Hae
Hannamaria

Mä sain töitä!

Minen kestä miten iloinen, onnellinen ja innoissani olen samaan aikaan. Pää pilvissä ja sitä rataa! Tiivistettynä, sain siis työpaikan ja aloitin työt nyt maanantaina 19.8. Julkaisinkin uutisen jo mm. Linkkarissa ja Instagramissa, mutta nyt kun tulevat työkuviot on selvinneet itselle niin ajattelin valottaa (hehe!) tarinaa vähän teillekin.

Hanna Voutilainen hannamariaHanna Voutilainen hannamaria

Onnenkantamoinen LinkedIn:ssä

Mulla oli yhtenä kurssina opintojen kautta tälle kesälle oman portfolion sekä LinkedInin kuntoonlaitto, joita etenkin LinkedInin tein jo jokin aika sitten. Projekti tähtäsi siihen, että työllistyn tulevana syksynä tai viimeistään alkuvuodesta sellaiseen työhön, joka vastaa koulutusta, inspiroi ja opettaa jatkuvasti uutta.

Profiilin päivityksen jälkeen sain parikin viestiä potentiaalista työpaikoista ja potentiaalisilta työnantajilta yhden näistä ollen nykyinen esimieheni. Hän kysyi kiinnostaako uudet haasteet ja pyysi samalla mm. CV:n ja hakemuskirjeen nähtäväksi. Laitoin ne menemään ja jäin odottelemaan kesälomien jälkeen vastausta. Ja kuinkas ollakaan, pyyntö haastatteluun tuli, kävin, tein pyydetyt ennakkotehtävät ja sain työpaikan. 

Meitä oli ilmeisesti työpaikkaan ehdolla kaksi henkilöä toisen ollessa käsittääkseni Pohjois-Amerikassa, joka olisi lisännyt jälleen yhden aikavyöhykkeen markkinointitiimiin. Tällä yrityksellä on toimistoja Suomessa (ja etenkin Jyväskylässä), joten kerrankin oli hiukan tuuria matkassa ja paikka päätyi minulle.

Hanna Voutilainen hannamaria

Työtehtävät

Aloitin uudessa työpaikassa tittelillä Marketing Communications Specialist. Näin alkuun alan tekemään 70% työviikkoa, jotta saan mahdollisimman nopeaan opinnäytetyön kasaan toverini Ellan kanssa ja opinnot olisivat sitä myöden purkissa. On ihan uskomatonta ajatella, että kohta sitä on oikesti valmistunut ja työelämä (ja muu elämä) voi oikeasti alkaa.

Itse työ tulee olemaan todella monipuolista, vastaamaan koulutusta sekä jo aikaisempia taitojani. Se vaikuttaa mulle juuri täydelliseltä ja vaikka ala onkin mulle sellainen jonka parissa täytyy tehdä runsaasti töitä sen sisäistääkseen, on se onneksi mielenkiintoinen ja intoa riittää vaikka muille jakaa päästä jo tekemään!

Hanna Voutilainen hannamaria Hanna Voutilainen hannamaria Hanna Voutilainen hannamaria

Kuvat: Minnean muruja

Blogin tulevaisuus

Blogi tulee päivittymään myös tulevaisuudessa aivan samaan tahtiin kuin tähänkin asti, elin pääosin 2-4 kertaa viikossa postaustahdin ollessa pääosin ti ja to (joinain viikkoina ma ja ke) sekä viikonloppuisin silloin tällöin.

Paloni kosmetiikkaa ja bloggaamista kohtaan ei ole todellaankaan laantumaan päin, vaan saan entistä enemmän buustia myös tähän ns. ”vapaa-ajan tekemiseen” uuden rutiinin kautta. Myös näkökulma laajenee tulevaisuudessa, joten aivan uusia postausaiheitakin olen jo suunnitellut.

