Hae
Hannamaria
Kaupallinen yhteistyö

4 x Syksyn vaatetuksen kulmakivet

Kaupallinen yhteistyö: Lindex
*Sisältää mainoslinkkejä

Jeij, syksy, mun lempivuodenaika! Etenkin syksyn vaatetus on mun ehdotonta suosikkia, sillä päälle voi laittaa kerroksia, lämpöiset asusteet tuo asuun hiukan särmää pelkkien korujen sekä laukkujen lisäksi ja takit pääsee taas kuvioihin (oon takki- ja kenkäfriikki, sori!).

Ne jotka ei vielä tiedä, on Lindex ollut jo vuosia mun vakkaripaikka ostaa vaatteet ja noussut kärkisijalle etenkin nyt toisen lempparin pääosin lähdettyä Suomesta. Halusinkin koota mun syksyn vaatetuksen kulmakivet teille, joista toivottavasti saatte inspiraatiota!

Kuvat: Minnean muruja

syksyn vaatetus Lindex plussa muoti
syksyn vaatetus Lindex plussa muoti
syksyn vaatetus Lindex plussa muoti syksyn vaatetus Lindex plussa muoti

Värikkäät neuleet & neuletakit

Nämä! En voi tarpeeks painottaa miten paljon syksy piristyy, kun päälle heittää jotakin muutakin mustaa (jätetään mustuus huumoriin). Mulla löytyy tällä hetkellä nyt tämän ihanuuden lisäksi kaapista kunnon valikoima: vaalea turkoosi, beige, valkoinen, harmaa, viinipunainen ja violetti. Vielä tekis mieli sopivan kirkkaan pinkki löytää valikoimaan!

Toinen mistä tykkään on neuletakit, sillä niiden kanssa pystyy kerrospukeutumaan. Neuleet ja neuletakit on kaiken lisäksi ns. ”helppoa” päälle puettavaa, sillä etenkin värikkäämpien kanssa ei usein tarvitse mitään lisäkoruja tai asusteita jotta ne ovat näyttäviä – ja erittäin mukavia päällä! Tästä mulla on koko S/M, mutta verkkokaupasta löytyi vain hiukan samantyylinen *vihreä neule.

syksyn vaatetus Lindex plussa muoti syksyn vaatetus Lindex plussa muoti

Lämpöiset asusteet

Ja toki omiin väreihin sopivat, ihan best! Muhkeet huivit ja lämpöiset käsineet on mun syksyn pelastus, sillä pyöräilen paljon siihen asti kun tiet alkaa olla jäässä. Etenkin nämä sormia suojaavat *Holly & White -käsineet (jotka on vielä hyvännäköiset ja vuorelliset) ja kaulan sekä osaltaan korvanlehdet suojaava, *massiivinen vaaleanvioletti huivi pitää paikat lämpöisenä.

Pro tip: hommaa niin iso huivi, että voit käyttää sitä toimistossa hätä-shaalina ja -vilttinä! Mulle lisäksi on tärkeää että etenkin kaulahuivissa on väriä ja nyt muodissa onkin tälläinen vaalea violetti, joka sopii omien kamppeiden ja väripaletin kanssa kivasti yhteen!

syksyn vaatetus Lindex plussa muoti

Näyttävät korvakorut

Viimeisen puolisen vuotta oon ollut todella innostunut korvakoruista, osaltaan isommista ja osaltaan pienemmistä. Tärkeintä mulla on, että ne on näyttävät ja käytännölliset olivat ne sitten pienet tai isot. *Nämä hopeiset on juuri täydelliset työpaikalle, sillä ne tuo pikkuisen särmää yksinkertaiseen asuun mutta ei jää esim. repun hihnan alle (kyllä, niin on käynyt) ja toimii myös hiukset auki. Hintaakaan ei ollut hirveästi!

Jos muut näyttävät korvakorut kiinnostaa, kannattaa käydä katsomassa mun viime viikolla tullut Suosikkikorvakoruni -postaus.

syksyn vaatetus Lindex plussa muotisyksyn vaatetus Lindex plussa muoti syksyn vaatetus Lindex plussa muoti

Yksinkertaiset & istuvat takit

Syksyn vaatetus ei oo täydellinen ilman takkeja. Takkifriikkinä en kestäny enää sitä, että villakangastakki ei istu niin kuin haluisin sen ollessa liian iso ja laatikkomallinen. Nyt tämä sininen villasekoitetta oleva ja *hyvin istuva takki pelasti tilanteen! Mulla on tästä koko L, jota metsästin kahdesta eri Lindexistä saman päivän aikana, niin paljon siihen ihastuin. 

Ainut harmi on, että tämä on aavistuksen liian lämmin vielä näille plussakeleille etenkin tämän hiukan pidemmän helman kanssa. Heti kun asteet menee alle nollan, pääsee tämä päälle! Ja onko joku muu eri mieltä, että tuo vaaleanvioletti huivi + siniset käsineet ei toimi tän takin kanssa?

Ps. Tarkistin, kahta lukuunottamatta kaikki mun takit on tummansinisiä. Miten niin mun lempiväri takeissa?

*****

Pakko heittää shout out vielä näille *pöksyille, jotka ostin samaan syssyyn. Mulla on tästä koko XL ja tykästyin näihin etenkin pyllyn peittävien neuleiden kanssa, sillä näistä ei jää taskujen tai nappien ns. ”painumia” vaan paidat laskeutuu kauniisti.

Tässä kuussa on lisäksi Roosa nauha -kuukausi, jonka hengessä Lindex lahjoittaa 10% *The Pink Collection -malliston myynnistä syöpätutkimukseen. Kassoilla voi lisäksi pyöristää summaa ylöspäin, jossa pyöristetty summa menee samaan hyvään tarkoitukseen! Myynnissä on myös *kaunis rannekoru, jonka koko tuotto menee hyväntekeväisyyteen.

mikä on sun syksyn suosikkiasu?

 

Kaupallinen yhteistyö: Lindex

10 kommenttia

 1. Minnea kirjoitti:

  Nuo housut täytyy kyllä käydä testaamassa! Kuulostaa niin mukavilta päällä!

  Tummansininen on selkeesti sun väri! Sopii mainiosti sun hiustenväriin <3
  Syksy on kyllä värien puolesta ihan parasta pukeutumisen kulta-aikaa! Rakastan kaikkia murrettuja ja tummia sävyjä!

  Mun syksyn luottoasu on tässä: https://www.lily.fi/blogit/minnean-muruja/paivan-asu-tunika-jota-en-saanut-mielestani/

 2. Sonja kirjoitti:

  Tosi ihania vaatteita! Tykkään kans värikkäistä neuleista 🙂

 3. Pirkko / Meriharakka kirjoitti:

  Lindexistä minäkin tein kesällä monen monta hyvää löytöä kevyiden teeppareiden osalta. Syksyn neuleissa haasteeni on akryylin ja villan välttäminen, oikeastaan haluaisin pitäytyä puuvillassa myös talvella, sillä sisällä on useimmiten kuitenkin aika lämmin ja villa kutittaa.

 4. Elina // Vauhtihirmun elämää kirjoitti:

  Ihastuttavia syysvaatteita! 🙂

  https://blogit.terve.fi/vauhtihirmunelamaa

 5. tuulanneli kirjoitti:

  Kauniita syysvaatteita. Lindexin neuleiden miinus on niiden koostumus!

  • hannamariav kirjoitti:

   Lindexillekin on nyt tullut tuotteita, joissa on mm. mohairia ja alpakkasekoitetta sekä muuta vastaavaa neuleissa. Nuo erottaa tuosta Premium Quality -merkistä myymälässä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.