Hae
Hannamaria

Miesten joulukalenterit 2019

*Sisältää mainoslinkkejä

Tämä on vuoden 2019 kalenterilistaus! uusin postaus löytyy täältä: Miesten joulukalenterit 2021.

*****

Aikaisempien vuosien miesten joulukalenterit -postaukset on saaneet niin suuren suosion, että halusin jatkaa tänäkin vuonna samalla linjalla! Nyt tosin ollaan hiukan aikaisemmin liikkeessä sillä tuntuu, että joulukalenterit on jo tässä vaiheessa niin kovasti ennakkomyynnissä ja tilattavissa. Aion toki tätäkin postausta päivittää vielä lähempänä joulua, mutta tällä lähdetään ja hintajärjestyksessä mennään!

miesten joulukalenterit 2019

Vuoden 2017 postaus löytyy täältä, vuoden 2018 täältäOtsikostaan huolimatta tänäkään vuonna mikään ei estä joka ikistä maapallolla taapertavaa näitä ostamasta, kuten ei edellisvuotenakaan joten jätetään se keskustelu väliin taasen, jookosta kookosta? Toivotaan että löydätte miesten joulukalenterit 2019 -postauksesta hyviä vinkkejä joulukalenteria varten! En omista yhtäkään kuvaa, vaan ne on otettu suoraan tuotesivuilta.

Miesten joulukalenterit 2019 Kaffebox

Scandinavian Specialty Coffee Advent Calendar

Hinta 146€ sisältäen kansainväliset postikulut (24 luukkua)

Erityistä: Täydellinen kalenteri kahvin rakastajalle! Luukkujen kahvit lähetetään kolmessa eri setissä, jotta kahvi on varmasti takuutuoretta. Pienpanimon kahvia 50g tuubeissa, josta saa n. 4-5 kuppia kahvia. Kuvassa näkyvä design on viime vuoden, lähetettäviin setteihin tehdään uudet.

Ostopaikat: Heidän oma verkkokauppansa, Kaffebox.

Gin joulukalenteri Viski joulukalenteri alkoholijoulukalenteri

The Gin Explorer Advent Calendar &
The Whiskey Explorer Advent Calendar

Hinta £99.95 (24 luukkua)

Erityistä: Gin-joulukalenteri sekä viski -joulukalenteri ovat aina yksiä kysytyimpiä vaihtoehtoja. Viimeinkin löysin useamman paikan, jonka tiedoissa lukee että toimitetaan Suomeen. Tässä valitsemassani verkkokaupassa on kuitenkin paras valikoima aina edullisesta (halvimmat £39.95) kalliimpiin ja harvinaisempia tuotteita sisältäviin kalenterihin (kalleimmat jopa £249.95).

Ostopaikat: htfw.com, linkki viskikalenteriin, linkki ginkalenteriin.

HonestBrew olutjoulukalenteri 2019

HonestBrew Craft Beer Advent Calendar

Hinta £74.90 (24 luukkua)

Erityistä: Tämä kalenteri on täydellinen todelliselle oluen ystävälle! Oluita on kalenterissa yhdeksästä eri maasta ja 14 eri laatua aina IPA:sta stouttiin. Ja jos kotoa löytyy superfanaatikko, on heillä tarjolla £139.90 arvoinen kalenteri nimeltä ”Ultimate Advent Calendar”.

Ostopaikat: HonestBrew:n oma verkkokauppa.

EMP hevi metalli joulukalenteri 2019

EMP Joulukalenteri 2019

Hinta 69,99€ (24 luukkua)

Erityistä: Vähän hevimpään menoon. Erilaiset fanituotteet ja metalliteemalla olevat jouluiset tuotteet tulevat kivoissa (uudelleenkäytettävissä!) pussukoissa. Mukana näyttää olevan ainakin supersöpö kynttilä, joten veikkaan että muutakin jouluista mutta tarpeellista mahtuu matkaan.

Ostopaikat: EMP -verkkokauppa.