*****

Sellaisia uutisia! Jännityksellä toivon, että 6kk koeaikani menee oikein hyvin ja saan jatkaa yrityksessä töitä tehden (huijarisyndrooma meinaa nostaa päätään). Jyväskylän toimisto ja ylipäätään koko ”etäväki” on ollut erittäin vastaanottavainen, joten lähden uuteen työhön ja suhteellisen kiireiseenkin syksyyn innolla.

Ps. Kuvien mekko on ihanalta Meriltä, joka on myös ottanut nämä kuvat. Tämä on muutama vuosi sitten kuulunut Lindexin Holly & Whyte -valikoimaan ja kun Meri tämän halusikin myydä, nappasin sen heti itselleni. Mekko on koon verran isompi kuin itse normaalisti ottaisin, mutta se tekeekin siitä ihanan rennon kesämekon joka kääntyy myös syksyyn sekä kevääseen!

Mitä teidän tulevaan syksyyn kuuluu?

25 kommenttia

 1. Ansku-Glitteri addikti kirjoitti:

  Onnea työpaikasta! Hieno juttu 🙂

  Mulla syksy on aina jotenkin puhtaalta pöydältä aloittamista. On uutta innostusta, uusia harrastuksia, uusia projekteja. Jotenkin ihan uudestisyntynyt fiilis kun kesän jälkeen voi aloitella uudella innolla uusia juttuja. Tsemppiä tuleviin koitoksiin!

  http://www.glitteriaddikti.fi

  • hannamariav kirjoitti:

   Kiitos! Ja samalla fiiliksellä meen usein ihtekin syksyn kanssa, tein mm. meikkilaarien siivouksen taas elokuun alkupuolella ja oon nyt valmis uuteen syksyyn!

 2. Milla / www.moonshapedlittlebox.fi kirjoitti:

  Paljon onnea työpaikasta, todella hieno onnenkantamoinen LinkedInissä! 🙂 Työnkuva kuullostaa mielenkiintoiselta ja todella hienoa, että voi alkuun tehdä hieman lyhyempää työviikkoa, niin päivät eivät täyty kokonaan opiskeluista ja kokopäivätyöstä. 🙂

  • hannamariav kirjoitti:

   Kiitos ja todellakin, en olisi koskaan uskonut! Ja sanopa muuta, on aika etuoikeutettu olo kun sai näin asian järjestettyä!

 3. TeijaH kirjoitti:

  Onneksi olkoon, onnea matkaan ja onpa kaunis asu!
  Syksyyn kuuluu toivottavasti tavallista helmenharmaata arkea.

 4. Emmi kirjoitti:

  Kovasti onnea uusiin tuuliin! C:

 5. Tiia - Littlebigthings kirjoitti:

  Onnea! Huippujuttu!!

 6. Katta /Arki(paska)ruokaa www.arkipaskaruokaa.fi kirjoitti:

  Onnea työpaikasta ja tsemppiä opintojen loppuun viemiseksi. T. AMK-ope ☺️ -Katta /Arki(paska)ruokaa http://www.arkipaskaruokaa.fi

 7. Sanna kirjoitti:

  Ihan mahtavaa! Hurjasti onnea tulevaan ?

 8. villananna kirjoitti:

  Ihan mahtavaa, paljon onnea 🙂

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

 9. Marjo kirjoitti:

  Upea juttu? Onnea uusiin haasteisiin ja tsemppiä!

 10. Diiskuneiti kirjoitti:

  Mahtavaa! Suuret onnittelut sinulle <3

 11. Elina / Kerroksia kirjoitti:

  Hei mahtavaa! Paljon onnea uudesta duunista! Ja kiva kuulla, että bloggaaminen pysyy edelleen matkassa mukana <3
  Meidän syksyyn ei ihmeitä kuulu, arkista aherrusta ja välissä muutama lomapäivä 😀

  • hannamariav kirjoitti:

   Kiitos! Ja todellakin pysyy, tämä on mulle niin rakasta puuhaa etten tästä luovu hevilläkään!

 12. Reetta kirjoitti:

  Onnittelut työpaikasta! Älyttömän mahtava juttu! 🙂

 13. Hannele/Täyttä Elämää kirjoitti:

  Onnittelut työpaikasta ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *