Hae
Hannamaria

Bette Box Lokakuu 2019

*Sisältää mainoslinkkejä

Luulin ettei viime kuun boxista voitaisi päästä enää parempaan, mutta väärässä olin. Bette Box Lokakuu teki sen ja sisälsi jopa mulle sellaisia tuotteita, joista en ole koskaan kuullut! Kuten muutkin boxit, olen tämänkin saanut osana ilmaista tilausjaksoa ja voit kaikki aikaisemmat Bette Box -kuukaudet katsoa täältä. 

Bette Box Lokakuu Bette Box Lokakuu

Boxin teemana oli hiukset ja iho, sekä etenkin viilenevät ilmat. Nyt tarvitaan piristystä ja kosteutusta, jonka ääreen voi luvan kanssa rauhoittua ja keskittyä vain itseensä sekä omiin tuntemuksiinsa. Kyllä kiitos, syksy on best!

Bette Box Lokakuu

Ziaja Goat’s milk strengthening hair conditioner with keratin  (4,90€/200ml) -hoitoaine on itselle aivan uusi tuote. Tämän hoitoaineen tulisi olla kuiville ja vaurioituneille hiuksille sekä sisältää vuohenmaitoproteiinia sekä keratiinia. Tämä sopii myös Curly Girl -metodiin. Saatavilla mm. Prismoista sekä stoorla.fi:stä.

Schwarzkopf Mad About Lengths (18,90€/300ml, mukana 50ml näyte) on sulfaatiton sekä kosteuttava shampoo, joka sisältää Aquarine Complex -yhdistettä sekä Biotiinia. Jännä kokeilla miten tämä toimii, sillä reissuja tulee tänä syksynä sen verran että minishampoo osuu juuri sopivaan hetkeen. Saatavilla mm. Schwarzkopf -kampaamoista, merkin tuotteita myy myös *Cocopanda.fi.

RFSU Intim Daily Wash (5,20€/15oml, mukana 40ml) -intiimipesuneste, jota voi käyttää päivittäin. Hyvässä matkakoossa vielä, kiva testata sopiiko tämä itselle vai käykö FemFresh paremmin. Tämä ei lisäksi sisällä parabeeneja tai eläinperäisiä ainesosia, plussaa! Saatavilla mm. päivittäistavarakaupoista, apteekeista sekä *hyvinvoinnin.fi.

Bette Box Lokakuu

Herbina silmänympärysvoide kosteuttavalla hyaluronihapolla (5,20€/15ml) vaikuttaa siltä, että se voisi olla yksi edullisista helmistä mm. kurkku-uutteensa sekä kofeiininsa kanssa. Pidän muutenkin Herbinan tuotteista (etenkin puhdistusvaahdosta), sillä ne ovat suomalaisia ja edullisia. Saatavilla päivittäistavarakaupoista sekä *glamlinshop.fi.

Sweety Signature kasvovesi (8,90€/100ml) on suihkemuodossa oleva, kosteuttava kasvovesi. Sweety on uusi luonnollinnen ja suomalainen tuotemerkki, joka on boxeissa vilahtanutkin jo ainakin viime kuussa. Tämä tuoksuu aloe veralle ja appelsiininkukalle sopien kivasti extrakosteutuksen tuojaksi ihonhoitorutiiniin. Saatavilla sweety.fi:stä. 

Mukana oli myös Fazerin uutuus, Kaura Lakristi -patukka, joka on melko mielenkiintoinen uutuus. Matkaan mahtui lisäksi Sweet Signature Scrunchie mikä on tosi kiva, sillä kaikista maailman väreistä mulla ei itse asiassa ole mustaa (pinkit ja siniset kyllä löytyy, hups).

Bette Box Lokakuu

Mukana oli myös aimo läjä näytteitä. Pidän itse hiukan enemmän ns. purkkikokoisista näytteistä laatikoissa (kuten tässä oleva Schwarzkopfin shampoo), sillä ne voi ottaa reissuille mukaan. Tälläiset pussikokoiset näytteet täytyy käyttää ainakin omalla kohdalla kotona pienen määrän vuoksi. Mukana oli Four Reasonsin uudet Nature Moisture shampoo ja hoitoaine, Ziajan Goat’s milk vartalovoide sekä Givenchyn syksyn uutuustuoksu, L’Interdit EdT.

Nyt kun olen ketogeenisellä ruokavaliolla, ei mukana olleet kaksi sulkaapatukkaa sovi itselleni, vaikka etenkin tuo Coffee Pixels (eli syötävä kahvipatukka) olisi erittäin jännä testata. Joko pistän nämä kiertoo tai säästän myöhemmälle ajalle, saas nähdä.

*****

Bette Box Lokakuu:n kokonaisuus oli todella kiva ja hyvin sopi boxin teemaan! Saatu tuoksunäyte ei ole ihan mua, joten se menee eteenpäin, samoin boxin syötävät osat. Isompi shampoonäyte pääsee reissuun mukaan, Ziajan hoitoaine menee heti seuraavaksi testiin nykyisen loputtua. Oikein jees!

Mikäli oman Bette Boxin tilaaminen kiinnostelee, voit laittaa eripituiset tilaukset tulemaan *täältä. Saatavilla siis perinteiseen tapaan jatkuva tilaus (jonka voi peruuttaa heti mikäli haluaa vain yhden kk boxin), 3kk tilaus sekä 6kk tilaus jossa tulee +1 boxi. Bette Box on esimerkiksi oiva lahjaidea!

Kuinka te valmistaudutte kylmiin keleihin?

8 kommenttia

 1. Ansku- Glitteri addikti kirjoitti:

  Tuo Ziajan hoitsikka on aivan loistava. Olen tuhonnut noita jo monta pulloa ja tykkään ostaa aina uudestaan kun on niin edullinenkin. Toivottavasti tykkäät myös ?

  Kasvovesi ja mini shampoo oli kiinnostavat. Muista jutuista en itse niin välitä. Jännä että noita näytteitä laitetaan aina niin hirmuisesti vaikka se ei haittaa jos niitä ei lasketa boksin arvoon.

  • hannamariav kirjoitti:

   Oooh mahtavaa, heti sitten testiin – tykkään nimittäin muista Vuohenmaito-sarjan tuotteista todella paljon! Muistaakseni näytteitä ei näissä pussimuodoissa tai hajuvesinä lasketa boxin arvoon mukaan, jos ne ovat hiukan isompia / matkakokoisia niin sitten ne taidettiin laskea. En kyllä mene vannomaan, en suorilta käsin muista!

 2. Maikku / Mansikoitajavaahtokarkkeja kirjoitti:

  Ihan kiva boksi kokonaisuudessaan, Bette on selvästi vähän petrannut 🙂

 3. Eira/ Inspiration: Beauty kirjoitti:

  Ziajan tuotteet on ihania! 🙂 Näyttää kyllä boksi muutenkin huomattavasti houkuttelevammalta kuin joku aika sitten.

  • hannamariav kirjoitti:

   Ne on! Ja kyllä vain, viimeiset muutama kuukausi on olleet todella jees!

 4. villananna kirjoitti:

  Se on hienoa, jos näistä boxeista löytyy kivoja käyttöön meneviä juttuja 🙂 Vähän kun saisi lahjan aina …

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *