Hae
Hannamaria

Menovinkit Jyväskylään tälle lauantaille 14.9.

Menovinkit Jyväskylä 14.9.

En muista milloin viimeksi olisin tehnyt tälläisen menovinkkipostauksen! Yhteen aikaan tälläisiä Jyväskylä -aiheisia postauksia tuli enemmänkin, mutta jostain syystä ne ovat jääneet… Ohessa mun parhaat vinkit kuitenkin tälle päivää ja ylipäätään viikonlopulle!

Menovinkit Jyväskylä 14.9. Jyväskylän designtori

Jyväkylän Designtori

Ilokivi, la 14.9. klo 11-16

Paikalla on ihan todella ihana määrä suomalaista käsityötä moneen makuun! Tuotteita löytyy kotiin, lapsille, aikuisille ja myös miehille! Itse aion tsekata ainakin Havu Designin ja OMIAKO:n menon. Viimein pääsen täälläkin käymään, olen monena vuonna ollut juuri nämä Designtori-lauantait töissä mutta nyt onni suosii. Seuraa tapahtumaa ja ilmoittelua Facebookissa.

Menovinkit Jyväskylä 14.9. Wemmi

XXVI Wemmi – Ween maan wiljaa

Paviljonki, la-su 14.-15.9. klo 10-16

Tämä on jo todella, todella pitkään jatkunut perinne jossa on vaan käytävä joka ikinen vuosi! Paikalla on myytävänä niin ruokaa kuin oheistuotteitakin ja mikäli vanhat merkit paikkansa pitävät, on osa tapahtumasta ulkotiloissa ja osa sisällä. Mikä sen parempaa kuin ostaa loimulohta kotiin ja syödä paikanpäällä kevyt annos. Niin ja juustot pitää tottakai tsekata, samoin mm. sinapit!

Menovinkit Jyväskylä 14.9. Iloinen designkauppa Designkaverit

Iloinen designkauppa

Forumin alakerta, auki su 15.9. klo 16 asti

Viimeistä viikonloppua auki oleva, Designkavereiden pyörittämä Iloinen designkauppa on pakko vielä tsekata! Valikoima on todella laaja ja itse olen tänä syksynä jo muutamat ostokset tehnyt. Tuotteita on akuisille, lapsille sekä sisustukseen! Pst. He myös avaavat Jyväskylään Iloisen joulukaupan lähempänä joulua!

Menovinkit Jyväskylä 14.9. Mortonin päättäjäiset

Konttiravintola Morton

Satama, auki vain pe-su 28.9. asti

Morton on auki enää viikonloppuisin näin Syyskuun ajan, joten ehdottomasti vielä viimoisia kertoja ihanille burgereille ja salaateille tänne! Käväisin viimeksi toissaviikolla lounaalla, ai että. He muuten viettävät päättäjäisiä Jyväskylässä 26.-29.9. ja tuona sunnuntaina putiikki on viimeistä kertaa auki tänä kesänä ja juhlat jatkuvat klo 23 asti!

 

*****

Toivottavasti nämä menovinkit tuovat piristystä arkeen ja pääsette ainakin joissain käymään! Itse ajattelin käydä ainakin Designtorilla sekä Wemmeilemässä, Mortoniin kerkeää vielä tulevina viikonloppuina ja Designkavereilla kerkeän pyörähtää vielä lauantaina tai sunnuntaina kertaalleen!

Mitä te teette viikonloppuna?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.