palautunut omiin mittoihini synnytyksen jälkeen.

 29. Janina kirjoitti:

  3 arvalla mukaan!
  Hyvä kirjoitus! Tulo oikein pysähdyttyä miettimään että mistä se oma kaappi koostuu, kun yleensä vaan ei tule sen enempää aamuisin mietittyä.
  Oma kaappi koostuu pitkälti mukavista, ajattomista ja muutamasta luottovaatteesta. Usein tulee tehtyä etenkin työkäyttöön löydör kirpparilta, niitä kun ei vapaa-ajalla tarvitse, niin ei raaski upottaa turhaan liikaa rahaa. Edustaessa kun tarvitsee hieman tuosta kotioloista poikkeavaa.
  Ehkä lempivaate kuitenkin joogahousut kotona ja pusero joka oli päällä kun ensi kertaa tapasin puolisoni pian vuosikymmen sitten. Ei se päälle mahdu, mutta ehkä ainoita vaatteita joita ei ole tullut laitettua kierrätykseen vuosien saatossa. Siskon ja serkkujen kanssa myös välillä kierrätämme keskenämme ja laatumateriaali kestää näissä kyllä paremmin aikaa ja useamman käyttövuoden.

 30. Hanne kirjoitti:

  Hyvin käytännöllisistä vaatteista, muutamat farkut, neuletakit ja paidat, keväällä tunikoita legginssien kanssa.

  Seuraan Instassa

 31. Tiia kirjoitti:

  Oma vaatekaappini koostuu lempivaatteista, jotka on valmistettu kestävistä ja laadukkaista materiaaleista.

 32. Erja kirjoitti:

  Mä oon koittanut viedä mun vaatekaappia myös kohti kapselivaatekaappia ja kestävämpiä valintoja <3 Juurikin Lindexiltä ovat monet mun luottovaatteista! Tärkeintä on, että vaate tuntuu ja näyttää omalta heti!

 33. nina jokelainen kirjoitti:

  2 arpaa-Minulla aika perusvaatekaappi,farkkuja,legginsejä,villapaitoja jne,,

 34. jasmine kirjoitti:

  sekalaisesta. useimmiten ostan kirpparilta vaatteita ja jotkut allennus myynnistä

 35. LiinaBeth kirjoitti:

  Kaikilla arvoilla mukana 🙂

  Pääsääntöisesti farkuista, leggareista, ph, neuleista yms 🙂

 36. anna s. kirjoitti:

  Vaatekaappini koostuu kirppisvaatteista, enimmäkseen mustasta ja harmaasta 🙂
  Mukana 4 arvalla 🙂

 37. heidil kirjoitti:

  Mukaan yhdellä. Marketti ja ketjuliikkeiden vaatteista.

 38. Hiisukas kirjoitti:

  Yksi arpa, kiitos! Aika pitkältä ajalta kaikkea. Karsia pitäisi, mutta ei malta, kun kuitenkin vaatteet suht hyväkuntoisia. Viime vuodet olen ollut kotiäitinä, joten farkut, legginsit, neuleet, paidat ja tunikat ovat yleensä löytyneet päältä. Jakkupuvut ovat saaneet pysyä kaapissa. Mekkoja haluaisin oppia käyttämään enemmän ja ensinnä hankkia kivoja.

 39. Siiru kirjoitti:

  Omasta vaatekaapista löytyy sekoitus uutta ja vanhaa, mutta kovimmassa käytössä ovat erilaiset mekot!
  Yhdellä arvalla mukaan!

 40. Milla K kirjoitti:

  Pyrin omistamaan paljon klassisia vaatteita jotka käyvät vuodesta toiseen. Jonkun verran löytyy kuitenkin muotihömpötyksiäkin. 2 lisäarpaa (Facebook ja youtube)

 41. Marsui kirjoitti:

  Aika pitkälti kirppis löydöistä, omalle vartalolle sopivista vaatekappaleista, mustista perus tpaidoista ja farkuista, sekä erikoisempaa matskua olevista legginseistä ja housuista 🙂

 42. Maiju kirjoitti:

  Vaatekaappini muodostuu ihanista vaatteista. Rakastan vaatteita liikaa. Pyrin kyllä hävittämään vanhoja tasaisin väliajoin.

 43. Sarppa kirjoitti:

  Marimekon raitapaidoista. Yksi äääni

 44. Jasmin kirjoitti:

  Mun vaatekaappi on sekamelska, toisaalta kaikki juhlavaatteet puuttuu!

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

 45. Mervi kirjoitti:

  Vaatekaappini koostuu pitkälti paidoista ja muutamista farkuista. Iltapukuja on pari ja kesämekkoja pari. Suurin osa vaatteista on vanhoja, osa jo 10 vuotta palvelleita.

 46. JennaO kirjoitti:

  Nykyään vaatekaapissani vähemmän on enemmän! Minulla on muutamat täydelliset farkut, laadukkaita neuleita, pari paitapuseroa sekä t-paitoja. Niillä saa yhdisteltyä aika kivoja asuja! Hame olisi vielä tervetullut lisä asukokoelmaani.