Whittard teejoulukalenteri 2019

Whittard The Luxury Tea Advent Calendar

Hinta 69€ (24 luukkua)

Erityistä: Teekalenteri, josta löytyy ikonisimpia Whittardin teelaatuja, samoin kuin pieniä yllätyksiä. Whittard on ollut vuodesta 1886 jo markkinoilla ja on brittien klassikoita. Hommasimme tämän isällemme viime jouluksi ja joka ikinen tee tuli juotua ja iloa riitti vielä joulunkin jälkeen, sillä samasta luukusta paljastui useampi teepussi samaa makua eikä niin montaa tullut hänen päivässä juotua.

Ostopaikat: Whittardin oma verkkokauppa, joka toimittaa myös Suomeen.

The Bearded Man Co. miesten joulukalenteri 2019

The Bearded Man Co. partaöljyjoulukalenteri

Hinta 49,99€ (24 luukkua)

Erityistä: 24 erilaista partaöljyä sisältävä kalenteri, jossa jokaisessa pullossa on 2ml ainetta eri tuoksussa! Näin pääsee helposti tutustumaan erilaisiin tuoksuihin ja päättämään mikä sopii eniten omalle parralle sekä omaan nenään tuoksunsa puolesta. Kiva kalenteri parran omaavalle!

Ostopaikat: *Coolstuff.fi -verkkokauppa.

MARVEL POP! joulukalenteri 2019

MARVEL POP! ADVENT CALENDAR

Hinta £49.99 (24 luukkua)

Erityistä: Tyykkäätkö Marvelista? Keräätkö Funko Pop! -figuureja? Tämä kalenteri on sulle tai sun ystävälle, joka Pop! -juttuja harrastaa. Kalenterissa tulevat Popit on taskukokoisia, joten ne ovat pienempiä kuin erikseen ostettavat, normaalin kokoiset figuurit. Vastaava kalenteri myytiin viime vuonna loppuun!

Ostopaikat: *iwantoneofthose.com -verkkokauppa.

Miesten joulukalenterit 2019 ASOS Grooming calendar 2019

Asos Grooming Calendar

Hinta 38,99€ (24 luukkua)

Erityistä: THE joulukalenteri hänelle, joka pitää ihonhoidosta ja/tai parranhoidosta (tai sellaiselle jonka haluaisit näihin oppivan!). Tämä on aikaisempina vuosina ollut aikamoinen hitti ja katsoessa sisältöä tänä vuonna, ei tämä todellakaan kalpene aikaisempiin vuosiin verrattuna.

Ostopaikat: Luonnollisesti *ASOS.com -verkkokauppa

Man Stuff miesten joulukalenterit 2019

Man Stuff -joulukalenteri by Technic

Hinta 29,90€ (24 luukkua)

Erityistä: Sisältää ihan kaiken, jota mies voi vartalonhoitoonsa tarvita jalkaraspista kylpypommiin. Tämä on vielä pikkaisen edullisempi ja pikkaisen arkisempaan komeudenhoitoon tarkoitettu joulukalenteri kuin mitä ylläoleva ASOS -kalenteri. Molemmat hyviä vaihtoehtoja, mutta erilaisille miehille.

Ostopaikat: *Coolstuff.fi -verkkokauppa.

Miesten joulukalenterit 2019

THE SNAFFLING PIG PORK CRACKLING ADVENT CALENDAR

Hinta £17.50 (24 luukkua)

Erityistä: Seitsemän eri makua maistuvissa annospusseissa. Veikkaisin näiden olevan kivoja snäksejä mm. ketoileville ihmisille, sillä jokainen pussi sisältää possusta tehtyjä ”kamaranaksuja”, eli hiukan kuin beef jerkyä mutta eri osaa. Harkitsen tämän tilaamista jopa itselleni, sillä se on niin edullinen.

Ostopaikat: Kaikenkattava verkkokauppa *iwantonofthose.com tai *Coolstuff.fi.

*****

Sellainen setti oli miesten joulukalenterit 2019! Itse tosiaan harkitsen tuota Crackling -kalenteria, se on niin edullinen ja voisi näin ketoillessa olla tosi kiva. Kosmetiikkakalenterin puolesta en tosin ole tehnyt vielä päätöstä, mutta käy ihmeessä lukemassa tuo postaukseni jos sinäkin vaiheilet kalentereiden välillä!

Millaisen kalenterin te hankitte tänä vuonna?

20 kommenttia

 1. Ansku- Glitteri addikti kirjoitti:

  Hauskaa että miehillekin on näin paljon tarjontaa ?
  Tuo teekalenteri vaikuttaa yleelliseltä! Se ois kyllä kiva ihan vaikka itselle ?

  • hannamariav kirjoitti:

   Ostettiin viime vuonna se isälle isänpäiväksi, oli tosi ihana kun kerkesi justiin ja justiin tulla (vaikka tytär ei ollutkaan paikalla!).

 2. Riikka / Sävyni blog kirjoitti:

  Viskijoulukalenteri kuulostaa kyllä hyvälle idealle. Täytyy varmaan itsekin tutustua lisää 🙂

  • hannamariav kirjoitti:

   Kerrankin kun niitä oikeasti saa niin tutustua kannattaa! Itse olen hiukan himoinnut tuota gin-kalenteria 😀

 3. villananna kirjoitti:

  Ei meille tule kalentereita. Nuorimmalle tulee varmaan jos tahtoo.

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

 4. Elina / Kerroksia kirjoitti:

  Onpa paljon vaihtoehtoja! Minun mieheni ei hirveästi arvosta noita (kamalaa rahantuhlausta), mutta kyllä noille varmasti käyttäjäkunta on. Hienosta ja tyylikkäästä ulkoasusta huolimatta en osaa hirveästi arvostaa noita alkoholikalentereita. Vaihtoehtona on jokapäiväinen naukku vs. jackpot jouluaattona ?

  • hannamariav kirjoitti:

   Haha, ihte ajattelen nuo alkoholikalenterit ennemmin niin, että saa pienen pullon useampaa erilaista ja pystyy tulevankin vuoden mittaan testailemaan eri makuja 😀

 5. Heini kirjoitti:

  Miehelle Veikkauksen joulukalenteri-arpa. Toimii joka vuosi eikä tule turhaa rojua nurkkiin.

  • hannamariav kirjoitti:

   Veikkaus-kalenterit on kyllä todella jees, mulla on sellainen ollut lähes joka vuosi jo useamman vuoden ajan! Pitääkin ostaa se taas tänä vuonna 🙂

 6. HeiBlondi kirjoitti:

  Oijoij mitä ihania kalentereita ?? rakastan joulua ja joulukalentereita! Viime vuonna tein miehelle itse. Taidan tänä vuonna käyttää samaa mutta tästä sai ideaa sen sisältöihin. Kiitos!

  http://www.heiblondi.fi

 7. Elina // Vauhtihirmun elämää kirjoitti:

  Wau! Enpä näistäkään tiennyt puoltakaan olemassa olevaksi! Mielenkiintoisia kalentereita, joista muutamaa täytyy tutkia tarkemmin 🙂

  https://blogit.terve.fi/vauhtihirmunelamaa/

 8. Minna M / Kiljustenblogi kirjoitti:

  Onpas paljon erilaisia joulukalentereita! Todennäköisesti tänäkin vuonna ostetaan vain lapsille joulukalenterit. Tosin miksi ei voisi ostaa isänpäivälahjaksi joulukalenteria…

  • hannamariav kirjoitti:

   Isänpäivälahjaksi me viime vuonna ostettiin, oli oikein onnistunut lahja! 🙂

 9. tuulanneli kirjoitti:

  Nyt täytyy myöntää, etten ole tiennyt näiden olemmassaolosta! Siis todellakin myös miehille on joulukalentereita !

  • hannamariav kirjoitti:

   Kyllä vain! Olen ihan innoissani aina näistä joka vuosi, sillä on ihana nähdä miten erilaisten kalentereiden valikoima vain laajenee ja laajenee!

 10. Hanna kirjoitti:

  Sain ihan jäätävän postikulun tuolle Honest Brewn kalenterille. Jäi sitten tilaamatta. Olikohan silloin vain joku kampanja, kun sitä katsoit?

  • hannamariav kirjoitti:

   Heip! Saattoin hyvin olla, sillä nyt kun kävin testaamassa tuli postikuluiksi n. 30 punnan luokkaa. Kiitos kun infosit, päivitin tuon tiedon postaukseen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.