Hae
Hannamaria

Alkuvuoden 10 luetuinta postausta

Musta on tässä opiskelu-, freelancer- ja blogivuosien saatossa tullut melkoinen analytiikkahullu, jonka kautta haenkin jatkuvasti inspiraatiota omaan tekemiseen etenkin tämän blogin suhteen.

Marimekko marikassi

Analytiikasta katson mm. mikä teitä kiinnostaa, millon olette linjoilla ja millaisia tyyppejä siellä tarkemmin on. Sen takia halusinkin tuoda esiin alkuvuoden kymmenen luetuinta postausta, joista osa ei ole edes tältä vuodelta!

Jos teillä on jotakin tiettyä aihetta tai tuotetta josta haluaisitte kuulla enemmän, kertokaa ehdottomasti kommenteissa! Kuuntelen mielelläni toivomuksia.

Benefit -meikit Suomessa

1. Benefit -meikit Suomessa & 3 x Lempparituote (julkaistu 9.8.2018)

Tämä taitaa menestyä hyvin ihan vain Googlen vuoksi – kerron postauksessa nimittäin ostopaikat Benefitin tuotteille ja jaan omat suosikkini (jotka on muuten edelleen samat näin lähes vuodenkin jälkeen!). Jos Benefit kiinnostaa, klikkaa siis postaukseen.

Lumene meikkivoide

2. 3 x Lumenen meikkipohja: Nordic Nude Natural Perfection CC-meikkivoide, Nordic Chic CC-voide & VALO BB-voide (julkaistu 20.6.2018)

Tämän postauksen eteen näin aika paljon vaivaa. Testasin, swatchasin ja koostin kolmesta Lumenen (sen hetken) suosituimmasta pohjatuotteesta omat ajatukseni ja vertailuni yhteen postaukseen. Näistä mulla on käytössä edelleen tuo CC-voide joka on ihan mahtava, Natural Perfection taas meni äidille ja BB-voide kaverille. Tai no, tuosta CC-voiteesta mulla on jo kolmas tuubi menossa mutta kuitenkin!

Curly Girl -metodi

3. 6 x Nappaa nämä asiat Curly Girl -metodista itsellesi (julkaistu 21.5.2019)

On hämmentävää, että tämä postaus sai näinkin paljon huomiota kuin se sai. Toki Curly Girl on ollut pinnalla jo hetken ja taitaa edelleenkin jatkaa voittokulkuaan, mutta tämä postaus lähinnä kertoo mitä siitä voi ottaa jokainen omaan arkirutiiniinsa vaikkei CG-metodia noudattaisikaan orjallisesti.

Lumene Instant Glow Fresh Skin Tint

4. Lumene Instant Glow Fresh Skin Tint -sävyvoide (julkaistu 22.1.2019)

Jos Lumenen BB- ja CC-voiteet kiinnostaa, kannattaa tutustua myös tähän asteen hoitovoidemaisempaan Fresh Skin Tintiin. Se on ennemminkin sävyvoide, joka sopii kuivallekin iholle ja tuo melko ihanan lopputuloksen olematta raskas tai liian voidemainen. Pidän tästä edelleen suuresti arkikäytössä!

Lidl Cien products tuotteet

5. Halppiskosmetiikkaa: Cien by Lidl (julkaistu 8.10.2016)

Miettikään, kohta kolme vuotta sitten julkaistu postaus on edelleen ihan kärkisijoilla! Kävin läpi Cienin kosmetiikkaa melko tarkasti ja tein itse asiassa tänä keväänä toisen osan tähän postaukseen, mutta se ei ole ottanut samalla lailla tuulta alleen. Postaus on edelleen validi, sillä Lidlin tuotteet eivät ole juuri muuttuneet.

Maybelline Snapscara -ripsiväri

6. Varjoon jäänyt uutuus: Maybelline Snapscara -ripsiväri (julkaistu 29.1.2019)

Pysyn edelleen sanojeni takana siitä, että tämä on todella varjoon jäänyt uutuus lanseerauksensa puolesta. Tällä saa tuuheutta, pituutta ja erottelevuutta aivan todella hyvin ja vielä halpaan hintaan. Niin ja tämä kuuluu klaaniin, joka lähtee lämpöisellä vedellä pois!  Edelleen luottotuote!

LÄHDE seerumi VALO Artic Berry Cocktail tehohoito VALO Glow Boost hyaluronitiiviste

7. 3 x Lumene: LÄHDE Artic Dew -seerumi, VALO Glow Boost -hyaluronitiiviste & VALO Artic Berry Cocktail -tehohoito (julkaistu 23.1.2018)

Nämä kaikki kolme ovat edelleen suosikkejani Lumenelta, tosin mukaan on nyt päätynyt myös Sisu-sarjan seerumi. Näistä sanon sen, että tuota LÄHDE -sarjan Artic Dew -seerumia ei ole tullut ostettua uudelleen, vaan ikilempparini paikkaa pitää VALO -sarjan Glow Boost. Sitä on aina oltava kaapissa.

Kaura-porkkanasämpylät

8. RESEPTI: Kaura-porkkanasämpylät (julkaistu 19.10.2016)

Siis tämä. Jo vuodesta 2016 on tämä kiikkunut kärkilistoilla ja sen suosio on ihan täysin hyvän hakukoneoptimoinnin ansiota. Tämän ohjeen pariin löytää todella moni randomisti Googlaava, josta olen kyllä innoissani. Reseptit muutenkin näyttää taas blogimuuton jälkeisen suman loputtua olevan in!

Physicians Formula Murumuru Butter Bronzer -aurinkopuuteri

9. Halpa & Hyvä: Physicians Formula Murumuru Butter Bronzer -aurinkopuuteri (julkaistu 30.8.2018)

Jep, löytyy edelleen meikkipussista. Yksi parhaita aurinkopuutereita hinta-laatu -suhteeltaan tähän päivään mennessä. Tuoksu on huumaava, lopputulos todella kaunis ja levitys onnistuu ongelmitta. Tämä on lisäksi osoittautunut melko pitkäkestoiseksi, joten tykkään!

Maybelline SuperStay Full Coverage Foundation

10. Meikkivoidemaanantai: Maybelline Superstay Full Coverage Foundation (julkaistu 12.2.2018)

Ja kymmenentenä on edelleen yksi parhaista käyttämistäni meikkivoiteista hintaan suhteutettuna. Tämä postaus on itse asiassa tehty aikana ennen kuin sitä Suomesta sai ja itselläni on edelleen siitä sävy, jota ei Suomessa myydä. En kyllä ymmärrä miksi Suomesta ei saa niitä kaikista vaaleimpia sävyjä, sillä me ollaan kuitenkin melkoisia kalkkilaivan kapteeneja välillä itse kukin.

————————

Sellainen kooste! Osa näistä postauksista on mulla tiedossa että niitä luetaan jatkuvasti, mutta osa tuli melkoisena yllätyksenä että ne kiikkuvat VIELÄKIN tuolla listalla näin pitkän ajan jälkeen ja saavat lukukertoja todella hyvin. Luojan kiitos muuten ylipäätään muutosta johtuneet ongelmat postausten löydettävyydessä on tasaantuneet ja lukijavirta (eli sinäkin siellä) löytää jälleen vanhat postaukset!

Kokonaisuutena voi tiivistää, että Lumene vaikuttaa kiinnostavan todella paljon. Yllättävin oli ehkä tuon ikivanhan sämpyläreseptin keikkuminen listoilla edelleen, sillä reseptejä ei ole tullut kirjoiteltua ikuisuuteen. Mulla olisi yksi kyllä bataatti-porkkanasopasta olemassa, sekin pitäisi ehkä jakaa teidän kanssa…

Mikä näistä on teidän suosikki?

10 kommenttia

 1. villananna kirjoitti:

  Itsekkin tehnyt tämmöisen vanhan blogin puolella aikanaan. Nää on tosi mielenkiintoisia juttuja. Itse toivon lisää asuja ja reseptitkin kiinnostaa 🙂

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

 2. Satu - Tsajut kirjoitti:

  Ihana ajatus koota linkkejä lomalaisille luettavaksi 🙂

 3. Helena kirjoitti:

  Kiitos ilahduttavista vinkeistä ja mun ehdottomiks lempparreiks nous 2 postausta. Curly Girl ja tuo sämpylä postaus. Hyvä idea!

 4. Mira Rinne | www.fashionpoetry.eu kirjoitti:

  Lumene-postaukset näistä itseasiassa kiinnostaa muakin eniten ja myös Snapscara-postaus herätti kiinnostuksen eli sitä täytyy ehrottomasti tutkia lisää, kun ei ole ennestään tuttu! 🙂

  Musta oiva keino on markkinoida myös vanhoille postauksille sitä näkyvyyttä tasaisin väliajoin (ja päivittää niitä mikäli on tarvetta + linkittää niihin uusimpia saman aiheen julkaisuja) koska se on se juttu, mistä mä tykkään just blogeissa verrattuna esim IGseen, jossa yleensä se tuorein muistetaan -en usko, että blogipostaukset ns. vanhenee koskaan (ja aina voi tosiaan päivittää ja kannattaakin!). Itselle ei tuu yllätyksenä, että tyyliin viisi vuotta sitten julkaistu tuo edelleen paljon näkyvyyttä, jos se on silloin optimoitu oikein. Lisäksi SEO muistaa paremmin vanhempia vaikka tarkoin optimointuna toki uusinkin julkaisu saa hakukonenäkyvyyttä 🙂

  • hannamariav kirjoitti:

   Haha, samoilla linjoilla siis 😀 Näissä mitkä pomppii ylös mua lähinnä yllättää positiivisesti se, miten ne tuolta kaiken, saman aiheen ja sisällön omaavasta Google-suosta löytyy edelleen näin helposti vaikka ovatkin hyvin optimoitu ja nyt jo keränneet Googlen silmissä ikäpisteitäkin. Kilpailua kun kuitenkin on 😀 Mutta tämä toki vaan on positiivinen huomio.

 5. Minnea kirjoitti:

  Google jaksaa kyllä ihmetyttää! Osaisimpa paremmin arvioida, mitä olen tehnyt oikein hakukoneoptimoinnissa joidenkin ikisuosikkipostausten kanssa 😀

  Minäkin muistan muuten päätyneeni tuohon sun Lumenen seerumipostaukseen kerran, kun noita seerumeita googlettelin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.