 47. Hissu kirjoitti:

  syksyn värit hallitsevat vaatekaappiani,aina ajattelee että nyt ostan värikästä,mutta ei vaan niin käy.kahdella arvalla mukana

 48. Mara kirjoitti:

  Vaatekaapissani on mukavia ja löysi vaatteita! 🙂
  Suurin osa kirppareista hommattuja.
  Kivoja printtejä ja paljon värejä. 🙂

 49. Mipzu kirjoitti:

  Mun vaatekaapissani on paljon saksalaisten merkkien Gerry Weberin ja Betty Barclayn tuotteita, koska ne ovat laadukkaita, kestäviä ja sopivat mun vartalolle.

  Kolmella äänellä mukana.

 50. Salli kirjoitti:

  Pääasiassa käytännölisiä farkkuja ja paitoja sieltä löytyyy. Ja seuraan Youtubessa sinua.kahdella arvalla mukaan.

 51. hilkka kirjoitti:

  Normaaleista arkisita vaatteista 🙂
  Mukana kolmella arvalla, seuraan youtubessa ja facebookissa 🙂

 52. Satu kirjoitti:

  Samaan tapaan, paljon jo pitkään käytössä olleita vaatekappaleita sekä arkivaatteissa että juhlavammissa, jotka toki kestävätkin kun ovat harvemmin käytössä ja harkiten ostettuja klassikkoja jotka kestävät muotien vaihtelua. Tänä vuonna en ole juuri mitään uutena ostanutkaan vaan vaatekaappi on täydentynyt muutamilla kirppari ja uff löydöillä, näissä yritän myös panostaa laatuun 🙂

 53. sarita kirjoitti:

  Monikäyttöisistä vaatteista ja joita yhdistelemällä saa uusia asukokonaisuuksia.

 54. Nea kirjoitti:

  4 arvalla mukana! ?
  Vaatekaappi koostuu paidoista, farkuista ja urheiluvaatteista ?

 55. Satu - Tsajut kirjoitti:

  Vaatekaappini on vajaakäytöllä. Kotiäitiarki jota vietetään lähinnä mökillä, on laittanut monet vaatteet hetkeksi sivuun. Tarkoituksena on vähentää vaatteiden määrää ja tehdä se niin, ettei loppuun käytettyjen vaatteiden tilalle välttämättä hankita uusia. Lisäksi haaveilen opettelevani ompelemaan, jolloin voisin tuunailla vanhoja vaatteita pikkuisen erilaisiksi 🙂

 56. Eija kirjoitti:

  Vaatekaapissani on paljon urheiluvaatteita ja niiden lisäksi huppareita, farkkuja, suoria housuja ja siistejä kauluspaitoja. Laadukkaat kauluspaidat kestävät yllättävän hyvin. Sama pätee puuvillaisiin farkkuihin ja villakangashousuihin.

 57. Suvi K. kirjoitti:

  Muutamat perusvaatteet, mm. helposti yhdisteltäviä vaatteita: tunikoita, mustat housut ym.
  Kahdella arvalla mukana, seuraan FB:ssä.

 58. Heinik kirjoitti:

  Pääosin peruskäyttövaatteista. Kuitenkin monia hieman erikoisempia vaatteita on joukossa, joilla saa perusvaatteisiin hieman piristystä välillä 🙂

 59. Sari P kirjoitti:

  Vaatekaappi rakentuu pääosin peruskäyttövaatteista töihin ja vanhemmista lekotteluvaatteista kotiin. Toki mukana klassisia mekkoja ja vähän parempaa asua pippaloihin. Tykkään laadusta, joka kestää – parempi siis ostaa sellaista, joka myös miellyttää makua pitkään.

 60. Elina.P kirjoitti:

  Mulla koostuu pääasiassa leggareista, collegepaidoista, neuletakeista ja farkuista eli aika perusvaattetta! Mukana kolmella arvalla (seuraan FB ja instagram).

 61. ninni kirjoitti:

  Monikäyttöisistä perusvaatteista ja juhlavaatteitakin tietysti löytyy jonkin verran.

 62. Paula kirjoitti:

  Sekainen ja liian töysi vaatehuone pursuaa lähinnä neuleita, trikoita ja farkkuja. Vapaa-ajan vaatteita on paljon mutta juhlavammat asut loistaa poissaolollaan.
  Seuraan facessa ja instassa.

 63. Pauliina kirjoitti:

  Ihan liian monesta heräteostoksesta ? Vaatteita pitäisi karsia rankalla kädellä ja laatuun panostaa!

 64. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Voih. Missasin arvonnan 😀 Vaatekaappini pursuaa tällä hetkellä myös niistä vaatteista joita ei tule käytettyä, pitäisi ehdottomasti joskus vilkaista tarkemmin lävitse..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *