Hae
Hannamaria

481 – Terkut Saksasta!

Saksa Köln Saksa DüsseldorfSaksa Köln Kathedral Saksa Köln XII Apostel

Täällä ollaan Saksassa ja Mandyn hyvissä hoivissa Düsseldorfissa. Matka on jo puolessa välissä ja niin shoppailua kuin nähtävyyksiäkin on tullut jo kierrettyä. Ajattelin tulla sanomaan pikaheipat muutamien kuvien kanssa, palataan ostoksiin ja tarkemmin reissuun sitten myöhemmin. Tänään tein päiväreissun Kölniin ja sen upeaan katedraaliin, toiselta nimeltään Kölnin tuomiokirkkoon, ja muutenkin kyseiseen kaupunkiin. Sinne meni junalla tästä Düsseldorfin / Neussin alueelta vaan n. 25 minuuttia.

Huomenna on kuulema luvassa Mandyn järkkäämä linnareissu sekä jalkahoito illemmalla, perjantaina kierretään yhdessä hiukan lisää tätä Neuss / Düsseldorf -aluetta ja tuolloin illalla lennänkin sitten jo kotiin. Viikko menee nopeaan, mutta pääasia on että kivaa on ollut. Ja olen löytänyt niin monta uutta kosmetiikkamerkkiä sun muuta täältä ettei mitään rajaa. Matkailu on ihanaa, mutta on kyllä ihana palata kotiinkin. Tosin pakkailut kutsuu silloin, mutta väliäkö tuolla kun on lomaa vielä viikko! 😀

Onko teillä tänä kesänä tiedossa ulkomaanmatkoja?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *