Hae
Hannamaria

Saksanreissu tiedossa!

Ihanaa kun on seuraava reissu ulkomaille tiedossa! Viimeksi kävin ulkomailla (jos Tallinnaa ei lasketa) talvella kun kävin vielä viimeisen kerran Nottinghamissa ja Lontoossa, mutta tuon jälkeen ei olekaan tiedossa ollut mitään. Koska rakastan matkustamista, on ihana kun lennot on varattu!

Hannamaria Hanna Voutilainen Hannamaria Hanna Voutilainen

Oon useamman kerran kertonu ystävästä, joka asuu Saksassa ja tarkemmin ottaen Düsseldorfissa. Hänen luonaan tuli käytyä viimeksi kesällä 2016 (postaus Kölnistä, terkut reissusta) joten pitkä aika on viime vierailusta.

Lennän marraskuun lopussa ensin pitkäksi viikonlopuksi Berliiniin, josta jatkan viettämään joulukuun ensimmäiset päivät Itsenäisyyspäivään asti Düsseldorfissa.

Hannamaria Hanna Voutilainen Hannamaria Hanna Voutilainen

Reissu sattuu ainakin tämän hetken syksyn suunnitelmien osalta ihan täydelliseen aikaan, sillä oppari tulee olla palautettuna 11.1. ja tuohon aikaan ei vielä ihan hirveää määrää joulusesongin töitä olisi tarjolla konsulenttihommissa, ne sijoittuu enemmänkin joulukuun puolivälitä loppuun.

Voihan se toki olla, että jotakin muuta isompaa työtä on tuossa hetkessä jo plakkarissa mutta sitä ei vielä voi tietää. Eikä voi tietää asuuko enää Jyväskylässäkään!

Hannamaria Hanna Voutilainen Hannamaria Hanna Voutilainen

Kuvat ottanut ihana Juulia Sallinen

Mekko – Lindex
Kengät – ASOS

Jos teillä on hyviä vinkkejä jotka kannattaa tsekata Berliinissä ja Düsseldorfin ympäristöstä, saa laittaa tulemaan! Etenkään Berliinin jutuista en oo vielä ottanu selvää juuri ollenkaa.

Tällä hetkellä oon aika ilonen ihan vaan kotona ja perusarjen parissa vietetystä ajasta. Opparin teoria valmistuu, projektiopinnot kerään kasaan Portfolion rakennuksen kautta ja töitäkin koitan hakea. Niin ja on tässä näiden lisäksi vireillä hiukan muutakin!

Ps. Jos kuvien meikki kiinnostaa, siitä on oma postauksensa täällä.

Mikä on teidän seuraava lomakohde?

 

12 kommenttia

 1. villananna kirjoitti:

  Oikein ihanaa reissua sinulle. Meillä on suunnitteilla lentää Brliiniin, olla muutama päivä ja kiertää paikkoja, sen jälkeen hypätä junaan ja päätepysäkkinä on Krakova ja Kazimierz. Tosin taidetaan viesä pojat Kazimierziin ensin ihan suoraan. Ovat ainoat, jotka eivät vielä ole käyneet siellä.

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

 2. Tiina/Fit Fat Mama kirjoitti:

  Oi vitsi ,mie oon just menossa ensi viikolla Berliiniiin :).
  Saksassa en olekaan aikaisemmin käynyt, joten innolla odotan

  https://blogit.terve.fi/fitfatmama/

 3. Tuula / Tuula's life kirjoitti:

  Saksa on matkailumaana kiva. Olen käynyt Berliinissä useammankin kerran, sillä pikkusisko oli siellä töissä viisi vuotta. Berliini on mielenkiintoinen kaupunki, siellä on loistavia museoita. Paljon historiasta kertovia museoita. Ja Potsdamer Platzilla on hieno elokuvamuseo useammassa kerroksessa. Potsdamer Platz on muutenkin mielenkiintoinen paikka. Se oli tyhjää aluetta / ei kenenkään-maata, kun Saksat eivät vielä olleet yhdistyneet. Potsdamer Platzille on Saksojen yhdistymisen jälkeen rakennettu – uusi, upea alue korkeine pilvenpiirtäjineen, joissa on paljon lasia ja metallia, kirjoitinkin alueesta ->
  https://www.tuulaslife.fi/2017/04/jai-multa-matkalaukku-berliiniin.html
  Ihanaa Saksan matkaa loppuvuodesta.

  • hannamariav kirjoitti:

   Ihan mahtavaa, käyn heti lukemassa! Kiitos suuresti vinkistä!

 4. Reetta kirjoitti:

  Oi miten ihana mekko! 😮 Mahtavaa reissua sulle 🙂

 5. Anni kirjoitti:

  Ihanaa matkaa! Ootko ajatellut kompensoida lentoja ilmastovaikutusten takia? Mitä mieltä ylipäätään oot aiheesta? 🙂

  • hannamariav kirjoitti:

   Kiitos! En ole asiaa vielä sen tarkemmin miettinyt matkan ollessa vasta marraskuun lopussa, mutta ajatuksissa aihe on käynyt. En tiedä kuitenkaan vielä tarpeeksi mm. kohteista joihin raha käytetään ja mitä kautta on paras päästöjä kompensoida, mutta aion asiaan tutustua. Tästä sain ihan postauksenkin aiheen, kiitos!

 6. Sonja kirjoitti:

  Ihanaa reissua! Ja aivan ihana toi mekko! Tosi ihanat värit ja malli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.