Hae
Hannamaria

Mun oma adventtikalenteri + Kauneusbloggaajien joulukalenteri 2019

Woop woop, kauneusbloggaajien joulukalenteri 2019 on täällä taas! Ja samoin hannamarian oma adventtikalenteri. Kurkkaa alta ketkä ovat mukana ja mitä on tiedossa mun omassa kalenterissa!

kauneusbloggaajien joulukalenteri 2019

 

Itse en lähtenyt tänä vuonna toteuttamaan banneria viimeisen kahden vuden tapaan, vaan olin erittäin mielissäni Lauran halutessa jatkaa perinnettä! Tuttuun tapaan luukkuja aukeaa 24, joista viimeinen on yhteisluukku jokaisessa blogissa. Jokaisessa luukussa tulee olemaan linkki edellisen päivän luukkuun sekä tulevaan, jotta voit seurata koko kuukauden kalenterin helposti läpi.

Tänä vuonna Kauneusbloggaajien luukut aukeavat:

1. Gingerbiscuit
2. Glitteri addikti
3. Charming Nails
4. Laura Loukola
5. Beauty by Ida M
6. Meikkiholisti
7. Blinger Shimmer
8. Keyword: Love
9. Virve Fredman
10. Miten niin liikaa?
11. Strokes of color
12. Paletilla
13. Dioriina
14. Viilankantolupa
15. Glitz & Glam
16. Rouva Kameleontti
17. Nena Sofia’s
18. Maria Glow
19. Miss Aria
20. Minä, jeij!
21. Purkkisirkus
22. Huulipunamania
23. Kerroksia
24. Yhteisluukku jokaisessa blogissa

Tänä vuonna ei tule tuplaluukkuja kuten aikaisemmin. Kohdattiin bloggaajatovereiden kanssa sen sijaan dilemma siitä, saadaanko jokaiselle päivälle eri bloggaaja! Joulu on kiireistä aikaa ja onneksi ihania vapaaehtoisia löytyi kuitenkin tarpeeksi jotta saadaan kalenteri myös tänä vuonna toteutettua.

hannamarian oma joulukalenteri

Promoan omaa kalenteriani jo tässä vaiheessa, jotta osaatte sitten joka sunnuntai 1.-22.12. kurkkia takaisin blogin pariin.

Tänä vuonna joka adventtisunnuntai julkaisen joulukalenteripostauksen, jossa sisältönä on sekä jouluun liittyvää, että muuten hyödyllistä kosmetiikka- ja muotisisältöä. Jos muuten kosmetiikkakalenteri tai ”miesten” joulukalenteri on hankkimatta, vielä kerkeää!

Tulossa on mm. sivellinopas kasvoille (ai että tästä olen superinnoissani) sekä juttua mun mentaliteetistä vaatteiden laadun ja pitkäikäisen käytön suhteen. Arvontoja toki unohtamatta!

Palaa siis kauneusbloggaajien joulukalenteri 2019 pariin heti kuun alussa upean Tiitun blogin kautta ja kurvaa sieltä tänne katsomaan mun adventtikalentereiden eka postaus!

Miten paljon te odotatte joulukalentereita?

2 kommenttia

  1. Ansku-Glitteri addikti kirjoitti:

    Ihana alkaa odottelemaan luukkujen aukaisua! Mä olen niin jouluihminen että vaikea on ollut tässä koko syksy odotella 😀

    • hannamariav kirjoitti:

      Sanopa muuta, joulu kävi mielessä jo ensimmäisen kerran elokuussa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.