Hae
Hannamaria

Suosikkikorvakoruni

Suosikkikorvakoruni

Mulla on tässä viimeisen vuoden mittaan kertynyt todella kiva määrä hiukan erikoisempia korviksia. Aikaisemmin oon pitäytynyt lähes samoissa korviksissa vaihdellen vain erikoisempiin juttuihin, mutta nyt hiukan isompia ja erilaisia korviksia on tullut käytettyä ihan arjessakin. Ne piristää asua todella kummasti ja tuo muuten arkiseen lookkiin sitä jotakin. Ohessa onkin mun suosikkikorvakorut (vol. 1)!

Pramea design Tiima hapsukorvakorut Pramea design Tiima hapsukorvakorut

Pramea – Tiima hapsukorvakorut

Nämä on täysin mulle kustomoidut hapsut! Kuten kerroin aiemmin, kävin Kuopiossa Designkavereiden senhetkisessä pop-upissa aiemmin tänä kesänä / syksynä, jossa sattui olemaan paikallisen Pramean hapsubaari! Hapsut tehtiin suoraan meikäläisen nenän edessä niistä nahkapalasista, jotka itse valitsin. Sävyt on siis mun itse valitsemat ja aika kivat vaikka itse sanonkin.

Nämä olivat tuolloinkin 35€ hintaiset ja nyt kun ostin toiset hapsut (tulevat näkymään kuvissa myöhemmin) jotka olivat nimellä Tiima Syyskuu 2019, ihastuin entistä enemmän koko konseptiin. Tulee hankala valita mitä ottaa mukaan matkalle!

Kalevala koru Valoisa korvakorutKalevala koru Valoisa korvakorut

Kalevala Koru – Valoisa korvakorut

Sain nämä Kalevala korun Valoisa -korvakorut lahjaksi äidiltäni jossain vaiheessa. Hetki meni, ennenkö löysin niiden hienouden ja nyt ne ovat olleet korvissa todella moneen otteeseen. Nämä ovat niin ihanan klassiset, että pääsevät todellakin eniten oikeuksiinsa juuri ylläolevien asujen kanssa kun mitään erikoista muuta ei ole meneillään.

MAMA koru Miniviuhkat vihreä MAMA koru Miniviuhkat vihreä

Mama koru – Miniviuhkat

Jälleen kerran pienempi korumerkki, jonka löysin ihanasta pop-upista mitä Designkaverit pitivät. Nämä oli jo heidän aikaisemmasta pop-upista ja periaatteessa aloittivat mun korvakoruhulluutta. Näistä itse asiassa kerran jo kerkesi tuo tappi irrota sillä heitin nämä kosmetiikkapussiin ilman suojaa matkustaessa, mutta pieni määrä pikaliimaa pelasti tilanteen. Tätä vihreää väriä en enää löytänyt valikoimasta, mutta muita ihanuuksia löytyi!

Pilke Design Pilke Design Pilke Design

Pilke Design – Maya korvakorut

Siis nämä. Nämä peilivioletit Maya-korvakorut taitavat olla uusin lisäys tähän suosikkisettiin (eivät toki uusin ylipäätään) ja ovatkin korviin eksyneet vasta pari kertaa. Jos asu on muuten perinteinen (tai mun tapauksessa jopa tylsä), niin nämä pelastavat päivän ja tuovat ihan todella suuren piristyksen. Itse haluan pitää näiden kanssa hiukset kiinni, jotta ne pääsevät oikeuksiinsa! Ihanat ja olivat vielä alessa, hintaa oli Designkavereiden pop-upissa vain n. 20€ verran.

*****

Siinä mun suosikkikorvakorut! Näiden jälkeen on tullut ostettua vielä lisaa upeita pareja (tiedetään, olen ihan hullaantunut korviksiin ja etenkin yhtään indie-brändimpien tekemiin ja suunnittelemiin versioihin). Seuraavat jotka sallin itselleni on jotkin jouluiset korvakorut, joiden löytymisen jälkeen voinkin tehdä osan 2 tähän postaussarjaan. Ideoita mistä löytää jouluisia korviksia?

Mitkä on suosikkikorvakoruja?

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.