Hae
Hannamaria

Työviikko Barcelonassa

Helou!

Te jotka ootte seuranneet mun Instagramia (@hannamariaw) niin ootte huomanneet, että tää viikko on mennyt Barcelonassa! Lentelen täältä lauantai-yötä vasten pois, joten päivää vaille viikko tulee oltua lämpöisessä. Olen täällä siis työreissussa, mutta ei elämä pelkkää työtä, esityksiä ja strategiaa ole ollut.

Sunnuntaina saavuttiin niin aikaisin, että kerettiin käymään ihan Barcelonan keskustassa muun ohjelman puuttuessa ennen alkuiltaa. Mun tavoite oli tottakai päästä käymään Sephorassa, kuinkas muuten!

Maanantaina aloitettiin sitten työjuttujen parissa ja tiistai meni aika samoissa merkeissä. Maanantaina oli työpäivän jälkeen tiimikuvaukset, joissa otettiin sekä ryhmäkuvia että yksittäiset kuvat. Tiistaina oli Beach Party, jossa otettiin sitten kunnolla rennosti ja tutustuttiin toisiimme. Keskiviikko meni itse kullakin rauhallisissa merkeissä.

Torstai ja perjantai ollaan täällä sitten vielä ns. etätyöpäivinä, joissa keskitytään osaltaan tekemään ”oikeita töitä” ja eniten otetaan irti kaikki siitä, että ollaan oikeasti porukalla. Mennään asioita kyllä lävitse ja käydään mm. sisältöstrategiaa yhdessä läpi jotta ollaan kaikki samalla sivulla, mutta keskustellen ja hyvällä fiiliksellä.

Perjantaina tosiaan lennetään illasta pois, päivä tehdään duunia. Lisää ajankohtaisia juttuja seuraa tosiaan Instagramissa, seuraile siellä! Ja jos tiistainen Ketogeeninen ruokapäiväkirja on vielä lukematta, käykää lukaisemassa ja kertomassa jos teiltä löytyy vinkkejä!

Mikä sun mielestä on parasta Barcelonassa?

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.